בלה

ליטל ו

New member
בדקתי. הם לא אמרו שהם סטרייטים,

אבל הם נתנו להבין, דיברו על חברוׂת. אז לצורך הרשמית - כן.

sha na na revol

New member
אם יותר לי,

ובעצם, אני תמיד דוחף את האמירות ההזויות והלא קשורות שלי בלי רשות וללא כל תמורה, אחד מהשניים, אני לא זוכר מי, שם את albion_fic- קהילה שהיא בעיקר סלאש ליברטינס בbookmarks שלו, מה שרק מראה לפחות שהם מודעים וחצי שיש סקרנות לקשר בינהם.

אורי 0

New member
כשזה בוגרת עם בן 13

או להיפך (או כל אחת מהקומבינציות האפשריות), זה ניצול, זה חמור וזה ברור. אבל שני בני 13 שמקיימים יחסי מין? לא חייבים כמובן (ולא תמיד יכולים, בנים גנטיים). אבל לדעתי אין בזה רע, לא בהכרח. ואפרופו - פעם הייתי אצל זוג חברותים שיש ביניהם איזה 13 שנה, ותוך כדי פטפוט הן ספרו לי שהם ביחד מגיל 17/30. ואני לא יכולתי אלא לחשוב שאם סביב הבת שלי (או סביב הבן שלי, אבל הוא עוד רחוק מהגיל הזה) היתה מסתובב מישהוי מהמחזור של ד"ר סנופ, הייתי עושה כמיטב יכולתי כדי להעיף אותה (או אותו, או איזה מגדר שזה לא תהיה). למרות שאני מספיק צעיר כדי לזכור את עצמי בגיל הזה, ובטח אם הייתי מתאהב בלילך המורה לתנ"ך (שאכן התחתנה אחר כך עם משורר מבוגר ממנה בשלושים שנה, ילדה לו את בנו השלישי והתאלמנה) הייתי חושב שההורים שלי סתם דפוקים. ובאמת - ילדה בת 16 מתאהב במבוגר בן ארבעים. מה אפשר לעשות נגד זה? חוץ מתלונות במשטרה, אני מתכוון. דרך אגב: את הפדופיליה המציאו לפני מאה שנה בערך. עד אז היה מקובל לחלוטין להשיא נערות רכות בשנים, לפעמים ילדות לגמרי (כלומר לפני גיל 12-13), לגברים בוגרים (לפעמים - לפעמים לנערים צעירים גם כן). היתה מודעות לזה שזה כרוך בפגיעה בהן והיה גם ויכוח על הענין. גם היו מודעים לכך שהנערה בעצם נאנסת. כל ענין ה"לשמח את הכלה" בחתונה יהודית קשור בעצם לזה.

ליטל ו

New member
אין לי כוח לוויכוח הזה,

אבל ב-מ-קרה גם לי יש זוג חברים עם סיפור דומה, והם הזוג המאושר ביותר ביחד שאני מכירה, מזה כבר כמה שנים. למרבה המזל זה 17, אז זה כבר חוקי אפילו בארה"ב.

אורי 0

New member
מסכים איתך.

(בישראל, גיל ההסכמה הורד ל 16, וצרריך להיות מבוגר ב 4 שנים, בצדק לדעתי, בשביל שתהיה בעיה) ובכל זאת, בתור אבא/אמא (או שניהם) זה די מלחיץ.

DrSnoop

New member
כוונתי היתה, מבוגרים עם ילדים,

ולזה התייחסתי, לאורך כל הדרך בתגובות שלי. לגבי יחסים בין ילדים/ בני נוער, אני מסכימה שזה מורכב ומאוד לא חד משמעי. במקרים אלו יש מקום לייעוץ והכוונה על פי אמונת הורה/ מבוגר אחראי, אבל בהחלט לא לעמדה שיפוטית/ מוסרית. וליטל, בכל זאת אענה לך, שלא התכוונתי לציור שצוייר בתמימות ופורש כפורנוגרפיה, התייחסתי לפורנגרפיית ילדים במובן המכוון של המילה. וחוץ מזה, אל תחשבי לרגע שאני לא מבינה את העמדה שלך ומאיפה היא באה. מאוד מבינה. פשוט, האינסטינקט והצורך להגן על מי שלא יכול להגן על עצמו, הוא, לדעתי כמובן, ערך עליון במקרה הזה.

ליטל ו

New member
*מהנהנת*

אני יודעת, מותק - חלק גדול ממני מסכים אתך. אם הייתי מרגישה שאין ייצוג הולם לצד שלך בוויכוח, סביר להניח שהייתי מתווכחת כרגע למענו :) פשוט באיזון בין העקרונות הסותרים, אצלי מנצח עיקרון הטלת הספק בהנחות יסוד (וויכוח למען דעות לא פופולאריות שאין מי שיגן עליהן) על עיקרון ההגנה על חסרי ההגנה עצמם. קרוב לוודאי שאילו חסרי ההגנה היו כאן וזה לא היה דיון פילוסופי, הכף היתה מוטה לכיוון השני (ולבטח, אם זה היה מקרה שבו ברור שהם זקוקים להגנה - כמובן). (הל, עכשיו כשאני חושבת על זה, יצא לי כבר כמעט ללכת מכות עם איש מפחיד בלילה בשביל דבר כזה. אז כן. מאד מאצ'ואי...).

למעלה