בלוג חדש ללהקה!

Keren W

New member
אני לא בכוונה להרוס...

אבל זה ממש יפה מצידך והכל אבל נראה לי שאם אנחנו רוצים שזה יתפרסם וכל זה צריך להשקיע וברור שילדה אחת זה קצת קשה אז אם כמה אנשים זה יהיה הרבה יותר מושקע ועם פירוטD: ככה גם אנשים ימשכו להיכנס ולהתעניין, כי הרקע השחור כזה מוריד מהערך וזה ממש יכול להיות דבר טוב! כמו שדיברו פה על כל העניין שמעריצות של טוקיו פתחו בלוגים וכאלה מצד אחד הם הצליחו להעביר את זה טוב ושאנשים יכירו את הלהקה שהם אוהבים ככה אז כדי שגם אנחנו נשקיע ונגרום לזה להתפתח למשהו גדול3> אז אם את רוצה אני אשמח לעזור ולהשתתף! רק תבקשי אני אעזור בכל מה שאני יכולה

אני חושבת שאנחנו נפתח על זה דיון מעמיק

בסופשבוע. כי כמו שאמרתי לפני זה, רצינו שדהבלוג יהיה שלוחה של המייספייס, ולכן הסמל שלנו צריך להיות דומה.. ושהעידכונים יהיה תמיד במקביל. בקיצור.. זה דורש הרבה ארגון אני חושבת שצריך לשבת על זה באופן פרטני. ואז נסדר את כל הבלאגן. זה דיי סיבך לי את כל התוכניות מצד שני זאת גם אשמתי, כי אולי הייתי צריכה להודיע על זה שיש בלוג בתהליכי הקמה.

חח לא.. את יכולה לעשות מה שבא לך

אבל לפחות זה היה מונע בלבולים בעתיד. שכאילו יש בלוג אחד שהוא מטעם הפורום והאשלון הישראלי, ויש עוד בלוג שהוא פשוט ביוזמה של מישהי שמאוד איכפת לה גם והיא רוצה לתרום. אני לא שואפת להשתלט כאן על כלום, ואני יודעת שאולי זה הרושם שקצת מתקבל מדבריי.. אני כן שואפת להאחדה, כי כשדברים מאוחדים יש חוסר בלבול, ויש דבר מרכזי שכולם יכולים להיות תחתיו..

AlmogiToMars

New member
וואי אנשים רגעע..

כל אחד פה כותב על הבלוג שצריך לעצב,להוסיף תמונות,לשים שיר,עדכונים,פרטים.. רגעע! תנוחו! חחח אנ רק פתחתי את הבלוג בלחץ יודעים בכלל שהוא קיים! כשיהיה לי זמן שזה יקרה עוד חצי שעה אני יישב על הבלוג כמו שצריך ישים רקע פטים תמונות עדכונים וכבר דיברתי בקטנה עם שני שהיא תעזור לי לנהל את הבלוג וגם תעצב ותעדכן .. אז עד שהבלוג יהיה מוכן אני יכניס לפה שוב את הקישור ויודיע על סידור הבלוג ותיכנסו ותראו ואז אם יש משהו שצריך להוסיף לשנות לעצב או לעשות כל דבר אחר פשוט תגידו .. **ותודה לכל מי שאמר שהבלוג דווקא נחמד חחחח **

AlmogiToMars

New member
חחחחחחחח :)

אז אני אשים תמונות ואכניס שירים ואודיע על התיקונים :-*

למעלה