בליינדייט

AVIV80

New member
בליינדייט

אני מרגיש הרגשה של מיצוי מדייטים אחר הדייט המי יודע בחמש שנים מה עושים שמגיעים למצב כזה ? ו

aviavram

New member
תרענני הנה דוגמה ישר מפורום בליינד דייטס

פגשתי בחורה בת 36 מת"א נראת ממש טוב,נוהגת ברכב מנהלים מרשים,ובכלל פגזית קטנה, היא התחילה לספר לי על עצמה ועל העבודה שלה ואיך שהיא מתקדמת בעבודה בעיקר בזכות מחשוף חביב למעלה,רגליים חשופות במיני אלגנטי למטה,חיוך, וריצוי הבוס מידיי פעם ע"י פתיחת רגליים (ככה היא תארה את זה)לבוס או לאנשי העסקים מיפן שבאים לסגור עסקאות ענק, וככה היא הצליחה להתקדם בדרגות בחברה במהירות ועברה הרבה נשים וגברים שהגיעו הרבה לפניה,והיא שאלה אותי במה אני עובד ואיך מתקדמים בחברה שלי,אז אני עניתי לה.. "תראי,אני עצמאי,ובמקרה אני גם המנכ"ל וגם צוות העובדים,אז שאני רוצה לקדם את עצמי אני פשוט מביא ביד" והדייט נגמר פה כמו שאתם מבינים... ספרו לי איך מתקדמים אצלכם בעבודה?... מה שנקרא לגרות המחשבה -התחילו לחשוב

AVIV80

New member
הבעיה בדברים האלה שצריך מזל

כי הייתה שיחה לא משקרה בדייט הקודם שדיברתי איתה והיה לא דיברה כמעט ואני זה היא ענתה והיא הייתה נחמדה אין לי הסבר למה זה הצליח זה כנראה מזל עכשיו תבינו דבר אחד אני לא טוב להתחיל אני ביישן וגם הצורה היחידה שאני מדבר במציאות זה שיחות ולא תמיד יש להן סבלנות היו מקרים שדרך מבט ידעתי שהן לא מעוניינות להמשיך את השיחה זה יוצר בעיה כי תכלס עכשיו אני דיי תקוע

AVIV80

New member
תיקון לא הצליח תיקון לא דיברתי אני זה שדיברת

AVIV80

New member
משאמרתי זה:

מה אני צריך לעשות אחרי אין ספור כשלונות בבלינדייט

magenta73

New member
למה אתה מגדיר אותם ככשלונות

ומה אתה חושב שהייתה ה"תרומה" שלך לכישלון?

AVIV80

New member
אם אין פגישה שניה מבחינתי זה חוסר הצלחה

בקשר לשאלה השניה לא יודע אני סה"כ מתנהג טבעי

aviavram

New member
זאת הצלחה גדולה אחי

המזל היה לצידך נמנעת מבור גדול או נשיקה ראה מה קרה שם בפגישה שניה רוץ והגד הגומל

הנתן

New member
מתחילים לחשוב טוב טוב

מה אתה עושה לא בסדר. אחרי חמש שנים, מיליון וארבע דייטים ועוד לא מצאת מישהי שגם תשאר, כניראה שמצבך קשה.

AVIV80

New member
חבל שכך

אני חושב בפגישות עיוורות יש מין שיפוט מהיר על סמך פעם אחת ואני חושב שהדייט היה פשוט מוצלח זה שהצד השני לא אהב משהו זה לא אשמתי אבל אני חושב שאנחנו בתור אנשים צריך להסתכל רק על חשובים ועל דברים שטחים שאנחנו מחליטים אם להמשיך או לא ובקשר לביישנות אני שזה לא ביישנות זה מבוכה שנובעת מחוסר ניסיון בקשר לפעמים הבאות מי יודע אני יודע דבר אחד אני מפסיק להיות פראייר של בחורות שהן יחפשו אותי בסיבוב

הנתן

New member
אל תתחיל להמציא לי פה סיפורים

כאשר גבר רואה אישה וכאשר אישה פודשת גבר ואפילו כאשר מישהו רואה מישהו אחר - הדבר הראשון שהוא רואה זה המראה החיצוני. אז אולי אתה נפגשת רק עם נשים שלדעתך אתה נמשך אליהן והן מוצאות חן בעיניך אבל אולי את עצמך אתה מזניח. גופנית ונפשית. לאשה לא מותר להמשך אל מישהו במחינה פיזית? אם אתה שמן או מכוער או השד יודע מה, אז הנשים הן שיטחיות שלא רצו בך? אתה יודע מה, אולי גם אם כבר ויתרת על הגוף והחלטת שזה הוא קרב שלא תנצח. האם טרחת לשפר את האישיות? האם טרחת לקרוא ספרים, להתעניין בדברים או לפתח חוש הומור מיוחד? משהו קטן אשר יגרום למישהי להסתכל אליך אחרת מאשר היא מביטה על הסחבה של הספונג'ה? לא, זו לא שיטחיות, זו אנושיות. אתה לא יכול להתעצב אל ליבך כאשר אתה משקיע את כל זמנך ומרצך על מנת להשיג לך בליינד דייטס אבל את עצמך אתה מזניח. אולי אתה לא כזה, לא יודע. סתם מעלה השערה. אבל נובעת מבסיס כך שאם היית חתיך על, רזה ובכושר טוב - כניראה לא היית בוכה על חמש שנים של דייטים לחינם. ותחשבו על זה...

AVIV80

New member
קודם כל אני עובד על עצמי אל תדאג לי

אני עובד ו גופנית אפילו שיניתי לוק

בן100

New member
נהדר שהשתנית חיצונית

אבל אם אתה לא מצליח, אולי הגיע הזמן לשינוי פנימי?

בן100

New member
אני ואני ואני ואני ואני

שים לב מה כתבת: "אני חושב שהדייט היה פשוט מוצלח זה שהצד השני לא אהב משהו זה לא אשמתי " אם אתה חושב שהדייט היה מוצלח, זה היה בגלל הפרטנרית לדייט. היא היא חושבת שהדייט לא היה מוצלח, זה היה בגלל הפרטנר שלה לדייט. פשוט, נכון? "אני חושב שאנחנו בתור אנשים צריך להסתכל רק על חשובים ועל דברים שטחים שאנחנו מחליטים אם להמשיך " הצד השני לא חי לפי מה שאתה חושב, לצד השני יש מחשבות משלו ותחושות משלו, הוא זה שקובע אם כיף לא, נחמד לו ונעים לו להיות בחברתך או לא. לא אתה קובע את החוקים. "זה מבוכה שנובעת מחוסר ניסיון בקשר" נסיון בקשר יכול לשנות כשאתה בתוך קשר, לא לפני שהתחלת אותו. שמת לב שכתבת "אני ואני ואני ואני" ? ומה עם להשאיר קצת מקום לצד השני? כשאתה בדייט עם בחורה, כמה מהזמן היא מדברת וכמה אתה? אם אתה מדבר יותר מ-50% מהזמן, אתה לא באמת נותן הזדמנות לבחורה להציג לך את עצמה.

Bוסקסית

New member
אני עברתי מאות דייטים בחיים

אז אני מציעה לך הפסקה ארוכה להטענה מחדש.אבל אני מזה מבינה אותך.

AVIV80

New member
עשיתי חשבון נפש בקשר לדייט והבנתי כמה דברים

1 היה קטע בדייט שהייתי נחמד מדי ששאלתי אם היא רוצה שאבקש מים והלכתי למלצרית וביקשתי מים שהצעתי לה אם היא רוצה לטעום מהאוכל המקסקסיני 2 הייתה טעות לשאול בזמן הדייט אם תרצה לצאת פעם לפאבים או להופעה של ידידה שלי 3 יש לי בעיה עם שקט שמתי לב כל פעם שיש שקט זה גורם לחוסר שקט כל הזמן לדבר נורא מפחיד אותי בדייט שמתי לב בכמה דייטים שיצתאי אליהם 4 הכי חשוב לא הייתי צריך לשאול אם יש קליק אלא לחכות לאחר הדייט אלה המסקנות שלי

לוקחים הפסקה

מתמקדים קצת בתחומים אחרים שיש בחיים. תתעסק קצת בעצמך, תחשוב, תשאל שאלות, תשנה, תשתנה. אם אתה מרגיש שיצאת ליותר מידיי דייטים וחזרת לאותו המצב (אבל כנראה שלא לאותה נקודת מוצא. אני בטוח שלמדת מכל ההתנסויות האלה לא מעט), נסה להחליף את השיטה או את דרך הסינון הבחירה. בהצלחה. רועי.

למעלה