בלוגר שמארגן הפגנה נגד שיעמום מה דעתכם על זה?
ע ע ל ו מ ה New member 12/4/07 #2 ../images/Emo122.gif בהחלט מצא פתרון יעיל להפגת השעמום!! (זה לא אמור להיות "מצ'עמם לי"?). אהבתי שבתחתית הרשימה של הדברים הדרושים כתוב "חיים" (אם כי חסר לי ברשימה "אישור מהמשטרה להפגין")...
../images/Emo122.gif בהחלט מצא פתרון יעיל להפגת השעמום!! (זה לא אמור להיות "מצ'עמם לי"?). אהבתי שבתחתית הרשימה של הדברים הדרושים כתוב "חיים" (אם כי חסר לי ברשימה "אישור מהמשטרה להפגין")...
S shalom של הצאט New member 12/4/07 #7 ומי אמר לך שהלימודים לא ישעממו אותו ממה שאני קראתי, רוב הסטודנטים משתעממים מאוד מהלימודים שלהם.
T TheWhiteTigris New member 12/4/07 #9 הוא בהחלט ישתעמם. אבל לא תהיה לו ברירה, כי את הוורד לא מעניין עד כמה את מתעניינת בזה, מבחינתו הוא צריך להיות מוכן להגשה עד תאריך מסויים...
הוא בהחלט ישתעמם. אבל לא תהיה לו ברירה, כי את הוורד לא מעניין עד כמה את מתעניינת בזה, מבחינתו הוא צריך להיות מוכן להגשה עד תאריך מסויים...
M mary lou New member 13/4/07 #10 זה מה שקורה... כשמקומות כמו ישראבלוג מתהדרים בסלוגן "החיים זה כאן". אנשים בלי חיים אשכרה באים לחפש אותם שם וזה רע.
זה מה שקורה... כשמקומות כמו ישראבלוג מתהדרים בסלוגן "החיים זה כאן". אנשים בלי חיים אשכרה באים לחפש אותם שם וזה רע.
ד דם דם New member 13/4/07 #11 ../images/Emo6.gif אוי הרסת אותי " אנשים בלי חיים באים לחפש אותם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S siv30 New member 13/4/07 #12 ../images/Emo6.gif באתי, ראיתי, ברחתי אדום, כחול וצהוב כמעט הזכירו לי רמזור.
S shalom של הצאט New member 13/4/07 #17 חכי, חכי שדנטל תתפוס אותך היא כבר תסביר לך למה אסור לעשות דברים כאלו. היא תנזוף בך, ותגיד לך שאת מתדרדרת אותי להתנהגות רעה.
חכי, חכי שדנטל תתפוס אותך היא כבר תסביר לך למה אסור לעשות דברים כאלו. היא תנזוף בך, ותגיד לך שאת מתדרדרת אותי להתנהגות רעה.
S siv30 New member 13/4/07 #19 ../images/Emo6.gif מותק אי אפשר לדרדר את מי שמדורדר ובכל מקרה, נראה לי שהוא פשוט דורש את זה, איזו הרצאה קטנה על שילוב המזעזע בין אדום, צהוב וכחול...
../images/Emo6.gif מותק אי אפשר לדרדר את מי שמדורדר ובכל מקרה, נראה לי שהוא פשוט דורש את זה, איזו הרצאה קטנה על שילוב המזעזע בין אדום, צהוב וכחול...
ד דנטל New member 15/4/07 #21 שלי תהיה בעיה עם דרדוריישן? ../images/Emo12.gif רק אם זה נוגד את תקנון תפוז יש לי בעיה .