בכורה
לסרט הודי
לינק מצורף

Glamorousss

New member
בכורה../images/Emo41.gif לסרט הודי../images/Emo41.gif לינק מצורף

אחלה של שיררררר

ZOOMALE199

New member
פאקקקקקקקקקק

וואי וואי..דנה כל כך חזרהההההההההההההההההה אין לי מילים באמת...אני כל כך מתרגש בשבילה זה פשוט יפה

זה סינגל !!!

איזה מקצב ממכר , שיר כייפי וקייצי , מזכיר קצת את דנה של אופטמפה , מדליק ונעים לשמיעה !!! רדיו פרנדלי מאד , חייב להיות סינגל !!

דרך אגב גם הגרסה של דנה סולו לסרט הודי מדהימה

לא פחות מהדואט , זה פשוט שיר טוב!!! כל המשרד שלי פה על הרגליים , כולם נדלקו , זה שיר שישר מצית לך את המוח !!! מאסט להיות סינגל

שיר מדהים!!!

אין על דנה, אין!!! וגם עידן יניב מעולה בשיר. מלכת ומלך הרדיו יכבשו את הארץ עם השיר הזה. כבר צולם לשיר הזה קליפ? כי לפי מה שדיברו פה לפני כמה שבועות, אז מצלמים לו קליפ. לדעתי השיר הזה יעבור את "לאב בוי" בהשמעות וישבור שיאים, כי מדובר פה על שני אומנים הגדולים בישראל כרגע! דנה לאירוויזיון!!!

benLN

New member
אולי זה רק אני אבל..

זה נשמע כאילו שיחקו בווליום של השיר ואת עידן יניב הגבירו ואת דנה הנמיכו ועשו לה אפקט על הקול... אבל שיר חמוד ביותר אהבתי :)

תשמע השיק הוקלט כשיר של דנה

ויש לשיר גרסת "סולו" שלה , מדהימה לא פחות אגב. הווקאל של עידן יניב הוקלט רק לאחרונה ממש.

שאלה לי עליכם

המילים מה שווה כזו אהבה אותך האל ברא לי למה הם לא שרים אותם בשיר?

lee 86

New member
../images/Emo22.gifשיר מעולה!

אני ממש לא מבין למה אנשים בפורום דיברו כ"כ הרבה על זה שהוא רע. בנתיים מכל השירים החדשים ששמעתי הוא הכי מתאים להיות סינגל עוקב אחרי love boy ! זה להיט בטוח ואין לי ספק שדווקא בתקופה הזאת, בקיץ, הרדיו יחרוש עליו כי זה שיר קיץ מוהבק וכיפי לאללה! חוץ מזה שגם עידן יניב משתתף בשיר אז אין סיבה שלא יהיה להיט... עוד לא מאוחר מידי לשחרר אותו בתור סינגל... גם ככה את מוכנה לא צפוי להשמעות הסטריות כי הוא מאוד לא מיינסטרימי בגלל הסאונד היותר כבד שלו.

אף אחד לא דבר רע על סרט הודי

אל תדאג , הם יקלטו את הסרט ההודי שהם עשו עם את מוכנה ויוציאו את סרט הודי מהר מאד

Glamorousss

New member
אני אגיב.. אין ספק שהדואט יפה אבל... השיר

שדנה שרה אותו לבד נשמע הרבה יותר טוב... ככה אני חושב

למעלה