ברוכה הבאה חני
P purehoney New member 21/5/12 #49 רוצים נעשה משחק שאלות? משהו בסטייל אמת או חובה מותאם לפורום או משחק דומה כזה....בא לכם?
P purehoney New member 21/5/12 #62 טוב אני אתחיל ותזרמו אם בא לכם....שאלה בלי להתחמק אבל...תספרו על משהו הכי נועז לדעתכם שעשיתם מתישהו בחיים
טוב אני אתחיל ותזרמו אם בא לכם....שאלה בלי להתחמק אבל...תספרו על משהו הכי נועז לדעתכם שעשיתם מתישהו בחיים
P purehoney New member 21/5/12 #72 יחסית לפעילות הפורום לא נראה לי כזה נועז אבל אתה רואה את זה אחרת ממני(זה היופי)אז סבבה קיבלתי=)
י יחפהבפארק New member 21/5/12 #98 ברוכה הבאה חני אל תשימי לב לבלאגן של הבית החדש תיכף הכל יסתדר ויבוא על מקומו בשלום המשך יום נעים שיהיה כאן
ברוכה הבאה חני אל תשימי לב לבלאגן של הבית החדש תיכף הכל יסתדר ויבוא על מקומו בשלום המשך יום נעים שיהיה כאן
ח חני 28 New member 22/5/12 #107 תודה יחפה אני לא מתרגשת מבלגאנים יש לי עין סלקטיבית אני רואה רק מה שנוח לי לראות אם יש בלגנים אני מעבירה הלאה עד לשרשור רגוע ונעים
תודה יחפה אני לא מתרגשת מבלגאנים יש לי עין סלקטיבית אני רואה רק מה שנוח לי לראות אם יש בלגנים אני מעבירה הלאה עד לשרשור רגוע ונעים