"קראת בכלל מה שרשום שם ??"?!?!
ואתה מדבר על דרך ארץ?! קראתי את מה שאתה כתבת "כל מה שעליו לעשות הוא לכתוב 2 קטעים בכל יום למשך 45 ימים". מה שכתוב פה אומר במפורש, ולדעתי זה מה שהבינו כולם ולכל אחד לחוד אתה טורח לנסות להסביר משהו אחר, שצריך לכתוב 2 קטעים בכל יום למשך 45 ימים. זה כתוב. במפורש. יש פרטים נוספים? אתה שואל אם קראתי אותם? לא! סליחה, אבל אם אתה כמפרסם עושה שטות וכותב משהו שהוא גם לא נכון וגם לא אטרקטיבי בהודעה שבה אתה בוחר לפרסם את המערכת שלך; למה שאני אטרח לקרוא עוד פרטים. עזוב. לא תשכנע. בעיקר שזו לא פעם ראשונה שאתה פונה פה. אולי אני מפסידה, אבל אני אוותר. בעיקר שבתפוז כבר יש לי את הקוראים שלי ואת הפורומים שלי ומכירים אותי. אם תפוז ישקוט על שמריו ויפסיק לחדש, ובמקומות אחרים יהיה הרבה יותר - או הרבה יותר ממה שאני צריכה - אולי אולי אשקול לעבור (מחיר המעבר כבד מאד! העתקת בלוג ושימור רפיוטיישן זו עבודה קשה, קשה מאד). בקיצור, תתחיל בניסוח מדויק של מה שאתה רוצה לפרסם, ותקח בחשבון את המחיר הכבד שלקוחותיך יצטרכו לשלם, כשאתה מציע להם חלופה. וכיוון שהפעם הבאה שתפרסם פה תהיה שלישית, אם לא רביעית... אז תצטרך להיות אפילו יותר חכם מזה.