בליינדייט

smartblonda

New member
../images/Emo127.gifמסכימה,לקחת הפסקה קלה מכל הדייטים

הכושלים ולהמשיך את חייך כרגיל. תשקיע בעצמך ,תבלה עם ידידים וידידות ואולי תוכל לשאול אותם ,מה אתה משדר שלא עובר טוב בדייט. באם יש לך חברים טובים הם יכולים לשמש לך כמראה לעצמך. באם אין לך חברים טובים תתייעץ עם אחד מבני המשפחה הקרובה ,שתף אותו או אותה במהלכייך וראה מה התובנות שלהם בעניין. בקיצור אולי הגיע הזמן לשינוי ב"אסטרטגיה".

בן100

New member
מה לעשות

אם היה לך דייט, שניים, שלושה, נניח חמישה, כל אחד עם בחורה שונה וזה לא הצליח. אולי לא בחרת נכון את הבחורות שהסכימו שנאותו לצאת איתך. אם מדובר על מספר גדול יותר נניח עשר, או 15, הבעיה מפסיקה להיות עם הבחורות שבחרת. הבעיה מתחילה להיות בך. מה בדיוק הבעיה איתך, אתה שואל מין הסתם? מצא חבר קרוב או ידידה קרוב ושאל אותם, מה הם חושבים שהבעיה שבגללה אתה לא מצליח ליצור כימיה. לחילופין, כדאי לפנות לעזרה מקצועית, פסיכולוג קליני, או קוגנטיבי התנהגותי, על מנת לברר את הבעיה לעומקה. אם הדבר אכן מציק לך, אני מאמין שתמצא דרך להתגבר על מחסום הבושה, על מנת שתוכל להשתפר בדייטים הבאים ולגרום לבחורות לראות בדיוק מי אתה ומה יש לך להציע.

AVIV80

New member
קיבלתי תשובה

ואני לא האמנתי שאני יצאתי עם בחורה בת 25 היא כתבה לי כך אתה בחור אבל אנחנו לא נמשיך להפגש כי אין התאמה מושלמת זה הזכיר לי נערה בת 16 שמחפשת את האביר על הסוס הלבן

למעלה