בלוגים - כי נמאס לך מהפרסומות

• פותח הנושא y2dan
  • פורסם בתאריך

פגעסוס

Well-known member
זה מושך, אבל מתאים לקהל מצומצם

רוב האנשים לא כותבים יותר מרשומה אחת ביומיים, ואני מאמין שרובם לא יתמידו בכתיבת 2 רשומות ביום במהלך חודש וחצי. למסתכל מהצד זה נראה כמו אחת מתוכניות ההתחייבות של החברות הסלולאריות - אם תדבר מעל 1000 ש"ח, תקבל הנחה של 200 ש"ח, שזה נחמד לאותם אלו שכבר מדברים מעל 1000 ש"ח. אלו שמדברים בפחות מ 800 ש"ח, זה פשוט לא משתלם להם. בדיוק כך ההשקעה המתבקשת על מנת להתמיד ולכתוב 2 רשומות ביום במשך חודש וחצי עולה לדעתי על התמורה שהיא בלוג ללא פרסומת. שאלה מתבקשת נוספת, מתי פג התוקף את ההטבה? אם עמדתי בזה וכתבתי שתי רשומות ביום במשך חודש וחצי, ולאחר מכן התחלתי לכתוב רשומה אחת בשבוע, מתי יפוג תוקפה של ההטבה?

כמו שכבר אמרו לפני

עידן, הרעיון עצמו נחמד והיוזמה מבורכת, אולם לדעתי 2 פוסטים ביום זה מאוד-מאוד מוגזם. מעטים מאוד הם האנשים שכותבים באופן כזה בד''כ, ועוד יותר מעטים הם האנשים שיכתבו פוסטים "נורמליים" (שלא נועדו להצפות מערכת) שיעמדו בזה במשך 45 יום, או אפילו 20 יום. הצעה: תהפוך את זה ל-2 פוסטים ב-4\7 ימים. תן קצת מרווח נשימה. תהפוך את הכתיבה במערכת שלך לדבר שגרתי, לאט לאט בעזרת "המבצע" הזה. מה שאתה עושה "במבצע" הזה הוא לדעתי הצפת תכנים שבסוף רק יגרמו הרס למערכת עצמה או שאף אחד לא יעמוד בזה ושום דבר לא יצא לך מזה. אם אני אצליח לעמוד בכתיבה רבה כ''כ במשך 45 יום, אני אהיה עם בלוג ללא פרסומות וגם ללא גולשים. מי ירצה להמשיך לקרוא בבלוג שמתעדכן פעמיים ביום כל הזמן? אני בספק אם ירשמו ל-RSS או לעדכונים באימייל. הרי תכנים טובים אני לא אצליח לייצר כל הזמן בתקופה הזאת. תזכור, לא תעזור לך מערכת שכל הפוסטים שלה חסרי משמעות. איכות אינה מילה גסה כאן, ואני חושב שתצטרך לשים לב גם לדברים האלו.

idodo cohen

New member
מעניין

אבל זה יכול לצאת די מפגר. תכנים יכול להיות שורה וחצי מטומטמת. ובמקרה ההפוך, זה גם יכול להביא להתשת הבלוגר. בכלל, יש לזה הרבה חסרונות. מישהו יעקוב אחרי זה? יסתכל בכל אחד מהבלוגים?

ny22

New member
מנהל
בעיקרון, רעיון נחמד ביותר

וכנראה שאפילו אנצל אותו. למרות שהפרסומת שיש לי בבלוג בתפוז, לא כל-כך מפריעה לי. כי היא לא כל-כך גדולה, ותופסת חלק קטן בבלוג.

למעלה