בלוגרים נפגשים! לא תבואו?

TheWhiteTigris

New member
24 גם נכלל

כ"זקנים"? ד"א רוצים דרך בטוחה למשוך אותי (בזמן שיש את חופשת הקיץ של האונ' כמובן)? אם היה מפגש - *טדדם* - בבניין תפוז. קצת היכרות על המקום, איך זה עובד באמת, יענו המאחורי הקלעים של האתר שאני נמצא בו עוד לפני שנת 2000... (במליון ניקים שונים).

חהמן

New member
תשלח מסר לבצלאל.

זה רעיון לא רע בכלל. ככה זה גם יחסוך להם את ההוצאות של מקום למפגש, וגם יבטיח שהרבה אנשים יבואו. מוצלח... אנשי חה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifכמו שתיארו את המפגש..

אני בטוחה שישמחו לבוא מבוגרים. בני ה40 יהיו האנשים הצעירים שם

חהמן

New member
מה את היית רוצה שיהיה במפגש?

מה מה מפריע לך? מה חסר לך? מה היית עושה אם את היית בצלאל? אנשי חה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאם הייתי בצלאל

א. הצעד הראשון היהה לצבוע את כל השער של הבלוגיה בגוונים של ורוד וסגול ב. אח"כ הייתי משנה את "בלוגרים אומרים שירה" ל"בלוגרים אומרים איפור", עם טיפים על איך להראות מליון דולר! ג. ואזז!! הייתי מביאה למפגש ליפסטיקים תוצרת מאק במקום הכובעים הכתומים, שהם כבר מה-זה אולד פאשן..
מה אתם הייתם עושים אם הייתם בצלאל?

חהמן

New member
חה!

כסף. כמה שיותר כסף. היינו מוכרים את הבלוגיה לכל מי שיציע לנו כסף, היינו מוכרים את המומלצים תמורת שוחד, היינו שמים פרסומות של גוגל בכל חור, רק כדי להרוויח עוד קצת. טוב, אין מצב שאנחנו מארגנים ליפסטיקים למפגש. לא רוצים לנסות אפילו. אבל אם זה באמת יקרה, תנסי לשלוח מסר לבצלאל ולבקש שיארגן שם דוכן הדגמה של חברת איפור. אולי זה יעבוד. אנשי חה!

חהמן

New member
יש לך רעיון לתאריך יותר טוב?

כל יום יהיה בעייתי, במיוחד בחופשים (חגים), כשלאנשים יש תכניות אחרות. אנחנו הנחנו שזה קרוב מספיק לתחילת השנה, שהעומס לא יהיה קשה מידי, ואנשים יוכלו להקריב אחר צהריים אחד של למידה בשביל זה. אבל אם יש לך תאריך יותר טוב, או רעיון אחר לשיפור, רק תגידי... אנשי חה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifמה דעתכם על היום הראשון של סוכות?

יכול להיות טוב? :$ (ה27.9 לדוגמה) לא הרבה טסים עדיין ביום הראשון לפחות, קרוב מספיק לתחילת שנה, יש זמן עדיין לעדכן את כולם אם נזדרז, אין עומס ואנשים יכולים להקריב אחה"צ אחד למפגש. יש מצב שרוב האנשים גם לא עובדים, אבל לא יודעת בדיוק איך זה הולך. או אם רוצים מועד יותר רחוק אפשר גם ביום האחרון של החופש (ה4.10 אולי?)

חהמן

New member
אנחנו חושבים שבחגים זה טעות

א. ה 27.9 זה שבתון, מה שיפריע עם כל הקטע של תחבורה ציבורית. ב. ה 30.9 (יום ראשון) זה כבר אמצע חוה"מ וסביר להניח שהרבה אנשים יהיו או בחופש, או שכבר יש להם תכניות. ג. ה 4.10 זה שמחת תורה, ואנחנו לא יודעים איך זה ישפיע על הדתיים/שומרי מסורת בין הבלוגרים. אצל לא תלמידי בי"ס סביר להניח ש"החופש" יימתח לסוף השבוע (ואל תגידי לנו שלא חשבת עדיין על האופציה של "להיות חולה" ביום שישי...), מה שאומר שיש סיכוי טוב שאנשים עדיין יהיו בחופשה או שיהיו להם תכניות. בסופו של דבר, זה נורא פשוט, בחרנו את התאריך הזה כי סוקי אמרה. הוא נוח לנו אז אנחנו נשארים איתו, אבל אם הרבה אנשים (ובמספרים של מפגש בלוגרים הרבה זה חמישה) יגידו שהם לא יבואו ב 18 אבל כן יבואו בתאריך אחר, אז שווה להזיז. אנשי חה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיך שתרצו, זו רק הצעה ../images/Emo3.gif

חהמן

New member
את תגיעי?

את מסתדרת עם התאריך? ואגב, אנחנו לא צחקנו. יום שישי אחרי סוכות, זה הכי מתבקש בעולם לפתח את השפעת הראשונה של שנת הלימודים... חה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני אישית חולה רק בקיץ ../images/Emo31.gif

אבל לא אתנגד לכמה ימים חופשיים בכל זאת :$ ביום חמישי אני מסיימת ללמוד ב3 וזה קצת מבאס, אבל אני כן מקווה שאוכל להגיע מיד אחרי בי"ס בסביבות שעה 5? כמובן שסביר להניח שאלך לאיבוד בת"א בנסיון למצוא את המקום (ממתי לא עושים מפגש בעזריאלי???), אז אגיע יותר מאוחר. יובל, תכנס לכושר מעכשיו, התיק שלי כבד בימי חמישי.

כלכלונת

New member
אולי נבוא.. תכלס אין לי כל כך למה, מעבר לעובדה שאתם בחרתם בשעה שבה אני אמורה לשבת על הכסא, בכיתה המחוממת תדיר שלי וללמוד... נראה לי פיזיקה... כך שגם במידה ואני אגיע. זה יקרה באיזה 6-7. ואני לא בטוחה שזה עוזר לי... אבל נחשוב בשנית כשזה יהיה יותר קרוב (אתם יכולים לסמוך על מרי לו שהיא איכשהו תגרום לי להגיע, כמו בפעם הקודמת.)

חהמן

New member
פיזיקה?

זה נראה לך יותר חשוב ממפגש בלוגרים? במה זה יעזור לך בחיים - פיזיקה? רגע, את לא לומדת באולפנא? מלמדים אתכן פיזיקה? חשבנו שלומדים שם רק תושב"ע והילכות צניעות... חה! בהנחה שזה לא יזוז עד אז, את תמיד יכולה להביא למורה פתק מאימא... ואם כבר מדברים, אולי להביא איתך איזה בלוגרית או שתיים שאת מכירה באופן אישי? חה!

כלכלונת

New member
אני לא מכירה בלוגרים לא יותר מידי. אני אשתדל לשכנע. בכל אופן, אבא שלי מלמד אותי תושב"ע. הלכות צניעות זה שייך לחט"ב, ואין לי מושג מה פיזיקה תעזור לי. ומסתבר שזה בכלל לא מה שאני אלמד ביום חמישי. זה בכלל שיעורי א"י (שזה סוג של ג"ג אבל לא רק) והם מתבטלים פעם בשבועיים, ואז במקום לגמור ב4 אני גומרת ב5. וזה מה שיקרה ב18. יהיה טוב. גם באולפנא

חהמן

New member
איך השיעור מתבטל ואת מסיימת יותר מאוחר?

ובכל מקרה, אז יום אחד תצאי מהאולפנא מוקדם, מה כבר יקרה?

כלכלונת

New member
התלבלבלתי. התכוונתי ל3. יקרו הרבה דברים. אני לא מבריזה. בטח לא בשביל מפגש, זה לא שווה את ההסתבכות. אבל זה מסתדר מבחינת זמנים. מבחינת רצון, כשנגיע לגשר...

mary lou

New member
|מזועזע|

לא מזכירים אותי באותה הודעה עם המילים "פיזיקה", "פיסיקה" או "המקצוע של השטן" קצת התחשבות, באמת. חוץ מזה שאת באה. ואם תפוז יתנו מקום סגור ואיזו הרצאה, ואנשי חה! ימשיכו ביחצנותם המצוינת, יש מקום להאמין שלא תבואי לבד. (מזערי אמנם, אבל אנחנו אופטימיים).

למעלה