בלוגיית אחרית השבוע ושת"פ תפוז

Smart Tour סגווי ואופניים חשמליים חוויה אחרת

אין דבר יותר מרענן מאשר להגיע אל מתחם התחנה הראשונה בירושלים ולהתקבל על ידי חבורת צעירים מדהימים, תוססים, מחייכים ומאושרים.
מהר מאוד הרגשתי שמהרגע הזה כל מה שאחווה כאן יהיה עבורי חגיגה. והאמת זה היה כפליים מכל כייף שתיארתי לעצמי בטרם הייתי שם.
בואו להכיר את Smart Tour

פרנג'ליקו בטעם של עוד.

השבוע סעדנו בסניף פרנג`ליקו ברחוב שלומציון המלכה שנפתח לא מזמן לאחר שיפוץ נרחב כאשר החלון הפנורמי העגול מבטיח נוף מרהיב לכוון ממילא. המקום מתפקד כסושי בר בשעות הערב עם תפריט אלכוהול נרחב. פרנג`ליקו היא רשת שף וסושי בר ארצית בעלת 17 סניפים פעילים ו2 סניפים בהקמה המציעה מטבח אסייתי מקורי.

הצטרפו אלי:
הרשומה והטעימה כולה

ילדים כותבים לאלוהים (נתניהו)

את המכתב הזה פרסמנו בדף ברית צדק חברתי בפייסבוק ושלחנו גם ראש הממשלה מוזמנים לשתף ולהציף, ולשלוח למשרד ראש הממשלה.
מכתב פתוח לראש ממשלת ישראל (והטייקונים)

"שלום לך אדוני. אני יודע שמן הסתם לא תקרא דברים אלו ומן הסתם אם לא אעבור כאן על חוק לשון הרע, או אחשד בהסתה, הדברים לא יגיעו לאוזניך. שלא לדבר אל מול עינייך. בכל זאת אכתוב אותם.
היה לך קשה אדוני בישיבת הממשלה ביום ראשון ה23.6.13 וכך גם למחרת ובהמשך.
התקשית לקרא למחאה החברתית בשמה.
התקשית לקרא למחאת הגז בשמה.
פתאום זה "הרוח הפופוליסטית השוטפת את המדינה", כך הבהרת בישיבת הממשלה בה הסברת שלמרות הפופוליזם הזה אתה נחוש בדעתך לאשר לתשובה ודומיו, 40 אחוז ממלאי הגז שלנו. (כמובן שלא סיפרת לחבריך במשלה, שערב קודם לכן אירחת במעונך הרשמי את האדון תשובה.(

ובכן אדוני ראש הממשלה - "הון שלטון = עולם תחתון", האם אלו מילים המוכרות לאוזניך?.
אני מניחה שכן. כך גם היום כשחנכת בית ספר בשטחים הכבושים, התקשית שוב לומר "גל המחאה השוטף את הארץ" וחזרת שוב על מנטרת הפופוליזם. ומייד הפגנת פוזה ביטחונית ועברת לעסוק ב"מתנה", שהעניקו לך מחבלי הזרוע הצבאית של הג`יהאד האסלאמי, שבטרופם יורים לעבר ישראל.
"מתנה" על שום מה?, כי יכולת לתת לציבור הימני מתנה משלך כשאמרת: (אצבע מופנית כלפי עצמך), "אצלי אנחנו מגיבים מייד. אין השהיה ואין הצטברות", ואוו, אני "נפלתי בריצפה" (אמר הגשש החיוור).
ולסיום היום המוצלח הענקת לכולנו "מתנה", נבחרת. את הנגיד החדש / ישן, האדון יעקב פרנקל. ימני, שמרן קיצוני, "עתיק" בתפיסותיו הכלכליות, ולא לשכוח: נגיד שנאלץ להחזיר מאות אלפי שקלים לאחר שמבקר המדינה קבע שקיבל אותם שלא כחוק. והוא גם שכנו של שר האוצר שהונה את בוחריו והולך בדרכך שחומסת כל אזרח במדינה שאיננו מהמעמד (העשירון) העליון.
ולא נדבר על התנהגות מושחתת ונהנתנית שלך ושל רעייתך. רק נזכיר לך את תקציבי העתק שבית מלוכה בריטי לא היה בוש בהם, המופנים לבתיך. או את המיטה מעופפת לטובת רעייתך (שהוצג כביכול לטובתך). השבוע הגדלת לעשות כשסירבת לתמוך באישור הגדרת מחבלי "תג מחיר", כמחבלים. כטרוריסטים לכל דבר. כי כך גם לא תאלץ לפצות כספית את הערבים שנפגעים מהטרור הזה בפיצויי נפגעי איבה.
אסיים ואומר אדוני. לא לעולם חוסן!. אתה וממשלתך תפלו. זה יקרה בסופו של יום. רפובליקת הבננות עליה אתה שוקד זה זמן רב, לא תכוון בישראל לעולם. כי בסופו של יום? גם ציבור מטומטמי הפח הגדול, ונהנתני המינוס והאשראי הרצחני בבנקים, יגיעו למצב בו תהיה להם טלוויזיות ענק בבית וחשבון חשמל מנותק. 2 רכבים (בליסינג או הלוואות) בחניה וטנק ריק מדלק. ילדים הרבה רק לא מחונכים מבית ובבית הספר לא יצליחו להתמודד עם הריקנות שהם יביאו מביתם.
העם יתעורר אדוני. זה יקרה. ואז (אני מרשה לעצמי להתנבא), השאלה היא רק מתי. זוהי שאלה של זמן. כיכר תחריר באמת תפרוץ כאן, והעם ישטוף את הרחובות.
לכן אדוני, המשך בדרכך האטומה ואל תקשיב לאיש. לא לאנשי המוסד, השב"כ ובכירי צה"ל שמזהירים אותך כי תפרוץ אינתיפאדה אלימה בשטחים, לא לאנשי הכלכלה שמזהירים אותך משבר נוסף כמו ההוא שגרמת לו לפני 12 שנה בהיותך שר אוצר, שבר כזה שלא ניתן לתיקון ושיקום.

אל תקשיב לאיש אדוני. הקשב רק לתשובה ובעלי ההון.
הקשב רק לרעייתך שטופת תאוות השררה.
הקשב רק לחבריך מהימין שחולמים על גירוש הפלסטינים והקמת מדינת הלכה.
הקשב רק להם.

השבר והאבדון אדוני, יגיע. הוא יגיע ויארע לכולנו.
אבל לעומתך אדוני?
אנחנו העם, נשרוד!"

על החתום
טלי
אזרחית מהשורה
חברים, זה המכתב שאני כתבתי מדם לבי,
אתם מוזמנים לשלוח אותו או לנסח חדש המתאים לכם
העיקר להפגיז במכתבים את לשכתו של האיש הקרוי
ראש ממשלת ישראל (עלאק)
באמצעות פקס 02-5664838

ניתן לשלוח מכתבים בקובץ, בחינם דרך האתר freefax
http://www.freefax.co.il/upload.php