בכירי נקסט ויז'ן ממשיכים לממש

משקיע88

Well-known member
חושבים על הנפקה בנאסד"ק, אבל בעיתוי הנכון שיתאים לנקסט ויז'ן

איך הנפקה בנאסדק תעזור לנו המחזיקים בת"א אם בכלל?
זה עניין של תמחור. החברה איננה זקוקה לכסף. חברות עם מאפיינים דומים נסחרות בנאסדק במחיר כפול. אם תתקבל אינדיקציה לתמחור דומה, ברור שמחירי המניה יהיו גבוהים בהרבה.

Reem88

Well-known member
כאמור בסעיף 27.2 לדוח התקופתי של החברה לשנת 2023 (להלן: "הדוח התקופתי") וכן בדוח הדירקטוריון של החברה לרבעון הראשון לשנת ,20241 דירקטוריון החברה הציב יעד צמיחה לחברה של גידול בשיעור של כ112%- בהיקפי ההכנסות של החברה לשנת .2024

בהתאם לנתונים פיננסיים בלתי סופיים, אשר טרם בוקרו ו/או נסקרו על ידי רואה החשבון של החברה, נכון למועד דוח זה, הכנסות החברה ממכירות בשנת 2024 (עד למועד פרסום דוח זה) נאמדות בסך של כ- 114.5 מיליון דולר.

היקף ההכנסות הנ"ל (בהנחה שיאומת לאחר השלמת הביקורת שיערכו רואי החשבון של החברה במהלך העבודה על הדוח התקופתי של החברה לשנת 2024), משקף שיעור צמיחה גבוה מ112%- בהכנסות החברה, בהשוואה להכנסות החברה ממכירות בשנת ,2023 אשר הסתכמו לסך של כ52- מיליון דולר, כפי שפורט בדוח התקופתי.

בהתאם, ביום 29 בדצמבר 2024 החליט דירקטוריון החברה לקבוע את יעד הצמיחה השנתי של החברה לשנת ,2025 כך שיעד הצמיחה יעמוד על סך של כ160- מיליון דולר (המשקף צמיחה בשיעור של כ45%- בהכנסות חברה ביחס ליעד הצמיחה של שנת 2024).

הכנסות החברה ממכירות לשנת 2024 וקביעת יעד צמיחה לשנת 2025​

נקסט ויז'ן צופה הכנסות של 160 מיליון דולר ב-2025

נערך לאחרונה ב:

משקיע88

Well-known member
החברה מסרה עד היום הערכות שהתבררו כשמרניות. לדעתי היא ממשיכה להיסחר במחיר אטרקטיבי. כמובן שאין כאן המלצת השקעה וכל אחד יפעל לפי הבנתו.

בורסה 2008

Well-known member
באמת אחלה חברה, אבל האמת שהופתעתי מהתגובה לפרסום הזה. הצמיחה ב-25 לא כזאת מרשימה ונראה שיהיה יותר ויותר קשה לצמוח.
מצד שני, בהחלט אני יכול להבין שהשוק אוהב את זה שמפרסמים באופן מסודר כל פעם תחזית מכירות וצמיחה וגם שהמוניטין הוא שהתחזית היא שמרנית, אז כנראה נותנים להם קרדיט.

גם אני מחזיק ונהנה בינתיים :)

משקיע88

Well-known member
באמת אחלה חברה, אבל האמת שהופתעתי מהתגובה לפרסום הזה. הצמיחה ב-25 לא כזאת מרשימה ונראה שיהיה יותר ויותר קשה לצמוח.
מצד שני, בהחלט אני יכול להבין שהשוק אוהב את זה שמפרסמים באופן מסודר כל פעם תחזית מכירות וצמיחה וגם שהמוניטין הוא שהתחזית היא שמרנית, אז כנראה נותנים להם קרדיט.

גם אני מחזיק ונהנה בינתיים :)
בד"כ ההזמנות בנקסטוויז'ן מתקבלות לתקופת הספקה של כמה חודשים. מי שאיננו מבין זאת זרק לא מזמן את מניות החברה כי התאכזב מירידת הצבר. בעיני מה שחשוב הוא שהחברה ממשיכה לדבריה להוביל באיכות המצלמות, ושהביקוש בשוק העולמי הולך וגדל. כל זמן שארה"ב והמערב לא יאפשרו לסין להיכנס ולייצא מצלמות לשימושים שונים זה מספיק לצמיחת החברה. לדעתי יש לצפות בקרוב לרכישה שתרחיב את טווח מוצרי החברה. יותר מאוחר בשנת 2025 אינני פוסל הנפקה בנאסדק במחיר גבוה בהרבה מהנוכחי.

בורסה 2008

Well-known member
בד"כ ההזמנות בנקסטוויז'ן מתקבלות לתקופת הספקה של כמה חודשים. מי שאיננו מבין זאת זרק לא מזמן את מניות החברה כי התאכזב מירידת הצבר. בעיני מה שחשוב הוא שהחברה ממשיכה לדבריה להוביל באיכות המצלמות, ושהביקוש בשוק העולמי הולך וגדל. כל זמן שארה"ב והמערב לא יאפשרו לסין להיכנס ולייצא מצלמות לשימושים שונים זה מספיק לצמיחת החברה. לדעתי יש לצפות בקרוב לרכישה שתרחיב את טווח מוצרי החברה. יותר מאוחר בשנת 2025 אינני פוסל הנפקה בנאסדק במחיר גבוה בהרבה מהנוכחי.
בגדול מסכים איתך, בקטן מתחיל לדגדג לי לממש חלק קטן אחרי עליה כל כך חדה

למעלה