בלוגיית אחרית השבוע ושת"פ תפוז

z o e 2 7

New member
קולציית מוצרי טיפוח חדשה במחירים מפתיעים מאוד

קולקציית מוצרי טיפוח חדשה מבית דפנה לוינסון. ידעתי שהבגדים של דפנה לוינסון איכותיים אך יקרים למדי ולכן לא ציפיתי למחירים כל כך זולים בקולקציית הטיפוח. שמחתי להיות מופתעת לטובה

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2573316

עלטה

כשהקצתי עם שחר עוד לפני הציפורים לתוך חושך סמיך ומטריד. לחצתי על הגלקסי הנאמן שהיה מונח על השידה
במרחק ממני וראיתי שהשעה 4:40 ידעתי שלא ארדם שוב. הבנתי מהר מאוד שאלו שניות אור מדודות ולא אוכל להשתמש באור הזה
כדי להכין את קפה הבקר הנחשף.

נזכרתי בפנס!

קממברלי

New member
נעים להכיר-בארני(Barni)

איזה כיף לעשות הפוגה באמצע השיגרה ולצלול ליום שכולו כיף וצבע. אני זוכרת שלפני שהיו לי ילדים תמיד חשבתי שכשיהיו לי הם יהיו אחלה תירוץ כדי להשתף בכל הפעילויות האלה שמכניסים אותך רק אם אתה קטקט או מצוות לאחד, כלומר שרק אז זה לגיטימי למבוגר לעשות כדורי שוקולד או לקשט איזה כד גבס,
אז יש לי שניים וכבר קרוב ל4.5 שנים עוד לא יצא לי לנצל את זה.
הפעילות האחרונה של תפוז ובארני בסינמה סיטי היו הזדמנות לכך, נכנסנו לאולם סגור עם דוכני סוכריות גומי,מזרקות שוקולד ושיפודים מושקעים לטבילה, שקיות שוקו קר, עוגות ומאפינס
ו-ארוזות באריזות קטנות ומשובבות, עוגות בארני פזורות בכל מקום-ממש עמי ותמי רק בלי הקטע העצוב...
אח"כ היצטיידנו בפופקורן ושתייה ונכנסנו לאולם הממוזג להקרנה של בית ספר למיפלצות(עליו בסוף)
הכירו לנו את בארני-התמקדות היתה ספציפית על המוצר ולא החברה עצמה,מסתבר שיש די הרבה לספר:
מדובר בעוגת דובון הממולאת בקרם שוקולד עשיר, ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל-ועדיין מקבלים דמות דובי ברורה עם שני צבעים!
ניתנה בעוגונת הזו גם תשומת לב לטיב החומרים אז השומן הוא איכותי ומופחת ושאר הרכיבים מונים :קמח, ביצים, חלב ושוקולד.
המנה היא של 30 גר' מנה מוגדרת ומוגבלת והעובדה שארוזה כמנה אישית מעלה את תחושת הסיפוק והשובע
יתרון נוסף הוא שקרם השוקולד חבוי בעוגה -מה שמאפשר הנאה בלי יותר מידי ליכלוך.

הסרט ,בית ספר למיפלצות, בהחלט חביב ולחלוטין לא טיפשי, הדבר היחידי שקצת העיק זה אורכו נראה לי קרוב לשעתיים!
אבל כפעילות בפני עצמה , בהחלט חביב ומוצלח!

וכדי שגם לכם יצא משהו..:
1 האתר של בארני
2 קופון הנחה לבארני

למעלה