בליץ' - המחזמר

meianeko

New member
בליץ' - המחזמר

היי, אני מיכל, או מייאקו. חלקכם אולי מכיר אותי בתור אייג'י מפרינס אוף טניס. למי שלא יודע בקיץ יצא ביפן מחזמר שמבוסס על הסדרה בליץ'. אני, כמובן, כמישהי שמאוד אהבה את מחזות הזמר שיצאו על פרינס אוף טניס, וש4 שחקנים מתוכם משתתפים במחזמר של בליץ' (שכמה מהם הם בהחלט מבין האהבוים עליי, אם לא כולם), ועל כן הייתי חייבת להשיג אותו. והשגתי. אחרי שהמחזמר כבר עלה שוב מה שדחה את יציאת הדי.וי.די. אז לכל הזלזלנים - אני חייבת להגיד שעד כמה שאהבתי את המחזות זמר של טניס, זה טוב בהרבה. קודם כל, לא סתם המופע נקרא rock musical - המוסיקה שבו היא שילוב של מוסיקת רוק ומחזמר, וזה מאוד נחמד ואגב, הכל מבוצע LIVE, אין פלייבקים, לא של השירה ולא של הנגינה. המשחק ממש טוב, יש כמה שחקנים טובים יותר וכמה טובים פחות. הרשימו אותי לטובה הכי miki sato - rukia moriyama eiji - renji (פליט POT) השחקנים של איצ'יגו (למרות שהוא לא שר מדהים) וקיסוקה (*_*) וכמובן tutti - gin ו nagayama takashi - hitsugaya. כוריאוגרפיה חביבה למדי. תאורה נהדרת! המחזמר הוא עד שרוקיה חוזרת לsoul society, יש גם את הקטע עם המאנוס גראנדה שעשוי ממש ממש טוב!! *_* דגש מאוד חזק מושם בהתחלה על איצ'יגו, צ'אדו ואינווה ואח"כ דווקא על רנג'י והיחסים שלו עם רוקיה. אני לא יכולה שלא לאהבו את זה כי אני מאוד אוהבת את השחקן שהשתפר מאוד. החלק השני נפתח בחלק משעשע אך קצת פילרי - קיסוקה נכנס לקהל למכור פליירים ואח"כ כל אחד מהקפטנים ורנג'י מציג את עצמו בשיר קצר. אתם מדמיינים את ביאקויה רוקד? @@ אחרי זה העלילה חוזרת ויש את הסצינה של אייזן טאיצ'ו ומומו שבוכה עליו, היא קצת מעצבנת, כמעט לאורך כל המחזמר היא על סף בכי,היא באמת בוכה בסוף כל הופעה... היא גם הכי פחות מנוסה מכל הקאסט - היא בת 17 ואני לא יודעת מאיפה הביאו אותה @@... מממ... מה עוד? תמונות? *אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף הוווו וכמובן שהמחזמר מאוד משעשע בנוסף להכל אבל... הוא לא מתורגם..

meianeko

New member
הווו לא.. היא נהדרת!!

הוו יאי^_^ ונתת לי תירוץ לשים את התמונה הזאת ^^

Vivi Sparrow

New member
מיכל !~ ^.^

ברוכה הבאה ^___^ תודה על הסקירה המעניינת של המחזמר ^__^ אני כל כך אוהבת את זה שמשחק את אורהארה, כל כך חמוד *____*

meianeko

New member
ויוי! בשבילך - Ito Yousuke- Urahara

Ito Yousuke- Urahara Kisuke ראית כבר את המחזמר? @@

meianeko

New member
Hayashi Shuji- Kuchiki Byakuya

יש לו קאפה בשיער ^^ XDDDDD הוא די חביב..

meianeko

New member
Moriyama Eiji- Abarai Renji

מפליטי פרינס אוף טניס. היה לו תפקיד גדול מאוד והוא עשה אותו נהדר. טוב.. אבל זאת דמות שמאוד מתאימה לו... לא יכלו למצוא מישהו יותר טוב

meianeko

New member
Tutiya Yuichi- Ichimaru Gin

הידוע בכינויו tutti גם אחד מטניס. אני ממש אוהבת אותו^_^ הוא שר ממש טוב, ורק שתדעו שבהתחלה של טניס הוא היה ממש לא משהו... אני הרגשתי שבהתחלה הוא היה קצת יותר מדי "טניס" ורק לקראת הסוף הוא הפך לגין. אבל אני אוהבת אותך בכל זאת~

meianeko

New member
Nagayama Takashi- Hitsugaya Toushir

Nagayama Takashi- Hitsugaya Toushiro ללא ספק השחקן האהוב עליי מטניס, שהוא גם זמר מעולה (הוא הוציא דיסק לא מזמן) והוא עושה עוד כל כך הרבה דברים... פשוט איש מוכשר ^^ והוא שלי..^^ וטוטי שלו... (ושל דידסי)

meianeko

New member
Kitamura Eiki- Kira Iduru

כן, וגם הוא פליט של טניס (יש בעצם 5) רק שהוא לא הופיע במחזמר הזה, הוא יופיע רק בבא...

למעלה