בלאגן במשרד

תני לי לנבא לך רגע את העתיד....

בהתחלה את תרחמי עליו, אח"כ אתם תהפכו להיות החברים הכי טובים בעבודה והוא יתחיל לסמוך עלייך ולספר לך דברים אישיים "בסוד" שהוא לא העיז לספר לאיש מעולם.... את תרגישי עוד יותר רע עם עצמך ותגיעי למצב שאת לא מסוגלת כבר להתלונן עליו, אח"כ הוא יתחיל לרמוז לך רמיזות מיניות ותמשיכי לשתוק עד שהוא ישכנע אותך לשכב איתו מרצונך ושזה יהיה רק פעם אחת ושאז הוא יעזוב אותך, את תשכבי איתו ותישארי עם הצלקת הזו לכל החיים.. ומאיפה אני יודעת שזה מה שיהיה??? ככה, פשוט יודעת... את יכולה לשנות את זה ביומיים הקרובים.. אח"כ.. כבר מאוחר מידי.. חותמת לך...

יש לי עצה

אני חושבת שאת צריכה לבקש ממנו להפסיק עם ההערות ושההערות שלו פוגעות בך וגורמות לך לאי נעימות עם הוא עדין ממשיך עליך להתלוננן אצל מישהו יותר גבוה ולבקש ממנו שיגיד לו להפסיק ואחרי הכל הוא ממשיך אז תעברי למקום עבודה אחר! מקווה שעזרתי ריקי

תגובה

יתכן שהוא רוצה להטריד, אבל יתכן שהוא באמת מחבב אותך. אם למרות ההתעלמות הוא ממשיך, אמרי לו בברור "לא" כדי שישתוק. אם ימשיך להטריד, פני למנהל.

Upsilon

New member
מה יש לכם ?!

כמה עויינות ?! אף אחד לא אמר שהאיש (המבוגר !) עשה מעשה חשוד / גס / כפייתי או אני לא יודע מה. האיש מצא לו מישהי חמודה, צעירה ונחמדה (אולי נחמדה מדי) כבת שיחה ואולי גם כחברה לשעות שמחוץ לשעות העבודה. מכן ועד האגרסיביות שלכם/ן ... פשוט מגעיל אותי. לדעתי, פשוט תגידי לו את מה שאת רוצה להגיד, אל תרמזי, אל תעגלי פינות, לא בערך ... לא צריך להיות קשים ....

כדאי שתקרא שוב את דבריה

גבר מבוגר שמזמין אישה צעירה לביתו - והוא בודד! - זה בהחלט מעשה גס. אז את הקריאה הסלקטיבית שלך תשאיר לעצמך ואל תכנה אחרים "אגרסיביות". אישה צעירה בת 20 לא צריכה להיות בת שיחה של אדם מבוגר!!! ותכניס לך את זה טוב לראש.

אחרי התגובה שלך

אני מתחיל להבין את האנשים שטוענים שרוב הבנות שמתלוננות על הטרדה מינית סתם מעלילות אין שום חוק, לא משפטי ולא מוסרי, שאוסר על אדם מבוגר ובודד להזמין צעירה לביתו, קל וחומר שאין חוק שאוסר עליו לדבר איתה. האיש לא עושה שום דבר רע, ויצא לי לא אחת שגברים ונשים קשישים הזמינו אותי לביתם כי הם בודדים, ולעולם לא התייחסתי לזה בצורה מינית. באמת נראה לי שהכניסו לכן יותר מדי לראש שכולם רוצים להטריד אתכן. ומיכלוש, את כזאת חוצפנית שממש בא לי לצבוט לך בטוסיק... בכל מקרה לבחורה עם התלונה המקורית, הרעיון הכי טוב ששמעתי כאן הוא להבהיר שיש לך בן זוג. אם זה לא יעזור אז תגידי לו בצורה נחמדה שלא נראה לך שתוכלי לפנות זמן לבקר אותו. ואם המחמאות מפריעות לך, אז באמת נראה לי שצטרכי לפגוע ביחסי העבודה שלכם, אלא אם כן המחמאות הן מיניות, אני לא מוצא שום דרך להפסיק אותן. אולי פשוט תוחמאי?

seagate

New member
את צודקת

יש חוק שאישה צעירה לא צריכה להיות לדבר עם מבוגרים. או זרים. לא ממש הבנתי, זה שהוא בודד זה גס, או זה שהוא רוצה שהיא תארח לו חברה זה גס? מי בכלל היה רוצה שמישהי כמוך תארח לו חברה בכל מצתב שהוא..? הרי את ישר היית רצה ומגישה תלונה במשטרה על הטרדה מינית תצאו מהסרט הרע שאת ושכמוך חיות בו, לא כל מעשה של גבר שלא מוצא חן בעיניכן הוא הטרדה גסה. נכון, זה לא נעים, אבל הבעיה היא של הבחורה! היא סובלת אך ורק כי היא פשוט לא מסוגלת להביע את רצונה, ומאשימה את הבחורה כאילו הוא שעה לה משהו רע...

sharonhaimov16

New member
לנו הגברים, קצת קשה להבין רמזים.

גם לא קצת קשה לנו להבין. לדעתי, פשוט תגידי לו שאת לא מעוניינת בקשר איתו, ותבקשי שיפסיק להחמיא לך כל פעם מחדש, ושכדאי לכם לנהל יחסי עבודה תקינים. לא צריך איומים או הקלטות, אני די בטוח שהוא לא בני סלע.

אל תרחמי עליו. רחמי על עצמך

אם את יכולה לעבור משרד אז זה הכי טוב. אם לא - תבהירי לו באופן חד משמעי שאת לא מעוניינת. אסרטיביות אין משמעותה פגיעה באחר. את יכולה לעשות זאת בעדינות ועדיין לעמוד על שלך. מנסיוני, עדינות לא תמיד עוזרת כי יש אנשים שעדינות פועלת עליהם כמו נוצה על עור של פיל, ואז את יכולה להיות יותר אגרסיבית בתשובותיך השליליות. בהצלחה!

גם לי קרה מקרה כזה בעבודה

אני עובדת בסופר מרקט ויש שם עובד שמהיום הראשון ועד לפני שבועיים (אני עובדת שם סך הכל חודש) לא הפסיק להציק ולהטריד אותי בהצעות, סיפר לי שהוא עומד להתגרש ושהוא לא יכול לסבול את האישה, ושהוא סובל, ואחרי כל חפירה כזו היה מציע לי לצאת איתו,לבית קפה, לים, או אליו הביתה. כל הזמן רמזתי לו שאני לא מעוניינת, שאני עייפה אחרי העבודה מכדי לצאת, והבחור לא הבין רמזים. עד שההטרדות החלו לגלוש למעבר שעות העבודה והבחור הטריד גם מחוץ לסופר, ולמרות החשש לספר למנהל הסופר על כל זה, כי אני עובדת חדשה ולא רציתי שיעשו לו בעיות, ושלא יחשבו שאני מגזימה ויפטרו אותי.. אבל זה לא נפסק וזה הציק לי, סיפרתי לאחראית שלי שהעבירה לו חד משמעיתלא להתקרב אלי, בלי מהומות, בלי בעיות. והוא הפסיק. אפילו שלום הוא לא אומר לי יותר. אז אל תהיי עדינה, אפילו שקשה להיות אגרסיביים במקרים כאלה שקורים בעבודה. תאמרי לא בנחרצות. ואל תחששי לדווח למנהל אם יהיה צורך בכך. אפשר לעשות את זה בדרך ארץ!

k e r e n m

New member
את יוצרת

את ההמשך למטרד שמהווה בשבילך בעיה.יקירתי אני יודעת שבגילך אסרטיביות לא ממש נמצאת בלקסיקון,אך זה בהחלט לא נורא להכיר אותה.בעצם "הביישנות" שלך, כך הוא מפרש את עניין ההינהונים וההסכמה גורמת לכך שהוא מקבל ממך "אור ירוק" להמשיך ולהטריד אותך.וזה אף עלול להחמיר ולהגיע למצב שהוא פתאום גם ינסה מגע פיזי כאילו "במקרה" ושוב כדי לבחון אותך. את יכולה או : להתנהג אליו בגסות ואיך שהוא מתחיל לדבר להיעלם כלומר לפגוע בו פעם פעמיים והוא יבין את הרמז ויתרחק,כלומר לא לשתף פעולה בהקשבה "לסיפורים שלו" .או להגיד לו בצורה מפורשת שממש לא מתאים לך סגנון הדיבור שלו אלייך..ושאת לא מעוניינת באף הצעה שלו-ולא בצורה נחמדה
..תהיי בטוחה שזה יעבוד והוא יתפוס מרחק.אבל אם תמשיכי להנהן ותהיי נחמדה תמשיכי להיות מוטרדת.ובכלל בחיים תלמדי להגיב גם לא בנחמדות כשמשהו /מישהו מטריד אותך ולא לחשוש יותר מדי - רק כך זה עובד..

בארבאבא

New member
פשוט מאוד..

תגידי לו שאת מרגישה לא נעים עם זה ושיפסיק לשאול אותך ולדבר איתך על זה. אתם עובדים ביחד ואת לא מעוניינת באיזה קשר וכו' וכו'..

eyal3456

New member
לומר "לא" בלי להרגיש אשמה.

אני מאוד מבין אותך, סך הכל את במקום עבודה חדש יחסית ואת רוצה להיות פרפקט , אני גם מרגיש שאת מאוד מעורבת רגשית בצרות של האיש הזה (מרחמת עליו) . אני חושב שטוב הלב שלך צריך קודם כל לשחק לטובתך, ולא לטובת מישהו אחר, כן, בחיים צריכים לדעת לומר "לא" מתי שצריך גם אם זה לא נעים. אני יכול להרחיב המון בנושא כי אני רואה מהצד דברים שגם אותי מרגיזים כגבר. אני מתכוון ליחס של גברים לנשים במקום העבודה. אינני יודע את שמך, אך אני רוצה שתדעי יקירתי שאת רכה בשנים, ואת צעירה ממאוד והחיים שלנו מזמנים המון אתגרים שיש לעמוד בפניהם והנה הגיע האתגר הראשון שלך אולי במקום עבודה ואת חייבת לבתמודד עם המהמורה הזו , ואני יודע שיש לך את היכולת האינטלגנטית לעשות זאת, אחרי הכל את מאוד טובת לב. רק ליבך ורגשותייך כמו גם גופך הם שלך ולאף אחד אין זכות להיות שם כשלא בא לך. אני מניח שאם תאמרי לו בהלצה שאם הוא רוצה להתנצל כל שניה שימשיך במה שהוא אומר . שמי אייל נעים מאוד, ואם תרצי להתייעץ איתי אז בכיף,

subotaj

New member
החרמונות גוברת עם הזקנה.. זה לא...

שהוא סתם נחמד אליך!

Mair103

New member
תקשיבי טוב...

לפי מה שהבנתי.. יש לך אותה בעיה כמו שיש לי.. (אני קורא לזה בעיה, כי זה מציק הנה במקרה שלך!) הבעיה היא שקשה לך לומר לבנאדם מה שיש לך נגדו או עליו או מה שמפריע לך בו בפרצוף. מכל מיני סיבות שאת מחליטה עדיף לסבול ולשתוק. זה נובע הרבה מביישנות וצריך לעבוד על זה. עכשיו הזדמנות נסי לחשוב איך לומר לו בשיא העדינות לסתום תחרא שהוא מוציא מהפה כל היום וגם אם הוא יפגע קצת לא נורא! זה לא אסון.. אז הוא נפגע... (ותחשבי מה הוא היה עושה אם את היית מציקה לו... הוא לא היה ניגש אלייך ואומר לך? היה מעניין אותו אם תפגעי לו היה במקומך? לא נראה לי... בהצלחה!

Mair103

New member
אגב בתור גבר

תרשי לי להגיד לך שיכול להיות שהוא פשוט לא מבין תרמזים הדקים שלך וחושב שאת אולי בכל זאת כן רוצה אותו... אז תנסי להבהיר לו אתזה ברמזים קצת יותר עבים...

miss_t

New member
בוקר טוב ותודה לכל המגיבים../images/Emo20.gif

קיבלתי פה המון תגובות, כל אחת מהן קראתי ולקחתי אליי דברים מההודעה. הצלחתי להבין בזכות התגובות שלכם כשחסרה לי אסרטיביות- להגיד "לא" בתוקפנות ובהחלטיות. תודה לכם מי שעודד ותמך - אני רואה את הסיטואציה הזו בצורה שונה כרגע. אני בהחלט יגיד לו בפעם הבאה שזה לא נעים לי, מטריד אותי מאוד המחמאות שלו ושיש לי בן זוג, הפעם- לא אשתוק. אעדכן כאן בפורום לגבי מה שמתגלגל הלאה. תודה לכם ושיהיה לכם יום טוב

../images/Emo45.gifלחכמות החדר

שלום לכולן יש לי הצעה לכל המגיבות , מעכשיו אנו הגברים לא נחזר יותר ולא נחייך אליכן בכלל רק נמתין שאתן תפנו אלינו ורק אז נבקש אישור לשוחח איתכן , ואז נבקש מכן אישור כתוב לפני כל פתיחת שיחה אישור שאין זו הטרדה מינית
מה דעתכן נשים יקרות שלי כולל מנהלת החדר וכולל שומרת חותם הכשרות

למעלה