סלט
ירקות (טריים או אפויים. נהגתי להחליט לפי שאריות ארוחת הערב), פסטה (קוסקוס/אורז/בורגול) ומשהו חלבוני (ביצה קשה מגוררת/חתוכה, או קוביות גבינה, או שאריות עוף). רוטב שאת אוהבת ואולי גם משהו לפינוק כמו לפזק אגוזים מעל זה. קופסה כזו שמכינים ערב מראש יכולה להיות ארוחת ביניים בחוץ. כריך ב-11 וסלט ב-14.
ואולי לשנות את גודל הקופסה לפי איך שזה מסתדר לך - מוצאת שאת רעבה יותר או פחות.
יש לי חברה שנוהגת לקחת מרק בתרמוס. אם יש לך גישה למים רותחים, אולי מרק-נמס כלשהו?
אני לוקחת איתי ליום עבודה של 9-10 שעות כריך, 2-3 פירות ויוגורט ומחלקת את זה על פני היום. אם היה לי כוח הייתי מכינה גם קופסה של ירקות חתוכים לנשנוש (אבל זה בעייתי באבק).
ירקות (טריים או אפויים. נהגתי להחליט לפי שאריות ארוחת הערב), פסטה (קוסקוס/אורז/בורגול) ומשהו חלבוני (ביצה קשה מגוררת/חתוכה, או קוביות גבינה, או שאריות עוף). רוטב שאת אוהבת ואולי גם משהו לפינוק כמו לפזק אגוזים מעל זה. קופסה כזו שמכינים ערב מראש יכולה להיות ארוחת ביניים בחוץ. כריך ב-11 וסלט ב-14.
ואולי לשנות את גודל הקופסה לפי איך שזה מסתדר לך - מוצאת שאת רעבה יותר או פחות.
יש לי חברה שנוהגת לקחת מרק בתרמוס. אם יש לך גישה למים רותחים, אולי מרק-נמס כלשהו?
אני לוקחת איתי ליום עבודה של 9-10 שעות כריך, 2-3 פירות ויוגורט ומחלקת את זה על פני היום. אם היה לי כוח הייתי מכינה גם קופסה של ירקות חתוכים לנשנוש (אבל זה בעייתי באבק).