חחחחחחחחחחחחחח התשובה של רותם כל כך נכונה!
S SPARK3 New member 1/8/06 #44 ../images/Emo121.gif למי איכפת! תמיד ידעתי שאני יודעת לשחק! אין זה טמון בי ..... בטח מאיה! בטח! חחח
ה הגר חולה על מאיה New member 1/8/06 #47 חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח הייתי היום אצל מוניקה.. למה לא הבאת את מיטל? [מיטל? ככה קוראים לה? זאתי עם הגבה]
חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח הייתי היום אצל מוניקה.. למה לא הבאת את מיטל? [מיטל? ככה קוראים לה? זאתי עם הגבה]
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/8/06 #52 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחחחחחחח מפגר
S SPARK3 New member 1/8/06 #60 ../images/Emo121.gif למי איכפת!! חוץ מזה תמיד ידעתי שאני יכולה לדגמן ... זה כולה סיפור של קילו שתיים... לא בעייה
../images/Emo121.gif למי איכפת!! חוץ מזה תמיד ידעתי שאני יכולה לדגמן ... זה כולה סיפור של קילו שתיים... לא בעייה
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/8/06 #29 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחחח יא מניאק לפחות אני לא עושה קעקועים של ילדים אוטיסטים מהצ'יפס! ועוד מצטלמת עם זה אחר כך... אה, סליחההה...שכחתי, זה לא מהצ'יפס זה מהדוריטוס סלאש צ'יטוס
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחחח יא מניאק לפחות אני לא עושה קעקועים של ילדים אוטיסטים מהצ'יפס! ועוד מצטלמת עם זה אחר כך... אה, סליחההה...שכחתי, זה לא מהצ'יפס זה מהדוריטוס סלאש צ'יטוס
N nitzangro2 New member 1/8/06 #31 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רצינית!?!? אתה רציני??!!? אתה עושה קעקועים של צ'יפס?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עשיתי קעקוע חינה של שמש על הרגל.. כמו... אהמ.. נוו.. אתם יודעים..[=
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רצינית!?!? אתה רציני??!!? אתה עושה קעקועים של צ'יפס?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עשיתי קעקוע חינה של שמש על הרגל.. כמו... אהמ.. נוו.. אתם יודעים..[=
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/8/06 #33 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifמושפעת שכמותך
N nitzangro2 New member 1/8/06 #36 כאילו... זה כזה ברור..כאילו שיאוו.. אבל זה מושי מושי מושיייי מושלם עלייי
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/8/06 #54 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאז מה...זה נעים לי
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/8/06 #53 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאני אוהבת אותךךךך מלאן טלאפיםםם
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/8/06 #57 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifנו...הרבה