בלוגים - כי נמאס לך מהפרסומות

• פותח הנושא y2dan
  • פורסם בתאריך

y2dan

New member
בלוגים - כי נמאס לך מהפרסומות

אז נכון שזאת פרסומת מהלכת על שניים למערכת בלוגים, אבל תסכימו איתי שאני נחמד שאני מודה בזה.
אנחנו עושים איזה ניסוי במערכת בלוגים בו כל בלוגר יכול לקבל בלוג ללא פרסומות במתנה תוך כדי כתיבת תכנים. כל מה שעליו לעשות הוא לכתוב 2 קטעים בכל יום למשך 45 ימים ( פרטים נוספים ). מה דעתכם על העניין ? אשמח לשמוע את דעתכם.

tamax

New member
לדעתי זה טוב לבלוגרים

שבכל מקרה רושמים בין פעמיים לשלוש ביום. אי אפשר להכריח אנשים לכתוב פעמיים ביום. ומה יקרה אם לא ירשמו? אם אתה מכריח משהו לכתוב פעמיים ביום התכנים בהכרח לא יהיו מעניינים וזה יהיה יותר אילוץ מאשר לכתוב כי רוצים לכתוב.

0r0r

New member
בעדינות: לא משהו

הרעיון של לתת הטבות על הצפת תכנים ע"י הבלוגר הוא רעיון גרוע לדעתי. גם מבחינת המערכת וגם מבחינת הבלוגר. אלא אם המערכת שלך מיועדת לאדם מאוד ספציפי שהיה בעל בלוג(ים) בתפוז ולכל הדמויות הפיקטיביות שלו (ומי שהבין נחמד לו).

y2dan

New member
...

המטרה היא לא ליצור מצב של הצפת תכנים אלא לגרום להתעוררות בקרב גולשי בלוגים ולקשור יותר את הבלוגרים למערכת. בקשר לאדם הספציפי שאתה כותב - אני לא מכיר אותו (-:.

0r0r

New member
..............

מה שתיארת נקרא בעיני "הצפת תכנים". הדבר היחיד שיצא מזה לדעתי הוא רשומות שטותיות שנכתבות לשם קבלת ההטבה. זה מתאים רק למי שגם ככה כותב שתי רשומות ביום, במצב כזה הייתי מייעץ לו שימצא חיים. או שילמד לבגרויות. או משהו...

דם דם

New member
חחח הוא לא תוקפני

הוא מותק של בנאדם...באמת פשוט הוא קצר וקולע בתגובות, לאדם מהצד זה יראה כאילו הוא אגרסיבי אבל הוא לא...

דם דם

New member
פעמיים ביום???

ועוד למשך חודש וחצי ואוו אני הייתי קורס תוך שבוע- גג שבועיים האמת זה נורא חמוד ורעיון טוב..אבל שוב זה רק לכאלה (וסליחה על ההתבטאות) רק לכאלה שאין להם חיים וכותבים כול יום שתיים-שלוש פוסטים האמת אני פה בבלוגיה לא נתקלתי בבלוגר שכותב כול יום כמה פוסטים אבל ממש כול יום!!!

y2dan

New member
...

דם דם, יש לי שאלה אליך, מפריע לך לקבל משהו ( במקרה הזה, בלוג ללא פרסומות ) על דבר מה (כתיבה) שאתה בכל זאת עושה מידי יום ? אישית זה לא היה מפריע לי. אלה שכותבים מידי יום, בכל מקרה יקבלו זאת. אנחנו פשוט רוצים למשוך את אלה שלא כותבים מידי יום ובכל זאת רוצים להנות מבלוג ללא פרסומות.
אני מניח גם שיש כאלה שהפרסומות בכלל לא מפריעות להם והם בכלל לא יתעניינו בנושא.

דם דם

New member
אין לי בעיה עם זה

פשוט אני לא האדם המתאים לזה אני כותב בערך שתיים שלוש פוסטים בשבוע זה במקרה הטוב...יש ימים שיש יותר ויש שפחות אבל אני לא חושב שבמשך 45 יום אני יהיה לי על מה לכתוב שתי פוסטים כול יום בסופו של דבר זה יוצא 90 פוסטים לכתוב וזה המון תוך פרק זמן קצר. הרעיון חמוד נורא..אבל לא בשבילי, חוצמזה לי הפרסומת לא מפריעה בבלוג כי דחפתי אותה לתחתית הבלוג ככה שזה לא משנה לי

b love

New member
../images/Emo12.gif בעצם לא..

עכשיו ראיתי בלוג חדש שיש בו כבר 9 רשומות

ע ל ו מ ה

New member
גם אני לא

לא בטוחה מה לא דרך ארץ ב"לא תודה!"... אבל באמת, לא תודה. גם אני מעדיפה לסבול פרסומות משייקבעו לי את קצב הכתיבה. ואם לא אספיק 2 ביום או 90 בחודש וחצי (ואני חגגתי את הרשומה ה-100 רק בשבוע שעבר
)? אז תסגרו לי את הבלוג כשכבר יש בו תוכן? או תתחילו לדרוש כסף? או שאז יבואו הפרסומות? נראה לי שנפלת על קהל לא אוהד...

y2dan

New member
...

קראת בכלל את מה שרשום שם ?? - כי לפי התגובה שלך נראה לי שממש לא. לא רק שאנחנו לא מכריחים אותך, את יכולה כבר היום ליצור בלוג בחינם ( לגבי תשלום, אנחנו לא מתכננים לגבות תשלום על שירות הבלוגים בקרוב ). בקשר לשאלותיך, 1. אז קרא שום דבר, אם לא תוכלי לכתוב 2 קטעים ביום. 2. כמו שאמרתי אנחנו לא סוגרים בלוגים. 3. כנ"ל, לעומת מערכות אחרות אנחנו מאפשרים את כל האופציות שיש בבלוגים לכולם - ללא קשר ללקוח משלם/לא משלם. 4. כבר היום יש פרסומות בראש העמוד פרסומות טקסט לא פולשניות ובתחתית העמוד באנר פרסומי, אז אם נוח לך עם זה. הכל טוב. בקשר לקהל האוהד, נראה לי שממש לא הבנתם את הכוונה שלנו ( או שאתם לא רוצים להבין ?? ) אנחנו לא מתנים את ההשתתפות במערכת בלוגים בכתיבת 2 קטעים ליום, אלא נותנים אופציה למשתמשים הקיימים לקבל בלוג ללא פרסומות טקסט/תמונה ( הנה הבלוג שלי, אם אתם מתעניינים לראות את המצב כיום ) על ידי תרומה למאגר הקטעים במערכת.

ע ל ו מ ה

New member
"קראת בכלל מה שרשום שם ??"?!?!

ואתה מדבר על דרך ארץ?! קראתי את מה שאתה כתבת "כל מה שעליו לעשות הוא לכתוב 2 קטעים בכל יום למשך 45 ימים". מה שכתוב פה אומר במפורש, ולדעתי זה מה שהבינו כולם ולכל אחד לחוד אתה טורח לנסות להסביר משהו אחר, שצריך לכתוב 2 קטעים בכל יום למשך 45 ימים. זה כתוב. במפורש. יש פרטים נוספים? אתה שואל אם קראתי אותם? לא! סליחה, אבל אם אתה כמפרסם עושה שטות וכותב משהו שהוא גם לא נכון וגם לא אטרקטיבי בהודעה שבה אתה בוחר לפרסם את המערכת שלך; למה שאני אטרח לקרוא עוד פרטים. עזוב. לא תשכנע. בעיקר שזו לא פעם ראשונה שאתה פונה פה. אולי אני מפסידה, אבל אני אוותר. בעיקר שבתפוז כבר יש לי את הקוראים שלי ואת הפורומים שלי ומכירים אותי. אם תפוז ישקוט על שמריו ויפסיק לחדש, ובמקומות אחרים יהיה הרבה יותר - או הרבה יותר ממה שאני צריכה - אולי אולי אשקול לעבור (מחיר המעבר כבד מאד! העתקת בלוג ושימור רפיוטיישן זו עבודה קשה, קשה מאד). בקיצור, תתחיל בניסוח מדויק של מה שאתה רוצה לפרסם, ותקח בחשבון את המחיר הכבד שלקוחותיך יצטרכו לשלם, כשאתה מציע להם חלופה. וכיוון שהפעם הבאה שתפרסם פה תהיה שלישית, אם לא רביעית... אז תצטרך להיות אפילו יותר חכם מזה.

y2dan

New member
...

למה את חושבת שאני מנסה לשכנע אותך או כל מישהו אחר מהבלוגיה של תפוז לעבור אלינו בהודעה הראשונה ? "אנחנו עושים איזה ניסוי במערכת בלוגים בו כל בלוגר יכול לקבל בלוג ללא פרסומות במתנה תוך כדי כתיבת תכנים. כל מה שעליו לעשות הוא לכתוב 2 קטעים בכל יום למשך 45 ימים ( פרטים נוספים ). מה דעתכם על העניין ? אשמח לשמוע את דעתכם." כמו שרשמתי, ביקשתי לשמוע את דעתכם על הנושא, ולא ביקשתי שאת או כל בלוגר אחר מתפוז יעבור אלינו ( דרך אגב, חשבתי שזה פורום פתוח לכלל המערכות, אבל כנראה שטעיתי ). במידה והיית נכנסת לפרטים הנוספים גם היית מקבל את התשובה המדוייקת למה אנחנו עושים את זה, איזה סוגי תכנים קבילים ולאיזה פרק זמן הבלוג יהיה ללא פרסומות. הסיבה היחידה שלא הכנסתי את הכל בהודעה היא כי לא רציתי שההודעה תהיה כבדה ושתכיל פרסום יתר.

ny22

New member
מנהל
אז לא הבנתי...

אם נאי כותב רק רשומה בשבוע, מה יקרה לבלוג שלי?

למעלה