בלובלובלו

בשלולית

New member
בקבוקים!

אני נלחצת כשאני יושבת בארוחה ליד השולחן ועומדים לי מול הפרצוף בקבוקים. לא יודעת אם זו הייתה הכוונה של השרשור... אבל נראה לי שזו סטייה רצינית.

בשלולית

New member
אז ראיתי את זה קצת אחרת ../images/Emo3.gif

סתם... האמת שבהתחלה רציתי להגיד תחת... אבל פתאום חשבתי מעבר לזה...
בכל אופן... שרירים בגב מאוד עושים לי את זה... וגם טוסיקים

Thotwo

New member
מתולתלות..

וגם בחורות לא רזות.. ומחשבים ניידים גם עושים לי את זה נורא. עדיפות לאיי בי אמ.. הנקודה האדומה באמצע נורא עושה לי את זה..

pain is MY love

New member
יש לי בעיה מאוד רצינית

עם שרירי רגליים... בגלל זה אני כל כך אוהבת כדורגלנים, לדעתי שרירי הרגליים הם הדבר הכי יפה בגוף של גבר... וכן אני פוסלת אנשים שיש להם "רגלי תרנגולת" דקות כאלה ושחיפיות...

הממ לי יש הרבה סטיות...

עיניים כחולות.. בגדול בהירות.. בלונדיניות.. בעצם כל סוגי השיער שיהיה יפה אבל אני נמשך לבלונד.. מה עוד.. הא רגליים.. רצוי שיהיו במעין מיני עם נעלי מגף.. הממ יאמי.. מה עוד.. אוף מה אני יעשה שאני מסתכל על בחורה אני מסתכל עליה מכל הכיוונים האפשריים.. אני פשוט שם לב להכל.. אז עכשיו שאני חושב על זה יש אלף דברים שמושכים אותי בבחורה.. אפילו לצמיד שתקוע לה ברגל למטה.. אני כולי סוטה ליופי של המין הנשי.. רק שתדעו שיש מי שמעריך את המאמץ שלכן להראות טוב.. ושם לב לזה.. טוב מיציתי..

בשלולית

New member
כי פשוט שמעתי את הקטע הזה לא מעט..

ואני תימניה... חצי... ואני לא מבינה מה הקטע
גם שמעתי שתימניות נותנות או משהו כזה ---- יש קשר בין שני הדברים?! מקווה שלא... כי הרבה רק שומעים שאני תימניה ומשתגעים מזה....

pain is MY love

New member
לא תימניות נותנות

תימניות חמות
חחחחחחח אבל אני לא מאמינה לזה אני דווקא חולה על תימנים! ולא בגלל מה שאומרים עליהם......

למעלה