בית על האי ???

מסויאס

New member
אז מה לעזאזל עושה בית באי של סבאנה ?

זה ממש לא נראה כמו ביקתה שאמורה להיות לצוות. רק אני חושב שיכול להיות שהמתמודדים לא באמת ישנו במחסה שלהם אלה בבית.

LiRs Lullaby

New member
לא, באחד מהפוסטים של צפניה,

נכתב שאסור היה למתמודדים להתקרב לבקתה של הצוות. אני אישית חושבת שזה זה.

מסויאס

New member
כן זה ממש לא נראה כמו בקתה

זה נראה יותר כמו בית ואילו המתמודדים מאחורי הבית אז הם התקרבו לבית. אולי יצאו ממנו אחרי שנת צהרים להשתזף בשמש.

מסויאס

New member
עם באי של סבאנה יש בית מה יש באי של ג'אברו ?

לכו תדעו אולי קניון.

וואעי, די לחקור עד מוות את התוכנית.

בסדר, היא צולמה באולפן בנהריה, המתמודדים הם האחים המאומצים של גיא זוארץ ובמהלך מפתיע מיה תנצח בסוף, אוקיי? נרגעתם? די, מיצינו את הקטע.

יש מצב שזה בית של צוות ההפקה.

מאפרים, צלמים, וכו'.. חוצמזה, זה לא נראה אמיתי..

שדרן

New member
טוב. אז הנה הפתרון לתמיהה שלכם.

שני מוקדי הצילום של שני השבטים היו בקרבת כמה בתים, שהיו במרחק בליכה מאתר המתמודדים עצמו. בתים אלו משמשים בחלק מעונות השנה - כבתי נופש לתיירים. בעת ביצוע הפקת התוכנית, בבתים אלו אחסנו ציוד צילום על כל מרכיביו, ציוד גדול מאוד ויקר ערך, שאסור היה להשאירו לחשיפה לגשמים ולפגעי מזג האוויר השונים. בין הציוד שהיה שם, היו 3 מצלמות רחף גדולות לצילום המשימות. היו שם מסלולי מצלמה (למי שמבין). מוניטורים, מצברים, גנרטורים, כבלים בכמויות, ציוד סאונד, ציוד טכני, כמו סולמות - ועזרי צילום. ראוי להדגיש, כי ציוד כזה גדול אי אפשר לנייד כל פעם על המים, ועל כן הייתה חובה לשכנו בבתים מסודרים, לפיכך נבחרו מראש אתרי הצילום בקרבת בתים אלו כדי לחסוך דרך ארוכה עם ציוד כבד ממקום למקום. מה גם שאין באיזור דרכים המאפשרים תנועה עם כלי רכב. עם זאת, המתוממדים, והצוות, והצלמים, ואנשי הסאונד וכו'.. לא השתכנו בבתים אלו כלל, גם ולו לרגע אחד. אנשי ההפקה והצילום עבדו במשמרות מסודרות, ולא היו צריכים לישון על האי. החלטה זו נבעה גם מעניין האוכל, קשה היה להפקה לשכן אנשי צוות ש"יפתחו" כל ערב שולחן עם כמויות של אוכל, בעוד וכעשרים מטרים מהם שוכנים עשרה אנישם רעבים ללחם. זה אינו מן הראוי, כנ"ל לגהי מקלחות, וכו'.. לכן הוחלט לשכן את כל הצוות רחוק רחוק מאתרי הצילום. את השורות הנ"ל אני כותב לאחר שיחת טלפון עם בחור בשם ר. שהיה איש סאונד בהפקת הישרדות, ובקישתי את התייחסותו לשאלת הבית על האי. שסיפרתי לו כי באחד מהצילומים נראה בית בבירור, הוא נדהם שלא קלטו את זה בעריכה, ואמר כי יפנה לצוות שערך את התוכנית במטרה לעבור שוב על כל הפרקים הבאים ולוודא שאין דברים מסוג זה גם בהמשך הסדרה. תודה לכולם. (אגב אם יש לכם עוד שאלות מוזרות, תוכלו בכיף לשאול ואני אנסה לברר עם חברי הנ"ל)

LiRs Lullaby

New member
בהחלט מסביר.../images/Emo45.gif

ולמרות שזה סותר משהו שקראתי, הייתי רוצה לדעת בבקשה איך אין לבנות שיער גוף בכלל? ובבקשה בלי "הן עשו לייזר"/"לא עושים מספיק קלוזאפ". את זה הבנתי מראיונות עם המתמודדים, רק חבל שאנחנו כבר עמוק מספיק בתוך התכנית ועדיין לא רואים שאין לאף אחת שם שערה ממזרית אחת.

פנומן 72

New member
הנה עוד שאלה

וזה היה פאקינג מוזר. אתמול כשהחבר'ה דיברו על המכתבים, אני רואה את קפון מדבר פעם אחת כשהוא עטור זקן שחור וצפוף, ופריים אחרי זה הוא מגולח כמעט כמו ישבן של תינוק. כך גם אלכס. והם דיברו ברצף על אותו נושא, כאילו באמצע הראיון הם אמרו לצלם: "חכה שניה אני קופץ להתגלח וכבר חוזר"... זה היה כל כך בולט שעיניי כמעט קפצו מארובותיהן...

EyeSeeYou

New member
הנה ההסבר

והוא כבר פורסם המתמודדים ישנו מבודדים אבל המשימות צולמו במספר מקומות שונים, חלקם מיושבים תפסיקו לחפש שטויות כדי להרוס לכולם

OverPower

New member
הצלמים ואנשי ההפקה צריכים לישון איפשהו לא../images/Emo35.gif

למעלה