וכרגיל אתה מגלה את ה-"עגלה הריקה" שלך...
"אתה נותן משהו שהוא צריך והוא בתמורה נותן לך משהו אחר שאתה צריך" - זה לא כסף, זה נקראת "סחר חליפין", וזה מה שבני אדם עשו לפני המצאת הכסף.

כמובן, הראיון של "כסף" הוא מופשט אבל הוא שייך לקבוצת ראיונות שיש להם גם מימוש ספציפי, שאינו מופשט.

חבילת מזומנים היא ממימוש ספציפי של כסף.

יהוה, אללה, שיבא ועוד הם מימושים ספציפיים של אלילים.
למעשה, אפילו לא אלילים אלא אלים, כי "אליל" זה מונח שנועד לצמצמם את ראיון האל המופשט למשהו יותר ספציפי שיאפשר הפרדה, על בסיס יכולות, בין מימוש אחד של ראיון האל לאחר.

להחזיק חבילת מזומנים ביד לא עושה לי טוב, למעשה היום זה לא פעם לא נוח.
אבל, זה נותן לי ראיה פשוטה והגיונית, לכך שהכסף אכן קיים ומאפשר לי לעשות את הדבר הזה שלשמו הומצא, יוצר, והשקעתי מאמץ בהשגתו.

למרות שיותר אנשים רוצים למכור לי את המימוש שלהם לראיון האל מאשר רוצים לתת לי מימוש לראיון הכסף, עד היום אף אחד מהקבוצה הראשונה לא הצליח להביא דבר.

במקרה הטוב, יש להם תירוצים למה הם לא יכולים להביא את מה שהם מבטיחים.

אני, באופן אישי, לא תולה את האושר שלי בכלום.

יכולתי כמובן לבחור בדרך שלך, לתמון את הראש בחול ולהאמין במימוש כלשהו של ראיון האל ע"מ להשלות את עצמי שהכל טוב גם כשהמצב הכי גרוע.

אבל זה כמו לקחת סמים - זה אולי יביא אושר רגעי, אבל אם אשרוד, בסוף תמיד יגיע ה-"דאון", והצורך העז לעוד ועוד ועוד, ושאר כאבים וצרות שקשורים להתמכרות לסמים.

במקום זה, אני שמח בחלקי, ואני לוקח את הדברים לידיים כשיש לי יכולת, ופועל לשפר.
ולא פעם זה מביא לשיפור אמתי, ולאושר ועושר אמתיים.

זה המצב שגם אתה יכול להיות בו, אם רק תמצא את הכוח הפנימי לקום מהתחת ולהפסיק לסמוך על הסם הזה שהוא מימוש האל הפרטי שלך.

גמר חתימה טובה!
ותזכור להראות לי את העמוד חתום אחר כך