לא הזמנתי^^" הורדתי ממישהו מאוד נחמד שהזמין ועשה ריפים בשביל עבריינים כמוני X:
M meianeko New member 13/1/06 #39 לא הזמנתי^^" הורדתי ממישהו מאוד נחמד שהזמין ועשה ריפים בשביל עבריינים כמוני X:
M meianeko New member 14/1/06 #48 כרגע הז בעייתי.. כי המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הצורב שלי... אבל אני יודעת שאיילת מתכננת להתנחל פה כדי לראות את זה.. את מוזמנת גם! או בנפרד! ^^
כרגע הז בעייתי.. כי המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של הצורב שלי... אבל אני יודעת שאיילת מתכננת להתנחל פה כדי לראות את זה.. את מוזמנת גם! או בנפרד! ^^
V Vivi Sparrow New member 14/1/06 #50 אווו X: אמממאממממ אולי אצל רביד [החברה הבסיסטית שלך מפ"ת, מקווה שלא התבלבלתי בשם וזה]? מעו >:
V Violettecat New member 13/1/06 #43 שמתם לב שאין את אישידה? אני ואור טאיצ'ו צפינו בזה והבחנו שאין את אישידה בכלל, זה כאילו שהדמות לא קיימת, מישהו יודע למה?
שמתם לב שאין את אישידה? אני ואור טאיצ'ו צפינו בזה והבחנו שאין את אישידה בכלל, זה כאילו שהדמות לא קיימת, מישהו יודע למה?
M meianeko New member 14/1/06 #49 אוי רציתי לכתוב את זה בהערות^^" אני גם לא יודעת.... בהתחלה חשבתי גם שבגלל שקשה למצוא מישהו יפה מספיק, אבל יש לי איזה מישהו בראש שממש מתאים.. אולי בגלל התקציב הדל והכל הם הגיעו למסקנה שבתכלס אפשר גם לחיות בלעדיו (לא!!).. אבל כן מזכירים אותו..
אוי רציתי לכתוב את זה בהערות^^" אני גם לא יודעת.... בהתחלה חשבתי גם שבגלל שקשה למצוא מישהו יפה מספיק, אבל יש לי איזה מישהו בראש שממש מתאים.. אולי בגלל התקציב הדל והכל הם הגיעו למסקנה שבתכלס אפשר גם לחיות בלעדיו (לא!!).. אבל כן מזכירים אותו..
J JeeChan New member 14/1/06 #47 מיכל *___* מוכשרת שכמותך *_* *סוגד* אני חושב שהמחזמר הוא סוגויי *_*, למרות התקציב הדל, המוזיקה ממש טובה *_*, הדמויות סבירות ויש כאלה שממש טובות *_*, ובקיצור אהבתי את זה *-*
מיכל *___* מוכשרת שכמותך *_* *סוגד* אני חושב שהמחזמר הוא סוגויי *_*, למרות התקציב הדל, המוזיקה ממש טובה *_*, הדמויות סבירות ויש כאלה שממש טובות *_*, ובקיצור אהבתי את זה *-*