|בלונד ובכן מזל טוב לנצבעות באדום.

מצטרפת לברכות

נילי ואריאלה יקרות , אכן הגיע הזמן להעלות אתכן בדרגה בפורום. נילי היא השעון המעורר ואריאלה בעלת התפילות , ההומור ושתיכן משתפות אותנו בחיי היומיום שלכן ללא בעייה ותמיד שמחות לעודד, לתת עצות ולעזור לכל אחד כאן. אני שמחה שזכיתי להכיר אתכן ואת כל האנשים הנפלאים כאן שמוכנים כל כך לסייע ולתמוך ללא לאות. אני תמיד יודעת כשיגיע הזמן ואצטרך עזרה וייעוץ , תמיד תהיו כאן בשבילי. כשאני על הקרשים , תמיד יש כאן מילה טובה שמצליחה להצחיק אותי ולהחזיר למציאות. אצלנו הכל כרגיל. בעלי יצא עכשיו להליכה נוספת וזה חשוב מאד שיניע את עצמו. מחבקת אתכן ומקווה יהיו לנו רק בשורות טובות , לילה טוב, טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo51.gif רבה טובה יקירתי

אני מקווה שאוכל להיות לעזר תמיד ולעודד ולתמוך אם מתוך הניסיון ואם במילה טובה. אני מודה מקרב לב לך ולכל חברי הפורום הנפלאים על הברכות ועל 'הקידום' שקיבלתי מגרשון. זה מאוד מביך אותי כי מה שאני עושה זה מובן מאליו בשבילי וגם עוזר לי עצמי. מאז שאני כאן בפורום, אני נהנית לכתוב על כל מה שעובר עלינו, זה מקל עלי את ההתמודדות ואני גם נהנית מהפידבקים שאני מקבלת מהפורום. שמחה לשמוע שהכל אצלכם כרגיל, זה טוב, חשוב לשמור את המצב סטטי, שלא יהיו פתאום נפילות חדות במצב... ההליכה חשובה מאוד כידוע, אבל צריך לשים לב ולהיזהר שלא יאבד את דרכו. אולי שמישהו יצטרף אליו להליכה כי עלול להגיע שלב של חוסר אוריינטציה, או בלבול, או אפילו שינוי במסלול, כמו עבודות בדרך וכו' שיכול לגרום לו לאיבוד הדרך וחס וחלילה שמצב כזה יקרה... שנשמע רק בשורות טובות יקירתי,

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifליאורלילי חן חן על הברכות לך ולכל

הפורום, גם אני לומדת ממך ומכל הפורום אני מרגישה את עצמי קטנה מאוד מהכבוד שמר גרשון נתן לי , אני חושבת שאני לומדת מכל אחת ממכן/ם כולכם נהדרים כולנו בסירה אחת של מכאוב ויסורים אך צריך לא להכשל בצער ולתת לדיכאון לעטוף אותנו אנו צריכים לקחת הכל בשכל והיגיון ולהמשיך הלאה קדימה כי העבודה רבה והזמן מועט. אז מחר ה -
תזרח וה-
יפרח וה-
מצייצת וה-
מחכה שנוכל אותה, ויאלה לעבודה

zs1957

New member
ברכות לנילי ואריאלה

על עליתכן בדרגה בפורום. יישר כוח על התרומה מניסינכן האישי. נילי השעון המעורר ואריאלה האופטימית, שתיכן משתפות אותנו בהתמודדות שלכן ביקירכן , תמיד במצב רוח טוב מעודדות ומסייעות לכל חברי הפורום. יום טוב לכולנו ,ובשורות טובות. זהבה שחם

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gifזהבה גם אני לומדת ממך

ומניסיונך, אני משתדלת לראות ולהראות את החיובי בכל דבר בחיים עם זה צריך להמשיך לצמוח ללמוד וללמד לשמור ולעשות והעיקר לא לפחד כלל. בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gif חן חן זהבה ../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירתי ומה שלום אמך היקרה? מזמן לא 'שוחחנו' בפורום. מקווה שהכל בסדר אצלך. תודה על הברכות

zs1957

New member
|@ חן חן נילי

תודה על ההתענינות והדאגה. שלומי טוב. אני עסוקה בטיפול באמא ובעבודה השוטפת. כידוע לך אמא שלי סיעודית , מרותקת למיטה ולכסא גלגלים ,בנסוף לאלצהיימר יש לה גם סרטן. יש קושי בבליעה אבל היא אוכלת אוכל טוב ומזין.היא מאד רזה , במרבית שעות היום היא מנמנמת בטלויזיה. בערב המטפלת לוקחת אותה לטיול ואז היא מתעוררת לחיים. הרעש והקולות בחוץ מגרים אותה.קשה לנו מאד לראות את אמא האהובה שלנו בהתדרדרות הנוראית של המחלה. למרות זאת אני חושבת שהטיפול בבית הוא עדיין הטוב ביותר. שיהיה לכולנו יום עגול. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה יקירתי

כל הכבוד לך על הטיפול המסור באמך היקרה. גם אני חושבת שהטיפול בבית עדיף כל זמן שבאמת יש אפשרות לתת את כל מה שצריך בבית. אני מאוד מבינה את הכאב והצער שלכם ממצבה הקשה של אמכם. זו באמת מחלה מאוד מאוד מאוד אכזרית. קבלי חיבוק חם והמשך יום עגול

ענתי44

New member
../images/Emo141.gifברכות לנילי ואריאלה

שמחתי לגלות שהפכתן לאדומות. הרווח הוא של כולנו.

למעלה