|בלוןכ|סופשבוע פרוע!|בלוןכ|

קאמבק../images/Emo11.gif (מותר כה?)

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Close to the Flame שיר השבוע כללי: No Surprises - Radiohead להקת\אמן השבוע: Radiohead אלבום השבוע: ממ, החדש של Foo Fighters אדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני אנשים נחמדים
משהו טוב שקרה השבוע: היה שביתה.. משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה (עדיין קצת)... מאכל השבוע: תה
משהו חדש השבוע?: ממ, אין נראה לי ציטוט שמאפיין את השבוע: אני יחשוב על זה ציטוט שעשה לכם את השבוע: גם על זה לינק/אתר השבוע:www.deezer.com סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/סמולוויל/אין סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ^ משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני יתחיל?
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל מיני... שיר שפתחתם איתו את השבוע: כלוס טו דה פליים
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

ImNOTokay1

New member
אניאניאני../images/Emo98.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Venus Doom,The Kiss Of Dawn,Love in Cold Blood,And Love Said No,Bury Me Deep Inside Your Heart ויש עוד
שיר השבוע כללי: My Chemical Romance & The Used-Under pressure,Foo Fighters - The Pretender והקאבר שצ'ילדרן אוף בודום עשו לאופס איי דיד איט אגיין של בריטני
זה פשוט קאבר קורע XD להקת\אמן השבוע:HIM ו-MCR,חרשתי על שניהם.
אלבום השבוע: HIM-וונוס דום,System Of A Down - Mezmerize
אדם שעשה לכם את השבוע: אממ..ידיד שלי
משהו טוב שקרה השבוע: שביתה
משהו רע שקרה השבוע: לא היה
תודה לאל
מאכל השבוע: פיצה. כמה פיצות אכלתי השבוע
משהו חדש השבוע?: אין.
ציטוט שמאפיין את השבוע: אין נווו
ציטוט שעשה לכם את השבוע: ניר:"אמא חזרת כבר מהליכה עם סבתא?" אמא של ניר:"כן. ניר:"ולאן הגעתם?" אמא של ניר:"הביתה" נקרעתי שהוא סיפר לי את זה
לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=dD7ZGHFBeDA השיר הזה פשוט כלכך מצמרר אותי בלייב
סרט/סדרה/ספר השבוע: חברה שלי המליצה לי על ספר,אבל שכחתי ת'שם
אם אני אזכר אני אוסיף
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הרבה גשמים ואווירה חורפית
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אין כרגע.
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשביתה תימשך
[כןכן,אני יודעת שאנחנו נדפקים בסוף,אבל בא לי חופש!] אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: וונוס דום-HIM,ו-פיימוס לאסט וורדס-MCR סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין.
התמונה שעשתה לכם את השבוע: תגובה מהירה ואין לי כוח לעבור להוספת תגובה.

../images/Emo203.gif גשם, חורף!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Please Don't Let It Go שיר השבוע כללי: Flyleaf - Believe In Dreams Flyleaf - I'm So Sick Flyleaf -Fully Alive Flyleaf - Cassie Breaking Benjamin - The Diary Of Jane Breaking Benjamin - The Diary Of Jane (Acoustic) Breaking Benjamin - Breakdown להקת\אמן השבוע: Flyleaf אלבום השבוע: Phobia אדם שעשה לכם את השבוע: ויוי משהו טוב שקרה השבוע: גשם וקור! משהו רע שקרה השבוע: הלוויה. מאכל השבוע: פופקורן
משהו חדש השבוע?: O_O ציטוט שמאפיין את השבוע: "We can push out, sell out, die out" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "איי טות' איט וואז פורפקט" D: (סרטון מתוך VMA הלטיני!) לינק/אתר השבוע: ויקטוריה פרנצ'ס. פשוט מוכשרת ברמות מטורפות ;; סרט/סדרה/ספר השבוע: סודות נעורים 7, עקרות בית נואשות
, חברים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: ;; שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: גשם, חורף, כל מה שקשור לזה. כולל קניית בגדי חורף. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מממ. לא יודעת. משהו שאתם מקווים שיקרה: יותר מדי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את בת דודתי האהובה שמתגייסת. שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של הימ. או של BLG. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

FFTL

New member
לעולם מצידייייייי1#$#@^&#%* ../images/Emo99.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : המ. יש..רגע..Dead Lover's Lane ועוד כלמיני מהחדש. שיר השבוע כללי: לעולם מצידי - היהודים.
!#$!#%! להקת\אמן השבוע: היהודיםםםםםםםםםם!# והימ.
אלבום השבוע: פורטה, ונוס דום. אדם שעשה לכם את השבוע: עעעעע. דודים! >< משהו טוב שקרה השבוע: חברים?
דודים.
משהו רע שקרה השבוע: החתול נעלם!
מאכל השבוע: ממ. חביתה.
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אחלה בחלה. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה, שיעור, הרכבים!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: שביתה. באה לי בטוב אחוש.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: של הימ. :] סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שבוע טוב! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : מארס פיציקטן שלי. ];

CyanideSun

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של HIM : אממ... VH וSPH שיר השבוע כללי: day tripper הביטלסP-: להקת\אמן השבוע: HIM ועודכלמני שאנלא זוכרת... אלבום השבוע: ונוס דום אדם שעשה לכם את השבוע: וואלה לודעת
משהו טוב שקרה השבוע: שהמוכרים בבלוקבאסטר נורא נחמדיםD: משהו רע שקרה השבוע: שמים לי משקפיים -.-" מאכל השבוע: קרמבו
משהו חדש השבוע?: שומדבר מיוחד... ציטוט שמאפיין את השבוע: מצ'עמם לי. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לודעת
לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה: חברים ספר: הארי פוטרים למנייהם. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: בצפר פרטי זה נורא מעצבן. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף השבוע>< משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אמצע השובעXD משהו שאתם מקווים שיקרה: שהבצפר שלי יבין שלהביא אותנו לבצפר אפילו שיש שביתה זה אידיוטי ושיתנו לנו לישון בשקט... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אממ לודעת
שיר שפתחתם איתו את השבוע: venus doom - HIM סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

מדHIMה

New member
lil sad =(

שיר השבוע של HIM :סליפווקינג פאסט חופ שיר השבוע כללי:רוקסטאר-ניקלבק להקת\אמן השבוע:אררם לא יודעת אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע: אמא משהו טוב שקרה השבוע:אררם בגדים חדשים וכו משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי אמרה לי שהיא טסה לגרמניה למשך חודש =(((( והיא כנראה לא תספיק ליומולדת שלי מאכל השבוע:ענבים משהו חדש השבוע?:תחתונים עם פפיון חולצה מאגניבה גרביים עם פרווה כזאת יאוו זה כמו משי כזה חיחיחי ומעיל וג'ינס ^^ ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:משהו שוילה אמר לינק/אתר השבוע:אתר עיצוב בובות (כן זה אכן מעניין) סרט/סדרה/ספר השבוע:פארדייז פארק אחח ספר מלא משמעותת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:דמבלדור הומו וכרגע יש לי פאקינג דג'אבו (לעזעזל איך כותבים את זה בעברית?) שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:אוף חברה שלי עוזבת מחר לגרמניה לחודש =(((( וכנראה לא תיהיה ביומולדת שלי וזה יהיה היומולדת חים (חח ביגלל שכולם מביאים לי מתנות של חים) קצת מחורבן משהו שאתם מקווים שיקרה:שהיא תבוא לפני היומולדת שלי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:מחר את חברה שלי לפני שהיא טסה שיר שפתחתם איתו את השבוע:פאדל אוף מאד -סייקו סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:דמבלדור פאקינג גיי =00000 ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :אין

למעלה