בלובלובלו

המממ...

היא לא הסבירה איזה היא אוהבת ילד רע או טוב... אני מניח שאתה ילד טוב... וטואי אני כזה סטול רצח.. הייתי ב חתונה ואני יוצא עכישו.. יאללה אחי ביי נדבר מחר..

אוי הסטיות שלי...חחח...

הכי חשוב לי זה האף! אני מתה על אף סולד, יש לי בעיה עם אנשים שהאף שלהם "פגום". דבר ראשון שאני מסתכלת עליו בבנאדם <גבר/אישה> זה האף. חוצמזה אני אוהבת גברים רזים <מאד רזים>.

איכס...

גבר עם עגיל בפיטמה.... הוא בשבילי כמו איזה הומו.... עגילים וכל מיני זה לבנות... אם כבר אבל רק אם כבר... אז פירסינג לבנות בטבור או בגבה... אבל לבנים...??? איכס.. מגעיל אותי...

Cobe Anan

New member
אני אוהב..

רגליים... אני מסוגל להשתעשע בהן שעות.. ואני גם נושך את דקלה כל הזמן, מסכנה.. כנראה פיצוי תת-מודע על חסך באכילת בשר.. ואני לא בטוח שהבנתי את השאלה, אז אני אענה גם בכיוון השני, של המשיכה- אין, אין על ה"דוסית-שיק".. חצאית ברך+חולצה צנועה אבל צמודה= גררר...!!!

Zoharrr

New member
אוי נו באמת

גם המישו החדש שהכרתי ככה... החצאיות שלי פשוט עושות לו את זה. לא מבינה מאיפה זה בא לכם...

Cobe Anan

New member
אני יושב עכשיו בעבודה,

ותלויות כאן מלאנת`לפים תמונות פורנו. זה לא עושה לי את זה! צריך להשאיר קצת מקום לדימיון, ובשלב מתקדם יותר- לאינטימיות.. חוצמזה, אין כמו חצאית וחולצה צמודה כדי להדגיש את המבנה המדהים של אישה יפה. (כן, אני מדבר ספציפית על מישהי. נחשו מי..)

הסטיות שלי..

פיקה בולטת(אויי זה גבריי) שיער ארוך גם עושה לי את זה. עיינים כהות וגדולות. והכי חשובבבבב...אני לא מסתכלת עליו אם הוא פחות מ1.75

למעלה