בלוגיית ראשית
השבוע ושת"פ תפוז

Noich80

New member
התנסות עם מוצרי HL

קיבלתי להתנסות מתפוז ערכה מפנקת של מוצרי HL- הולילנד קוסמטיקס.
שמחתי מאוד לקבל אותה, גם כי קרמים הם האהבה הגדולה שלי, וגם כי בלי להשמע פלצנית, אני אוהבת מוצרים ישראלים. התחושה שלי היא שמוצר שפותח בישראל, מתאים יותר לעור של נשים ישראליות מאשר מוצר שפותח בצרפת או ארה"ב. בכל אופן אני תמיד שמחה לקנות מוצר ישראלי.

עם זאת, אני חשדנית מטבעי, בטח למה שאני מורחת על עור הפנים שלי- ובמיוחד שמדובר בחברה שלא הכרתי עד לקבלת הערכה. מתברר שמדובר בחברה ותיקה ומובילה, בת מעל 30 שנה המשווקת בעיקר למכוני קוסמטיקה ולמכוני ספא. לפי אתר החברה " הפיתוח ב HL מבוסס על הטכנולוגיות המדעיות החדשניות ביותר המוצגות כיום בתחום הקוסמטיקה ומאפשר לחברה לפתח תכשירים קוסמטיים ייחודיים, איכותיים יעילים ובטיחותיים המעניקים תוצאות ממשיות לעור מאוזן, זוהר וקורן." יותר מזה?

התקשרה אלי יועצת מטעם החברה ועזרה לי להתאים את הערכה המתאימה ביותר לעור שלי.

קיבלתי ערכה מקסימה בשם RENEW FORMULA ובה סבון מאזן, קרם יום וקרם לילה מזין.

מילה עלי: העור שלי סובל מפיצול אישיות חמור ביותר. הוא יבש, אבל גם נוטה לשמנוניות באיזורים מסויימים, ולצערי גם להתפרצויות פצעונים מדי פעם. בנוסף לכל ההריון השאיר עליו את חותמו בפיגמנטציה ובאדמומיות.
הערכה נועדה להלחם בהזדקנות מוקדמת של העור (אני רק בת 33, אבל לא מוקדם להתחיל) בעיקר עקב נזקי השמש- מה שהם קוראים PHOTO AGING.
לגבי המוצרים- הסבון פשוט ממכר. השתמשתי בו בבוקר ובערב, ובחיי שהייתי משתמשת בו עוד כמה פעמים ביום. הוא משאיר תחושה נעימה ונקיה, אבל עושה את זה בלי לייבש את העור כמו רוב הסבונים שיצא לי להשתמש בהם.

קרם היום- אני שונאת לשים קרמים בקיץ. שונאת שונאת שונאת. אני גם שונאת להתאפר ותודה לאל שאני מורה וביולי אוגוסט אני לא שמה כלום על הפנים. עם זאת הקרם פשוט עשה את העבודה. נתן לחות מאוד נדרשת לעור המסכן שלי, אבל ללא תחושה כבדה ומעיקה, לא הרגשתי אותו נוזל ממני עם "מפלי הזיעה".נפלא. אני משתמשת בו כבר כמעט 3 שבועות ומאוד מרוצה.

קרם הלילה- בחשש מרחתי אותו, קרמים כבדים גורמים לי להתעורר למחרת עם התפרצות פצעונים מזעזעת. בינתיים 3 שבועות (טוב, היו לילות שנרדמתי לפני) והפנים נקיים. העור מרגיש הרבה יותר גמיש ו.. מלא חיים אומרים בפרסומות? אז ממש ככה.

לסיכום- כיף לפרגן לחברה ישראלית עם מוצרים נהדרים כאלה. המרקם נעים, המוצרים עושים את העבודה ועומדים בגבורה גם בעור הנורא שלי. במילה אחת- שאפו.

אתר החברה
http://hl-labs.com/index.asp?lang=heb

what is up

New member
מארז מוצרי טיפוח יפית במתנה

הגרלה אצלי בבלוג
ספרו איזה מוצר הייתם רוצים לקבל ותוכלו לזכות בחבילה מפנקת במתנה

what is up

New member
מברשת שיער נהדרת לבעלי שיער שביר ועדין

לי יש שיער שנשבר בקלות והמברשת החדשה שלי בהחלט עוזרת למנוע נזק גדול יותר
ממליצה בחום