בלוג חדש ללהקה!

AlmogiToMars

New member
בלוג חדש ללהקה! ../images/Emo13.gif

בגלל שראיתי שכל פעם מישהו שואל אם הוא יפתח פורום , הוא יפתח בלוג וזה החלטתי פשוט לעשות את זה בעצמי ופתחתי בלוג ללהקה בישרא-בלוג (מן הסתם חחח ) תאמת זאת רק ההתחלה אבל אני יוסיף תמונות ויעצב וכל מיני דברים שאין לי זמן אליהם כל כך עעכשיו כי אני צריכה להתכונן למבחן וכאלה X: בכל אופן זה הקישור ... |קישור|http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=528139 |סקישור| ואני לא ממש יודעת אם זה עשה את הקישור אז איך שיצא D: תגיבוו ! ****ובבקשה אל תהרגו אותי על זה שפתחתי הודעה חדשה ולא שרשרתי פשוט חשבתי שזה בגלל שזה חשוב וקשור ללהקה ואולי אפילו יפרסם אותם יותר *****

אוח נו אבל הבלוג שלנו כרגע בבניה

אוקיי.. בואו רגע.. בואו נעשה סדר בדברים.. עם מישהו מתכוון לפתוח דברים שקשורים ללהקה בלוגים וכאלה זה נהדבר.. אבל בשביל שיהיה סדר, בבקשה תתייעצו עם ענבלירון ואיתי, תודיעו לנו לפני.. כי לפעמיפם יש לנו דברים תחת בנייה.. וכשכל אחד פותח משהו אחר כל יום קשה לעשות דברים באופן מסודר. ובדר"כ אנחנו לא רוצות להודיע על זה רק עד שזה מוכן והכל מסודר.. אלמוג את ממש מתוקה
כל הכבוד לך היוזמה ואני מאוד מעריכה את זה- תאמיני לי כן ירבו אנשים כמוך..

AlmogiToMars

New member
חיחי תודה :p

וכתבתי שאני מצטערת ..
ואמרתי גם אל תהרגו אותי.. אם זה לא היה כזה חשוב כמו נגיד החרא הזה שכתוב שיר חדש וזה בכלל לא קשור ללהקה.. אם זה היה קשור רק לאחד מחברי הלהקה או בכלל לא ללהקה הייתי משרשרת.. אבל לכל הלהקה ופשוט רציתי שתדעו .. שוב --מצטערת חחחח D:

אין לך על מה בובה ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך היוזמה , אני מסירה בפנייך את הכובע של ג'ארד... אני אדבר איתך.. אולי ניקח את הבלוג הזה ונעבוד עליו יחדיו..

AlmogiToMars

New member
בכיף אחותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוף איזה שריטה ישלי חחחחח *אופס*
ואם כבר את מסירה את הכובע של ג'ארד תסירי אותו לתמיד ושהוא לא ישים אותו יותר!! ואם כבר ג'ארד.. נכון יש את הנעליים החרושות שלו ? הלבנות עם הפסים התכלת והפס האדום כזה .. אז אחי קנה כאלה בהכל שחור והפסים זהב חחחח אחד על אחד. . . (חוץ מהצבע ) טובב דיי .. חפרתי...

my reflection

New member
נצל"ש..ליסניקיות../images/Emo6.gif

יש היום ב-22:00 מועדון קרב..מומלץ:]] ב-yes movies

הממ...

לדעתי (רק לדעתי כן?) צריך לבקש ממישהו שיודע לעצב טוב בפוטושופ עיצוב מלא. להחליף את הרקע שקצת.. המ.. מציק בעיניים
לעשות את הפוסטים יותר מסודרים.. עם תמונות והסברים והכל... לעשות רשימות עם הסבר על הלהקה, קישורים לפוסטים, הופעות מתוכננות, אתרים שקשורים ל30 וכו'... ובמקום כמה עדכונים קטנים בפרק זמן קצר לעשות עדכונים גדולים בפרקי זמן ארוכים יותר, ככה תהיה לאנשים הזדמנות להגיב
אגב כ"כ על היוזמה
*מקווה שלא יסקלו אותי*

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifלי ממש אין בעיה לעשות את זה

אני גם מבין בישרא בלוג וגם מבין בפוטושופ ותק של 5 שנים כבר D: כן אני יודע זה המון זמן... וגם אופק יודעת לעצב...

my reflection

New member
שרציתי לפתוח בלוג אז ביקשתי מחברה שתכין

עיצוב והיא הכינה ויצא מקסים..אבל עכשיו זה לא כ"כ משנה><

זה מה שאנחנו תיכננו

כעיקרון סתיו ודנה, וגם חן. התכוונו עכשיו לבנות בלוג, זה רעיון שהצענו לפני הרבה זמן, אבל מישהי הקדימה אותנו. או שאנחנו ננסה לאחד את הבלוג ולעשות את זה בשיתופם של ארבעת הבנות, או שנפתח עוד אחד קצת יותר מסודר ומאורגן כמו שתיכננו כי רצינו שיהיה בלוג מקביל למייספייס שלנו.

AlmogiToMars

New member
שני ... את יודעת זאת לא בעיה

לשנות את השם של הבלוג כעיקרון כתבתי 30seconds to mars- almog בגלל שאני פתחתי אבל תמיד אפשר לשנות את אלמוג למייספייס ..

לאלאלא.. בכלל לא דיברתי על זה שיהיה כתוב

אלמוג או שני או דנה או סתיו או מייספייס למעלה, אלא שמבחינת העיצוב שלו הוא יהיה נורא דומה למייספייס שלנו. ושהוא פשוט יהיה עוד שלוחה של הפורום. כמון שהמייספייס הוא גם מעין שלוחה של הפורום

i am777

New member
אלמוג -

איזה בובה את! חחח איזה בלוג יפה עשית.... כל מה שרשמת שם...פשוט נכון - A Beautiful Lie אני אמשיך להכנס לבלוג שלך !.....חח ממש נחמד.

למעלה