בלונדיניות

Zoharrr

New member
מושכות צומי מהסוג הרע אולי

רוב הבלונדיניות ה"בוגרות" הן בעלות שיער צבוע(כן כן אנחנו יודעים שבגיל 3 היית בלונדינית) ושיער צבוע,הוא לא יפה... צבע הורס את השיער,וככל שהצבע יותר בהיר משמע - יש בו יותר חמצן - השיער נהרס יותר ונראה יותר כמו קש... שיער צבוע בלונדיני זה נורא מכוער בעייני. רוב הבחורות שצובעות לבלונד לא בוחרות את הגוון הנכון שמסתדר עם העור שלהן ואז זה נראה מאוד "פורנו". ובחורות כהות עם בלונד זה בכלל זוועה... אני חושבת שהבחורות היחידות שיפה להן בלונד הן רוסיות,וגם זאת הכללה גורפת למידי,וגם כאן אני חוזרת ואומרת:תלוי בגוון. סלסול אכן מצמצם בלונד... ולא,אני לא חושבת שיש בחורה בלונידית שנהנת יותר ממני כי היא בלונדינית ואני לא,הנחה מפגרת למידי... ומה זה בידיוק "להנות" ?

pain is MY love

New member
שנביא עוד פעם את כל הפמיניסטיות

שיעמדו פה ויצעקו שאנחנו לא רוצות שיקטלגו אותנו על פי צבע שיער ואנחנו דורשות שיווין של דת גזע ומין??. שנתחיל לשרוף חזיות???? על איזה טימטום יתר את מדברת? כולה שירשור על צבע שיער!!!!

Zoharrr

New member
על טימטום שאומר

שבגלל צבע השיער שלך את נהנית יותר. זה ממש טימטום...בלי כל קשר לפמניסטיות...

pain is MY love

New member
ואם אני אגיד שאני נהנית יותר

בגלל שיש לי עיניים ירוקות זה גם יהיה טימטום? מה אכפת לכם מי חושב מה? שכל אחד יחשוב מה שבא לו זה לא הופך אותו למטומטם!

Zoharrr

New member
כן זה טימטום

לא כזה אכפת לי מרינה, אני רק אומרת שזאת חשיבה של אנשים מטומטמים,ומה לעשות,אנשים מטומטמים מעצבנים אותי.

הממ.. אבל..

אם בגלל צבע השיער שלה היחס כלפיה משתנה כי.. שיער בלונד נתפס אצל גברים בדרך כלל לפחות אצלנו בארץ כיותר יפה ויותר מושך ומה לעשות שככל שאנחנו חושבים שהבחורה יותר יפה רוב הגברים לפחות לא יודע איך הנשים אבל הגברים יתייחסו אליהן יותר יפה וזאת עובדה אז אין מה לעשות מותק.. הן נהנות יותר והחיים שלהן יותר סבבה.. ואגב.. בשביל לדעת את זה בוודאות תנסי לצבוע פעם את השיער..

Zoharrr

New member
חמודי,אני שחורה...זה לא בא עם בלונד

חוצמיזה,שאני חושבת שבלונד צבוע זה מכוער. בינתים,רוב הגברים שפגשתי לא נדלקים יותר מבלונד. אתה עושה הכללות מפגרות לחלוטין... וההנחה שמתייחסים לבלונדיניות יפה יותר ושהן נהנות יותר והחיים שלהן סבבה יותר היא ההנחה הכי חסרת בסיס ומטומטמת ששמעתי מימי!!! אני חיה מעולה,יש לי כסף,יש לי חבר קבוע שאוהב אותי מאוד כבר כמעט שנה,ובקיצור,יש לי הכל! יש המון בלונדיניות שאין להן חצי ממה שיש לי,אז הן גם נהנות יותר?בולשיט! ותאמין לי, אם יש גבר שמתייחס יפה יותר לבחורה בגלל צבע השיער שלה, הוא כנראה כל כך מטומטם, שעדיף שיתעלם מקיומי בכלל,ואני בכלל לא רוצה שיתייחס אלי, כי אני סתם אתעצבן מהטימטום שלו...

ygili

New member
בלונדיניות מושכות בגלל השוני

אם אני לא טועה בישראל הרוב עם שיער (טבעי) כהה, ולכן כל מה שהוא שינוי מושך את העין. אם היה איזה נכה מסתובב ברחוב גם הוא היה מושך את העין בגלל שהוא שונה. כמו שיש בלונדיניות יפות יש גם לא בלונדינות יפות. עושות יותר כיף ? (??)

חחח אני זוכרת את הפרק הזה!

עם הבלונדינית המתולתלת. זה בהחלט מצמצם! וכן, בלונדינית תיראה יותר יפה בגלל הבלונד, גם אם היא לא משהו....

למעלה