בכורה
לסרט הודי
לינק מצורף

שיר מקפיץ, כיפי, ממש קרנבל!!!!!!!

"חיים בסרט הודי"- הדואט המדובר של דנה ועידן יניב הוא שיר צבעוני, מקפיץ, כיפי, שיר מסיבות וחפלות, שיר להרמות, קרנבל!!!! שיר "שכונתי" כזה המזכיר את דנה של פעם. זאת דנה האמיתית!!! שיר קצבי וקליט שיהיה שלאגר היסטרי לפחות כמו לאב בוי, אם לא יותר... הקטע שבו דנה שרה בהודית ממש ממש מצחיק... אני אוהב!!! השיר היפה ביותר מבין השירים: חורבות האהבה, יום הולדת ואת מוכנה, ולדעתי יפה יותר גם מהכל זה לטובה.

חמוד, עדיין לא קניתי את הדיסק

אני אקנה אותו מחר, כך שהתייחסתי בינתיים לארבעת השירים שהושמעו עד כה: חורבות האהבה, את מוכנה, יום הולדת וחיים בסרט הודי. כשאקנה את הדיסק ואשמע את השירים במלואם כמובן שאתיחס לכל שיר לגופו ובאון מעמיק.

TheMashMash

New member
ככה ככה :) אני חושב שסרט הודי היה צריך להיות

של דנה בלבד. ועידן יניב והיא יכלו להקליט שיר חדש. אחר.

SinPancito

New member
שיר מדהים!

אהבתי מאוד את השיר. באמת אני חושב שיכול להיות שיר מקסים עם דנה בעצמה או בצורת דואט. רק שיר נפלאאאאא! פעם הראשונה ששמעתי אותו, רקדתי כמו אני משוגע ואמא שלי היא שלחה מבט מבולבלת אליי. חח

TheMashMash

New member
אני עשיתי השמעת בכורה לכל המשפחה לאלבום.

הושבתי אותם בשורה.

SweetDancer

New member
מזל טוב לדנה! :) דיסק טוב...

תשמעו אני מעריץ של דנה כבר 15 שנה....ואני מוכרח להודות שזה לא הדיסק הכי טוב שהיא הוציאה. אבל הוא בהחלט הכי טוב ב10 שנים האחרונות....אני יותר ממרוצה :) כל הכבוד... אני אעיר על הלהיטים שלי : הכל זה לטובה- בעיניי השיר הכי קליט ומיינסטרים בדיסק. מעצבן אותי שהוא לא הצליח ברמות של לאב בוי, כי מגיע לו. יום הולדת- שיר סוף הדרך, חזק מאוד אם מקשיבים לו הרבה פעמים. בראשית- בלי ספק בכלל- השיר הכי טוב וקליט באלבום. פוטנציאל להפוך ללהיט היסטרי! בעיניי, מומלץ ביותר כסינגל הבא. יאללה בלאגן- פזמון היסטרי, בתים קצת פחות. אבל סך הכל, בלי ספק שיר מרים ומקפיץ. להיט מועדונים. סרט הודי- קצת התאכזבתי. ההתערבות של עידן יניב הרסה. הגרסא של דנה לבד הרבה יותר טובה ואפילו קצת מזכירה את זומבה ההורס. לאב בוי- הצליח הרבה יותר ממה שציפיתי. השיר מצויין בלי ספק, אבל אני חושב שיש בדיסק שירים יותר טובים. את מוכנה- כמו שאמרו לפניי....בחירה לא טובה לסינגל. לוקח המון זמן לשיר להקלט. וגם כשהוא נקלט, לא כל אחד אוהב... אתה ממגנט אותי- מזכיר לי מאוד את מנפנפת...מאוד אוהב השאר בעיניי קצת חלשים יותר ופחות אהבתי. סך הכל, דיסק מעולה. אני בטוח שתוך כמה חודשים אני לא אוכל להפסיק לשמוע אותו....

TheMashMash

New member
השיר נשמע קטוע כל הזמן.

קטעו אותו במלא מקומות. זה נשמע כמו סקיצה. חבל, כי לבד זה הרבה יותר טוב.

למעלה