בלוגרים נפגשים! לא תבואו?

חהמן

New member
בלוגרים נפגשים! לא תבואו?

אם ללמוד מהניסיון של פעם קודמת, כנראה שלא... ב 18.10 בארבע וחצי אחר הצהריים, איפשהו בת"א, בלוגרים של תפוז ייפגשו! גם אם זה יהיה רק אנשי חה! שנפגשים עם עצמם... אז תבואו, כי זה לא כאילו שיש לכם משהו יותר טוב לעשות... אין לנו מושג עדיין מה יהיה, איך ואיפה, או שום דבר אחר מעבר לתאריך ולשעה. אם יש משהו שחשוב לכם שיהיה, אם יש משהו שאתם רוצים שיקרה, זה הזמן להגיד! מעבר לזה, אם אתם מתכננים לבוא, או אפילו שוקלים לבוא, בואו תגידו את זה עכשיו. ואם יש לכם כוח, בואו תכתבו על זה גם רשומה בבלוג שלכם. ככה יש יותר סיכוי שיבואו אנשים, יש יותר סיכוי שיבואו אנשים שאתם מכירים (אם לא במציאות, אז לפחות בבלוגיה) ויש יותר סיכוי שבעצם יהיה מעניין... אז נתראה אז? אנשי חה!

b love

New member
אין לי בעיה לכתוב על זה שוב בבלוג

רק צריך למצוא מקום נגיש ומוכר לכולם..

חהמן

New member
אנחנו מקווים עדיין שתפוז יארגנו את המקום

ואנחנו מוכנים לוותר על "מוכר לכולם", תמורת השילוב של פרטי, ממוזג וממקום טוב. בכלליות מה שבעיקר צריך עכשיו זה תמיכה תפוזית. קצת פרסום, קצת הפגנת נוכחות, קצת הצהרת כוונות. מעניין אם מישהו שומע אותנו באימפריה הכתומה... חה!

b love

New member
אולי צריך לצעוק יותר חזק?

הלווווו? (אל תתיחסו ככה אני כנראה ביום הראשון לילמודים רק בלי הלימודים
)

חהמן

New member
ננסה את זה מחר

יש לנו תחושה שאחרי ארבע אין מה לחפש פה אנשי תפוז... אבל אנחנו טובים בלעשות רעש. נבדוק את זה מחר בפורום הבלוגיה. אנשי חה! נ.ב. מזל טוב, ושנת לימודים מוצלחת!

b love

New member
בהצלחה לכל התלמידים.

איזה כיף לא להיות תלמידה יותר :)

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני אנסה לשכנע כמה מהבלוגרים להגיע גם

תראו, התאריך קצת בעייתי לחלק מהתלמידים, אין ממש חופש והמערכת דיי עמוסה. מה שגם, כמו שזה נשמע, נראה לי שיגיעו יותר בני 40 מאשר בני 14. אבל נראה כבר כשנתקרב לתאריך, בסדר?
בגדול אני מקווה שאבוא ואקרא לעוד כמה מוזרים כדי להחריב לכם כל חלקה טובה.

Tali1912

New member
../images/Emo132.gif

בגדול לא נראה לי שבני ה 40 ימריאו
למפגש, אולי אני טועה, אבל זאת התחושה שלי

חהמן

New member
את תבואי?

אם את תבואי, ותביאי איתך עוד שלושה ארבעה בלוגרים מבוגרים יותר, אולי שאר הבלוגרים המבוגרים פחות יהססו לבוא... אנשי חה!

Tali1912

New member
וואלה?

נראה לך שאני גורם משפיע על בני 40 + ?
אם אני אצליח לאחד לבבות שוב לרמי וריטה שהם גם בני 40 + , אז אולי יש בזה משהו
......... סתם סתם. אני לא חושבת שזה עניין של היסוס אצל בני 40 +.

חהמן

New member
אולי היסוס זאת לא המילה הנכונה

אבל אנחנו חושבים שאפשר לדמות את זה לסכר על נהר. הראשונים צריכים לעשות חורים בסכר, כדי שכל השאר יוכלו למוטט אותו. אם את תגידי שאת באה, תכתבי על זה בבלוג, תשפיעי על שלושה קוראים שלך לבוא גם, והם יכתבו על זה בבלוג שלהם, זה יעשה חור רציני בסכר. ממה שאנחנו ראינו עד עכשיו בתפוז, אנשים נוטים להתחלק לקבוצות. לנו חשוב שלפחות הידיעה על המפגש תגיע לכל הקבוצות, וכמה שיותר מוקדם. אז אנשים מהפורום הזה זאת התחלה טובה, וקצת פרסום בתפוז יוסיף את השאר. וחוץ מזה, לא ענית על השאלה. את תבואי? אנשי חה!

Tali1912

New member
../images/Emo13.gif

ראשית, אני מסכימה שהבלוגרים בתפוז מתחלקים לקבוצות. ראיתי גם בפליקסים איזה כנס של בלוגיסטים שבאו אליו אנשים בטווח הגילאים שלי, אולי למפגש "המקלדת" באו מלאן ת'לפים בלוגיסטים של תפוז, אבל אז כנראה היה תמריץ כדי למשוך אותם.. לגביי התשובה היא שלילית. ועכשיו תענו לי על השאלה מה כל כך חשוב לכם המפגשים ?

חהמן

New member
למען האמת, לא כזה חשוב לנו

כלומר, בהתחלה זה היה כי סוקי ביקשה שנתחיל לגלגל את זה, עכשיו זה בעיקר מכוח האנרציה, מין "התחלנו ולכן נסיים..." כזה. חוץ מזה, די משעמם לנו. ברור שיש לא מעט בלוגרים שהיינו שמחים לפגוש, וכמה שבשבילם אנחנו אפילו מוכנים לוותר על דברים אחרים שיש לנו לעשות, אבל בסופו של דבר, אם היה לנו משהו מעניין לעשות אתמול והיום, כנראה שלא היינו מעלים את ההודעות האלה. עכשיו תורנו לשאול. למה לא? מה גורם לך לא לרצות לבוא, ומה יכול לתת לך מספיק סיבה כן לבוא? אנשי חה!

Tali1912

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את התשובה על למה חשוב לכם. עכשיו ה"למה לא" שלי: בתאריך שקבעתם יש לי מפגש עם יותר קטנטנים מכם
זה בעצם ירית הפתיחה לשנת לימודים זו. כך שאני מחוייבת
. חוצה מזה המשתתפים בפורום הזה הם בטווח הגילאים של 17- 20 פלוס, אז נראה לי שצריך להיות מציאותיים קצת מבחינת פער. מה יכול היה לתת לי סיבה מספיק טובה כן לבוא? חשבתי חשבתי חשבתי בסוף מצאתי משהו, יש פעם בשנה אירוע בתל אביב ששמו שירת האדם שבאים אליו ימבה אנשים מכל רחבי הארץ ואתה יכול בשקט להיבלע בין כל האנשים ועדיין להישאר בגדר וירטואלי אלא אם כן מישהו יצביע אההההההההה הנה טליה הנה הנה הנה היא בשורה 7 . תאר לך תפוזינה מפיקה אירוע של שירה בציבור שימשוך אליו את "זקני הבלוגים" לשיר שירים של זקנים
, כזה עם נותני חסות וכאלה. הא? זהו זרקתי משהו לאוויר על הדרך , נראה עם תפוזינה יוצרת מזה משהו
,

חהמן

New member
אז את לא תוכלי להגיע גם ככה?

כי אנחנו התכוונו לשאול, אם ידיעו עוד איזה עשרה בני 30 +, וכמה אפילו יותר מבוגרים, האירוע יהיה בניהול תפוז, עם הרצאה / סדנה של בצלאל ונעמה, אולי כל מיני דברים אחרים על עולם הבלוגים, ויהיה שם עשרות אנשים, ככה שתוכלי להיטמע בקהל, אז היית באה? (גם אם אנחנו נזנח את הרעיון שלך של שירה בציבור...?)

Tali1912

New member
יענו

יום עיון כזה כמו שעושים ימי עיון של מייקרוסופט שהם משיקים תוכנה או משהו כזה? שבאים המון המון אנשים ולא יודעים מי זה מי, בעיקרון כן, נשמע קורץ כזה יום עיון או סדנא על בלוגים עם בצלאל ונעמה וגם להיטמע בקהל <תמיד אני אוכל לטעון שאני אחת מצוות חה - ....חי חי חי
> או סדנא כזאת על "החיים על פי תפוזינה" <כמו הביקורים האלה במפעלים כמו עלית
> <סתם אני והרעיונות שלי,ראבבק>. ובכלל מה אנחנו מדברים ה- 18 לחודש תפוס אצלי
אני הולכת להתמודד עם מי יותר חכם מתלמיד כיתה א' עד ו'.

חהמן

New member
חבל...

אבל בכל מקרה, תודה. אם נתייחס אלייך בתור דוגמא מייצגת לאנשי ה 30 +, אז מה שאמרת ממש עזר להבין מה כדאי לבקש מבצלאל. תודה! אנשי חה!

חהמן

New member
נכלל בתוך 30 +

גם 50 + אנחנו פשוט מחפשים להבין מה יגרום לאנשים מבוגרים (לא 17 - 20), לרצות לבוא. למען האמת, זה גם מה שמעניין אותנו יותר. כלומר, יהיה כיף לפגוש בלוגרים שאנחנו עוקבים אחריהם, וקוראים בצורה קבועה, אבל יהיה הרבה יותר מעניין אם על הדרך גם נשמע איזה הרצאה על העתיד של הבלוגיה, דיון על כתיבת בלוגים, ועוד כל מיני דברים כאלה. הטריק זה למצוא את האיזון שכולם יקבלו מה שהם רוצים. הבעיה היא שבשביל להגיע לאיזון הזה אנחנו צריכים את העזרה של תפוז... בכל מקרה, אנחנו מברברים. תודה על השיחה, אנשי חה!

למעלה