|בלוןכ|סופשבוע פרוע!|בלוןכ|

little WhiSper

New member
|בלוןכ|סופשבוע פרוע!|בלוןכ|

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

DropDeadAlice

New member
אניאניאני =] ../images/Emo11.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של HIM : Poison girl Heartache every moment Bury me deep inside your heart Ocean of wine שיר השבוע כללי: Love is gone - David guetta Wake up call - Maroon 5 Her ghost in the fog - Cradle of filth Ambrosia - Alesana להקת\אמן השבוע: הימ
אלבום השבוע: Razorblade Romance אדם שעשה לכם את השבוע: הממ..
משהו טוב שקרה השבוע:לאדעת...:/ משהו רע שקרה השבוע: התמכרתי לטלנובלה מטופשת בערוץ הילדים!
מאכל השבוע: חחח עוגיות אוריאוווווו|ריר| משהו חדש השבוע?: אהההההההההההההמ......לאדעת. ציטוט שמאפיין את השבוע: "Theres no smile of an angel without the wrath of god.." אני אתלהב מהציטוט הזה לנצח
ציטוט שעשה לכם את השבוע: כל השיר bury me deep... לינק/אתר השבוע: נואופ
סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: לא!
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: תספורתתתתתת!!! שיער ח.ד.ש. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שתיגמר השביתה חס וחסה. משהו שאתם מקווים שיקרה: שתימשך השביתה בעזרת השם
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אה...
שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח משהו של הימ.... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נואופפפפ תמונת השבוע! we have to take our clothes off...to have a good time...

Venus Doom

New member
You smiled like an angel, Fallen from grace

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Bury Me Deep Inside Your Heart Gone With The Sin ותכלס, כל שאר השירים שלהם...ממש חרשתי עליהם ^_^ שיר השבוע כללי: Mayday Parade- You Be The Anchor That Keeps My Feet On The Ground, I'll Be The Wings That Keep Your Heart In The Clouds Mayday Parade- Black Cat Sixx Am - life is beautiful אין לי מקום- מטרופולין להקת\אמן השבוע: הימ אלבום השבוע: כל האלבומים של הימ והחדש של מטרופולין אדם שעשה לכם את השבוע: אח שלי משהו טוב שקרה השבוע: שיעורי נהיגה *__* ויומולדת לאימא^^ משהו רע שקרה השבוע: הממ לא זכור לי משו רע
מאכל השבוע: אין משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: You can't learn to tell the truth until you learn to lie ציטוט שעשה לכם את השבוע: חברה שלי: "OMG אני כ"כ צריכה להיות ב CSI גיליתי למה ביל חולה...הוא נדבק בחיידקי צרפתוס מסריחוס קטלניוס מגעילוס כשהמעריצה [הזונע]נישקה אותו!!‏ ‎" חחחחח היא ממש משוגעת XDD לא יכולתי להפסיק לצחוק במשך כמה דקות
לינק/אתר השבוע: Gone With The Sin Live At Rock Am Ring 2001 מטרופולין- אין לי מקום סרט/סדרה/ספר השבוע: אמן האשליות [סרט מדהים
] סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני עושה תיאוריה יום רביעי!@#$%^ [אימא'לה ><] שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי ת"א? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: תיאוריה
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אעבור את התיאוריה? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כרמללללללללללללל [כפרה עליה
] שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת..בטח שיר של HIM סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: תיאוריה, כבר אמרתי?
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של HIM : passions killing floor שיר השבוע כללי: cinema bizarre-how does it feel להקת\אמן השבוע: cinema bizarre אלבום השבוע: cinema bizarre-final attration אדם שעשה לכם את השבוע: קסי-מרים-דיאגו משהו טוב שקרה השבוע: בעיקרון שום דבר מיוחד משהו רע שקרה השבוע: כלום. מאכל השבוע: קפה ג'רארד(עוגיות) משהו חדש השבוע?: כפפות עצמות >< ציטוט שמאפיין את השבוע: "איך אתה יודע שאתה נימפומן?" ציטוט שעשה לכם את השבוע: " לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: - סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לגלות אם יש את הנסיעה לפולין! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיגדו שאין נסיעה לפולין? משהו שאתם מקווים שיקרה: שיגידו שכן נוסעים לפולין >< *יאוש* אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של סינימה ביזאר סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : יותר תמונת הרגע

alexsobsession

New member
שכחתי

לינק אתר השבוע. כי זה חשוב. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=6450946

5ifi

New member
לא נוסעת?

כי כבר נסעתי! אבל אני רוצה שוב. אמן שלא תעני כי כבר נסעת והשביתה לא ביטלה לך את זה...!

little WhiSper

New member
לוליפאפ.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אממ.. אין =\ שיר השבוע כללי: כרגייל בזמן האחרון- Plain White T's-Hey There Delilah אה והשירים בתחנת רדיו שגיליתי לאחרונה- REM f.m פחחח להקת\אמן השבוע: היהודים נו. אלבום השבוע: האמ.פי שלי אדם שעשה לכם את השבוע: החבר'ה מהקורס... =] משהו טוב שקרה השבוע: יום חמישי בערב, בסמאיה... היה כיפ! משהו רע שקרה השבוע: אממ.. עצבים בקטנה, לשם שינוי... מאכל השבוע: אלכוהול. משהו חדש השבוע?: בסיס, אנשים, שיגרה. ציטוט שמאפיין את השבוע: how come the sun rise, and my soul so far behind. ציטוט שעשה לכם את השבוע: יומיות. פחחחח לינק/אתר השבוע: כרגיל [מייספייס, ישרא, תפוז] סרט/סדרה/ספר השבוע: אממ התחלתי לקרוא את 'צלה של הרוח'. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: זמן הסתגלות זה שולט! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: החלקת שיער
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מטווחים. צבא משהו שאתם מקווים שיקרה: שההחלקת שיער תקרה, ותקרה טוב
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא [אהמדנהאהמ] שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לאדעת. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

linkintrance

New member
שלישלי!!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :Cyanide Sun שיר השבוע כללי:>< להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:VD אדם שעשה לכם את השבוע:המממ. חברות. משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי בן אדם שמכיר אותי מאז שאני צוציקית ולא ראיתי אותו שנתים יאי לי! אה וניצן ואופיר חזרו מפולין. סוף סוף! משהו רע שקרה השבוע:הממ..לא עשתי עבודות ולכן אני אעשה השבוע. מאכל השבוע:>< משהו חדש השבוע?:סווטשרים סקסיים ביותר. ציטוט שמאפיין את השבוע:"השעמום הוא בן אלמוות, יש למצוא תוכנית איך לגרום לו לא להיות כזה" ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:המממ..נו כמעט כל סדרה אמריקאית אפשרית. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:לפגוש אנשים זה טוב שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:סתם שתיהי עוד קצת שביתה קצת יותר משהו וזהו. כדי להספיק לעשות עבודות. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שלא יציקו לי יחפרו לי לגבי כל מני דברים. משהו שאתם מקווים שיקרה:שבת דודה שלי תבוא. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כל חבריי. שיר שפתחתם איתו את השבוע:Cyanide Sun סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:יש לנו מנהל גיי. אבל מזה גיי ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :><

inbal287

New member
להלהלהלהלהלה

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Lose You Tonight שיר השבוע כללי: Hinder - Lips Of An Angel Evanescence - Your Star Bon Jovi - Two Story Town Duncan James - Amazed להקת\אמן השבוע: הימ, אוונסנס, אבריל אלבום השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שנמצא בפורום הזה, איתי, אמא משהו טוב שקרה השבוע: הסופ"ש הזה משהו רע שקרה השבוע: משמרת מהגיהנום ביום שישי
מאכל השבוע: סלט
משהו חדש השבוע?: קניתי היום בגדים
ציטוט שמאפיין את השבוע: "מה אני קופת צדקה?" "אפשר חמאה בבקשההההההההההה" ציטוט שעשה לכם את השבוע: הממ לא יודעת לינק/אתר השבוע: זה כ"כ תפוז
סרט/סדרה/ספר השבוע: נרניה
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: א. שהוא יגמר ב. רביעי. אני פוגשת את ערן
[לפחות מקווה]. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אממ עבודה... כי באמת שאחרי יום שישי אני כבר לא יודעת כמה אני אוכל לסבול. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשבוע הזה יטוס מהר. או שיבטלו לי משמרות בעבודה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: תרצה וגלי
... וכמובן שאיתי שיר שפתחתם איתו את השבוע: Avril Lavigne - Falling Down סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין
.

אמצע הלילה ומשעמם לי. ~.~ ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM: Join me in death Circle of fear Killing Loneliness Ressurection Gone with the sin שיר השבוע כללי: Cinema Bizarre - Lovesongs Silent Scream After the rain
Madina Lake - One last kiss Saosin - Voices
להקת/אמן השבוע: HIM, מדינה לייק.
אלבום השבוע: Cinema Bizarre - Final Attraction אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: סופסוף מותר לי לשים עדשות!
[כי בהתחלה היה אסור לי, וממש סבלתי עם המשקפיים.
אפילו שבכלל לא שמתי אותם,
]. משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע:
הכל ישן ומיושן...
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
אין נו.
לינק/אתר השבוע: אוי, הקליפ של וונילה סקיי לקאבר של אמברלה.
זה כזה מצחיק! הם כאלה הומואים. XD אבל הם חמודים, אני מחבבת אותם!
אין לי קישור, לכו חפשו ביוטוב.
סרט/סדרה/ספר השבוע:
אכן משעמם אצלי.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אניייייי אוהבתתתתתתתת חורףףףףףףףף!
שיירד כבר גשם !!
שבוע טוב.

שכחתי!@ 8../images/Emo223.gif

מוסיפה עוד שיר של HIM של השבוע: (Beautiful (Rock Version אהאה, זה כזה יפה!

milkshakit

New member
זה מדהים../images/Emo70.gif יותר מהגירסה השקטה, לפי דעתי../images/Emo9.gif

ImNOTokay1

New member
לא שמעתי את הגירסא הזאת../images/Emo12.gif

עדי,תחברי למסן כבר ושלחי לי

milkshakit

New member
טם טם

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : כל האלבום החדש בקיצקץ.
שיר השבוע כללי: יש מלא
הרבה אליס קופר, מרילין מנסון, אה-הא, היומן ליג, ועוד. להקת\אמן השבוע: הימ! אלבום השבוע: כל Venus Doom, סופסוף קיבלתי אותו לפני כמה ימים :)
אדם שעשה לכם את השבוע: אורטלי
, בני דודים!!@ משהו טוב שקרה השבוע: האירוע המשפחתי, והיציאה למסיבה. משהו רע שקרה השבוע: לאו דווקא משהו ספציפי.. מאכל השבוע: תפו"א. משהו חדש השבוע?: לצערי, לא. סעמק :| ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: כמובן שתפוז :) ויוטיוב, וויקיפדיה, כמו כל שבוע
סרט/סדרה/ספר השבוע: רובוטריקים
, יומנה של ברידג'ט ג'ונס. בקשר לספר- חברה שלי השאילה לי את "מלאך או שטן" של שרה אנג'ל, לא נראה משהו מעניין, אבל נראה כבר. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נופ
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני סופסוף אמצא עבודה, איף
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אין משהו ספציפי משהו שאתם מקווים שיקרה: עבודהההההה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל האנשים שאני אוהבת.. פלוס, עוד מישהו מיוחד
שיר שפתחתם איתו את השבוע: חח אני אף פעם לא זוכרת, בע
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :
!!!!!!!!

למעלה