כן, להשתמש בזהלמָתְזֶן???
כן, להשתמש בזהלמָתְזֶן???
אי אפשר להסתפק בהמלחה?כן, להשתמש בזה
שמתי פס מלח על הדלת כניסה אצלי, ונהייה מזה בלגן. זה אמנם עוצר את החלזונות השמנים אבל הבוקר מצאתי אחד בלון, כנראה מת, שאספתי בטישו והפלשתי אותו באסלהאי אפשר להסתפק בהמלחה?
אולי זה גם יכשיר את החילזון?
ומדוע לא להוציא אותו שיהיה אוכל לציפורים?שמתי פס מלח על הדלת כניסה אצלי, ונהייה מזה בלגן. זה אמנם עוצר את החלזונות השמנים אבל הבוקר מצאתי אחד בלון, כנראה מת, שאספתי בטישו והפלשתי אותו באסלה
מהחשש שהן ימותו ביתר לחץ דםומדוע לא להוציא אותו שיהיה אוכל לציפורים?
אחחחח.. גם אתה נישמה טובהמהחשש שהן ימותו ביתר לחץ דם
הם אוכלים לי את הבזיליקום והעלים של הפלפלים.מה יש לך נגד אסקרגו?
כשיבואו הנכדים, קח עלה שיש עליו חילזון והפוך אותו כשהחילזון אוכל.הם אוכלים לי את הבזיליקום והעלים של הפלפלים.
אולי את גם רוצה שאני אעביר להם סיוע הומניטרי ?כשיבואו הנכדים, קח עלה שיש עליו חילזון והפוך אותו כשהחילזון אוכל.
זה ממש מעניין.
אולי תאמץ את השיטה של סבתי. היא עברה מצמח לצמח ואספה את החיל-זונות.
לנכדים שיחזו במות החלזונים?אולי את גם רוצה שאני אעביר להם סיוע הומניטרי ?
רק תרחיק ת'נכדיםבנתיים פיזרתי להם מתזון והם כל כך מרוצים, ממש מתים על זה.
לא מעורר תיאבון.חדשות בן עזר, 2008,
"המסתורית לוקחת מנה ראשונה אסקרגו, חילזונות, לא מקולפים, ברוטב, והיא עובדת לפצח אותם בדקר דק קטן מיוחד. אני משתדל להסתכל על הבחורות מסביב ולא על החילזונות שבצלחתה. אחר כך היא לוקחת מנת בשר, ובסוף אגס ביין וגלידה עם סירופ שוקולד בגביע זכוכית גדול וגבוה. המלצר הנוכחי כבר לא מכיר את השם "בל הלן" למנה הזו."
מעולם לא ניסיתי.לא מעורר תיאבון.
(אולי האגס)
אגס ביין זה טעים (בלי הגלידה והשוקולד).מעולם לא ניסיתי.
ומלצר שלא מכיר את הלנה היפה, שילך לשטוף כלים.
בכתבה שצרפתי הוגשה המנה,אגס ביין זה טעים (בלי הגלידה והשוקולד).
מלצר שלא מכיר את המנה שילך לשטוף כלים?
נו, באמת.
אם זה מלצר באיזו מסעדת יוקרה, שאולי למד מלצרות, ויש לו חוט וכפית בכיס הוא כנראה מכיר.
בכל שאר המסעדות? הסיכוי קלוש ולא ישלחו אותו לשטוף כלים, כי לא נראה שהתחליף יהיה טוב יותר.
ואולי זה הזמן לקשר לבדיחה/סיפור על הכפית והחוט.אגס ביין זה טעים (בלי הגלידה והשוקולד).
מלצר שלא מכיר את המנה שילך לשטוף כלים?
נו, באמת.
אם זה מלצר באיזו מסעדת יוקרה, שאולי למד מלצרות, ויש לו חוט וכפית בכיס הוא כנראה מכיר.
בכל שאר המסעדות? הסיכוי קלוש ולא ישלחו אותו לשטוף כלים, כי לא נראה שהתחליף יהיה טוב יותר.
או אולי הבחורות מסביב.לא מעורר תיאבון.
(אולי האגס)
כשאין כפית אפשר להשתמש באגס במקום.לא רציתי לחבר את האגסים לחוט ולכפית.
למי שלא מכיר - תחפשו.
הכפית בכיס, החוט לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.