השבוע חזרתי להיות ילדה
ממתקים צבעוניים, מזרקות של שוקולד, בלוני הליום, חופש גדול ושמחה באוויר...
זה היה באירוע לגולשות תפוז עם הילדים בסינמה סיטי לרגל השקת החטיף
בארני
ממש כמו עמי ותמי צעדנו, בני ואני, לאורך שביל שהוביל אותנו לאירוע, לכל אורך השביל עקבנו אחר התמונה של הדובי החמוד
בארני במסכים של הסינמה סיטי
וככה ידענו את הדרך לאולם הקולנוע ואז זה קרה, חזרתי להיות ילדה!
בארני הוא עוגת דובון אישית ממולאת שוקולד- פינוק לילדים, כשהילדים מחייכים אני מחייכת, מידי פעם אין דבר פסול בלתת להם פינוק קטן ומתוק.
כבר הרבה זמן שלא חשבתי על כמה כיף זה להיות ילדה..
אני כל כך עסוקה בכל הדאגות של היום יום, ארגונים, עבודה, בישולים, הבעל, הלחץ וכבר מגיע יום חמישי ועוד שבוע נגמר
וחוזר חלילה..
אבל כמה כיף להיות ילדה
כמה כיף לילדים שלנו!
אנחנו כל הזמן אומרים שהילדים של היום זה לא כמו פעם..
הרי כשאנחנו היינו ילדים, הכל היה הרבה יותר פשוט, יותר תמים, יותר כיף...
והילדים שלנו מתבגרים מאוד מהר, חשופים מאוד מהר לכל כך הרבה מידע, מושפעים מאוד מהר מהסביבה
אני כל הזמן משתדלת להגן ולשמור על הילדים, לעטוף אותם כך שלא יפגעו ולתת להם את כל מה שהם צריכים..
אבל הילדים שלנו, לא יודעים מה היה כשאנחנו היינו ילדים, הם פשוט צריכים ליהנות מתוקף היותם ילדים...
אז אתמול השארתי הכל מאחור והייתי ילדה!
התלהבתי מהדובון החמוד שקוראים לו
בארני, הרגשתי שאני מטיילת לי בעולם מתוק יותר, כיף יותר ושמח יותר
ממליצה לכולכם מידי פעם לחזור להיות ילדים, ביחד עם הילדים שלכם
בארני (BARNI) – עוגת דובון אישית הממולאת בקרם שוקולד עשיר.
עוגת
בארני הינה הפתרון המושלם לדילמה של ההורים: הילד רוצה חטיף ואילו ההורה רוצה שהילד יקבל משהו איכותי.
בעוגת
בארני ניתנת תשומת לב לאיכות הרכיבים, ולפיכך אינה מכילה צבעי מאכל או חומרים משמרים. הקפדה על איכות הרכיבים מתבטאת בכך שהעוגה מכילה בין השאר שומנים טובים ושומרת על אחוז שומן נמוך יחסית (15%).
אריזת חטיפי
בארני, מכילה 5 אריזות אישיות של 30גר' הארוזות כל אחת בנפרד, כך שנוח לשלוט על הכמות אותה יאכל הילד ואף נוח לקחת לכל מקום בתיק, להתפנק בדרך, בעוד שאר העוגות נשמרות טריות להזדמנות הנפלאה הבאה בה נרצה להעניק עוגת
בארני לילד. צורת העוגה עצמה וגודלה מתאימה לידיהם של הילדים הצעירים והפעוטות ומילוי קרם השוקולד חבוי בתוך העוגה עצמה ומפחית את הסיכוי לידיים מרוחות בשוקולד וכתמים.
האתר של
בארני
להורדת קופון