בכמה למכור Creative ZVM + התייעצות?

יאיר B

New member
בקשר לתוכנה, נסי את הלינק הבא:

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=34890 (אגב, יש סיכוי טוב שהתוכנה עבור ויסטה תעבוד גם עם XP). לגבי אוזניות: אני מבין שאת מחפשת אוזניות תוך האוזן (IEM). הקריאייטיב הנ"ל לא רעות בכלל וגם די זולות. ל-JBL יש דגם דומה שנקרא 220 ועולה קצת יותר. אוזניות של סנהייזר מומלצות בפורומים ביותר, הסדרה היא CX והדגמים המומלצים הם 300 אם התקציב מצומצם ו-500 אם יש יותר. יודעי דבר טוענים שה-500 הן שיפור משמעותי מה-300. הערה אישית: אני חושב שאת עושה פעולה חכמה בזה שאת משאירה את הנגן הזה אצלך. הוא נגן מצויין ואין הרבה כאלה היום (במיוחד מבחינת הקיבולת).

crunchie1

New member
תודה

בנוגע לתוכנה - זאת הגירסה שהורדתי בהתחלה, והיתה שגיאה שאומרת: "The Windows operating system running on this computer is not supported by this product. Setup will now exit." אוזניות - אני מחפשת אכן לא "קשת", אלא פנימיות כמו שאמרת. ישנה אפשרות להזמין מאיביי רק שאני לא יודעת אם זה אכן יישתלם מאשר לקנות בארץ.

יאיר B

New member
מעניין.

באתר של קרייאטיב, תחת Support אין תוכנה שנקראת כמו שכתבת, יש תוכנה שנקראת Creative MediaSource Player/Organizer מציע להיכנס לאתר התמיכה שלהם http://support.creative.com/Downloads/ ולבצע חיפוש לפי דגם הנגן + מערכת הפעלה XP (בתחתית העמוד אחרי בחירת דגם נגן יש אפשרות לבצע סינון של מערכת הפעלה). אוזניות - אפשר לבדוק מחירים בישראל ולהשוות לאיביי. הערה/אזהרה: דגם CX300 של סנהייזר הוא דגם מאוד פופולארי ויש המון זיופים ברשת שלו. באיביי יש בלי סוף. אם את מוצאת משהו במחיר זול מדי - חשוד (ובמיוחד אם המוצר או המוכר נמצאים במזרח הרחוק).

crunchie1

New member
כנראה אזמין מהארץ

ההבדל לא משמעותי במיוחד... משהו כמו 50 שקלים בערך, ככה שעדיף כבר שאקנה מחנות כשזה עם אחריות, במיוחד כשאחת נמצאת קרוב. מצאתי עכשיו במקרה את הדיסק התקנה, ומשום מה באמצע זה רושם לי שגיאה... באמת שאני לא מבינה את זה, לפני הפירמוט הייתה לי התוכנה הזו מבלי שום שגיאה ובעיה בהתקנה.
[מצורפת תמונה]

crunchie1

New member
הסתדרתי.

תודה בכל מקרה, והזמנתי את הדגם cx500 מאייביי

מנגר 4

New member
זאת אותה התוכנה של ה ZEN XTRA של קריאטיב?

אם כן (ולדעתי זו כן אותה התוכנה), אני אחפש לך אותה.. כי צריך להיות לי את הדיסק מהנגן הישן שהיה לי לפני ה I7

למעלה