בליפ

יבגנייי

New member
זה הרי ידוע שהכל אשליה.

כל העולם המוצק מסביבנו אינו אלא אשליה של המוח. הכל בעצם עשוי מגלים שהמוח שלנו מפענח למציאות שאנו קולטים.

Master Boo

New member
אז "אשליה" היא בעצם מילה אחרת ל

"מציאות"? אם כן אז זה מיותר. אם הכל אשליה, אני לא חושב שיש טעם להגדיר את זה כאשליה.

MetalSinagouge

New member
יש רק דבר אחד בטוח.

במרכז כדה"א (שהוא כמובן חלול) יש מכונת כביסה ענקית שתפקידה לכבס את כל המגבות הלבנות של כ-ל הרשתות המלונים בעולם. אני אישית חושב שמחשבה משפיעה על המציאות אבל לסוליפיזם כזה לא הגעתי (למרות שחשבתי על זה). אבל אתה די יורק לבאר שממנה אתה שותה, כי צריכה להיות חתיכת חברה של שיירי צואה בעלי תודעה מינימלית (בני-אדם) כדי שהמוח יצור מציאות\אשליה (מחק את המיותר) שכזו מגלים גרידא.הכי קטע יהיה שאם אני אמות בדיוק עכככ-שיו(!) גם אתם תעלמו כי אתם תלויים בקיום שלי. אתם הבובות שלי בדרך כלשהי. אני יכול לעשות איתך מה שאני רוצה. זה דבר די מעודד לנער פוחז כמוני. למרות שבילוי החופש הגדול של התפלשות בריח השתן של עצמי היא חתיכת חוויה מספקת עד לסוף אוגוסט
I am that I am not ושאר קילשאות ניו-אייג'יות וכו' וכו'. שום דבר לא קיים. וואו. עכשיו אני מזכיר לעצמי את דוגברט מדילברט ואת בריאן מFamily Guy, שניהם כלבים אינטילגנטיים, מעין מלאכים שומרים. מה זה אומר עלי?מה זה אומר עלייך?האם גם אתה כלב?האם אתה חתול?האם אתה בעצם בנאדם, שמצא את מקומו הראוי בהיררכיה של ממלכת החיות, ונשלט על ידי כלב?האם אני נשלט על ידי חתול?

Free Smile

New member
סרט נחמד ביותר

מעורר מחשבה ופותח את הראש אם מישהו מסכים איתי, הוא מוזמן ומתבקש לפרט למה אני לקחתי משם את המשפט: "Asking a human being to explain what god is similar to asking a fish to explain the water in which he swims" אהבתי את מה שהוצג בענין המולקולות של המים, בהקשר של מה אנו אומרים על עצמנו שמשנה את עצמנו (הקטע בו היא מסתכלת על עצמה במראה והיא מתחילה להקדיש תשומת לב ליחס שלה כלפי עצמה)

למעלה