בליפ

shikma r

New member
בליפ

מישהו ראה את הסרט?! ומי שכן, מה דעתכם? (לאחר קריאות גנאי מצד אחד מחברי הפורום " .. סנובית,תנסי לפורום מידי פעם!", החלטתי להראות את פרצופי, להשאיר את ריח גופי, ובמילים אחרות, חזרתי. לבנתיים :) ) אז תענו, קרציות.

Master Boo

New member
אני אישית אהבתי ../images/Emo45.gif

לא הכרתי את הנושע המדעי לפני, ככה שאני לא יודע עד כמה הוא אותנטי או מסולף, אבל הוא בהחלט גורם לך לחשוב מחוץ לקופסה.

slallum

New member
על מה על מה על מה?

ראיתי פרסומת, אבל לא התעמקתי בזה כל כך..
אז על מה זה?

shikma r

New member
האמת שאין לי מושג איך לסכם את הסרט

מה שזכור לי זה שהם מתעמקים שפיסיקת הקוונטים,ויש לה המון צדדים והמון משמעויות לגבי דרך חיינו. אחד הדברים המרכזיים שהם מנסים להעביר לך בסרט,זה שזה לא שאתה ניצב בעוד חלק בעולם,אלא שהעולם נמצא סביבך,נבנה ע"י כוח המחשבה שלך. התאורייה לא חדשה,אבל הדרך שהם מראים אותה נחמדה יותר. פחות הוליוודית,יותר מציאותית. אחד הדברים שאני זוכרת,זה שהם מראים מים בראייה טלסקופית, לפני ואחרי הברכה על המים. כלומר, מים רגילים, אמירת ה"תודה" על המים, והצורה החדשה שנבנית בתוך המים לאחר אמריה התודה למים. משהו נחמד. לא בטוחה עד כמה אמיתי אבל תמיד נחמד לחשוב ככה. באמת שאין לי מושג איך להסביר את הסרט בכמה מילים קצרות,אני ממליצה לראות אותו.אני נורא נהניתי, גיסתי שנאה אותו. אבל שווה נסיון.

MesoMorph

New member
הסרט הזה טוב

עשו אותו מושלם בשביל סרט אחרון חוץ מפרט קטן שגרם לווריד קטן במצח שלי לפעפע קצת אבל ממש ענק היה

MesoMorph

New member
חחחחחח

זה היה הקטע הכי קורע בסרט http://www.youtube.com/watch?v=gqZCAAlbmOI

לא פעם ראשונה

שאני שומעת על זה. גם במרכז לקבלה של הרבה ברג (שחלילה לא יהיה מקור מוסך בעבורי) נמכרים מים "מקודשים" ומסופרים סיפורי הלל, וקראתי על זה מספר מאמרים נוספים. זה באמת גורם לך לחשוב - כל כך הרבה מים בעולם, מה באמת אפשר לעשות עם המידע הזה?

MetalSinagouge

New member
סרט נחמד.

אני מטיל ספק בחלק מהדברים שם- אלה שנעטפו בטוקסידו מדעי (דבר ברור ומובן, הם הרי צריכים להעביר את המסר איכשהו- אין הבדל בין "השפעה על מולקולות מים בעזרת ברכות" לנעיצת אדם על פיסת עץ והלידה מחדש שלו אח"כ, או העלייה של המגה-ת'ריון בעל שבע הראשים מהים וכו' כו'). המסר שהמחשבה מעצבת את המציאות הוא נכון, ע"פ מה שאני חושב כמובן. היו קטעים בסרט שסתם עיצבנו אותי, כי די קשה לי להבין מה הדמות כבדת השמיעה הייתה אומרת, אז זה סתם היה מיותר. גם היו קטעים פרוותיים ודוחים במיוחד. הייתי שמח עם כל הסרט היה מורכב מFAQ על מה שנקרא מיסטיקה גרעינית. זהו.

shikma r

New member
כנ"ל

למרות שהחפירות בהחלט קסמו לי,ברור שהטלת הספק במספר לא מבוטל של דברים שנאמרו שם לקחה חלק. בנוסף,מידי פעם הרגשתי שהם קודחים טיפה יותר מידי,אבל בגדול,די נהניתי מהסרט. חשבתי שלעובדה שהשחקנית הראשית כבדת שמיעה\חירשת יהיה חלק גדול ומשמעותי יותר בסרט,אבל הוא ברובו היה מעניין. תמיד נחמד לשמוע תאוריות חדשות

למעלה