בלוגים פיקטיבים

כיסוף

New member
../images/Emo13.gif

ראית אותי באחד הקישורים או כשליידי סנו סיפרה עלינו בבלוג שלה, או בבלוג של השרוט ששם אתה גם מבקר. אני של גאיה? נראה לי שאני הבעלים שלה, אני מנסה להיזכר אם זה נכון.

דם דם

New member
בעיקרון זה דיי תלוי

אם זה מישהו שמספר כול מיני שטויות וכול זה וכבר מרגישים בהגזמות שלו אז חלאס זה נמאס. אבל אם זה באמת בצורת סיפור או מזווית ראיה אחרת שזה גם סוג של פקטיביות אז לא ממש משנה לי. אם לקחת לדוגמא את הבלוג של קרמיט והנסיכה, הרי שם הוא לא מדבר על שום דבר אישי הוא כותב רק סיפורים פרי דמיונו ככה שסביר להניח שהם לא אמיתיים אפשר אותו להחשיב כפקטיבי או את ליידי סנו שכותבת דברים מזווית הראיה של כלבים ושוב זה לא הכי מציאותי או אפילו אני שכותב מזווית ראיה של זברה שוב את אותם הבלוגים האלה אפשר לומר כפקטיביים אבל אותם אני ימשיך לקרוא תמיד, ובלוגים אחרים עם שמספרים סתם כול מיני שטויות וכבר מתחילים לשים לב להגזמות אכן זה בזבוז זמן, וגם אף אחד לא ממש אוהב לקרוא "שקרים" אם לנסח זאת ככה

נממממ

במקרה כזה אעדיף לדעת מראש שזה פיקטיבי ואז לא תהיה לי בעיה עם זה, אחרת זה סתם שקר

מעדיף לדעת מראש

אם הבלוג יעניין אותי, אין סיבה שלא אקרא - אבל אקח בחשבון שלא מדובר במציאות, לפעמים זה חבל. עם בלוגרים בשם בדוי גם אין לי בעיה.

פגעסוס

Well-known member
קשה לי לענות על זה

כי עד עתה לא נתקלתי בבלוגר פיקטיבי (או לפחות, לא שאני יודע עליו). אני לא יודע אם זה נחשב בלוג פיקטיבי, אבל אני מאוד אוהב לקרוא את הבלוג של "הכל אני יכול" (http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ohmegod ), וקצת קשה לי להאמין שבאמת מדובר באלוהים למרות שהוא טוען אחרת...

למעלה