משה חצה אותם לשניים למה האהבה היא במינון?
G Goggle Girl New member 16/10/06 #62 cuz Ichi's too sexy for his shirt מי מבין הגברברים של בליץ' יהיה הכי טוב על ה catwalk?
ט טומויו האחת New member 16/10/06 #63 האנאטרו~ הוא פשוט יידרס מהתנועה מה שייתן לכולם אפשרות לצווח "יאויי יאויי!!1" י-י ומי בבליץ' IS TO SEXY FOR HIS PANTS?
האנאטרו~ הוא פשוט יידרס מהתנועה מה שייתן לכולם אפשרות לצווח "יאויי יאויי!!1" י-י ומי בבליץ' IS TO SEXY FOR HIS PANTS?
M Mrs Osuwari New member 16/10/06 #64 רנג'י *_________* ../images/Emo99.gif מי משלם את ביטוח השינים של המנוס גראד?
G Goggle Girl New member 16/10/06 #65 דון קאנאונג'י הוא אחראי על היצירה שלו הרי מי מעצב להולואים את המסיכות?!
V Vivi Sparrow New member 17/10/06 #66 תשובה~ קאורו נטאשו, מעצב הבגדים של הכוסיות מPrincess Princess! השאלה תבוא מייד [כי אני רוצה להוסיף לה תמונה P:].
תשובה~ קאורו נטאשו, מעצב הבגדים של הכוסיות מPrincess Princess! השאלה תבוא מייד [כי אני רוצה להוסיף לה תמונה P:].
M Mrs Osuwari New member 17/10/06 #68 כי אפלולית בעיניים זה אשוח וקפל ../images/Emo11.gif השירשור נוטה הצידה ^^ *אזהרת שאלה חרושה* אם הינאמורי נמוכה מכול הפוטאיצ'ו האחרים והיטסוגאיה נמוך ממנה.... כמה נמוך היטסוגאיה יכול להיות? *מושפעת מהתמונה*
כי אפלולית בעיניים זה אשוח וקפל ../images/Emo11.gif השירשור נוטה הצידה ^^ *אזהרת שאלה חרושה* אם הינאמורי נמוכה מכול הפוטאיצ'ו האחרים והיטסוגאיה נמוך ממנה.... כמה נמוך היטסוגאיה יכול להיות? *מושפעת מהתמונה*
I Ihavenonick New member 18/10/06 #71 אומגה 3 אם לצ'אדו הייתה חליפה מלאה מהשריון שיש לו ביד, איך זה היה נראה?
M Mrs Osuwari New member 18/10/06 #72 שרירי ומפורט לא כדאי שנזוז קצת הצידה כדי שנוכל להמשיך לשרשר? איך זה שרוקיה מסוגלת לכסח לבחורים הרעים ת'צורה, לעשות כישופים מאגניבים אבל לא לשתות מקשית ללא עזרה?
שרירי ומפורט לא כדאי שנזוז קצת הצידה כדי שנוכל להמשיך לשרשר? איך זה שרוקיה מסוגלת לכסח לבחורים הרעים ת'צורה, לעשות כישופים מאגניבים אבל לא לשתות מקשית ללא עזרה?
ט טאפנוש New member 18/10/06 #73 הו, זה קל^^ [בהתחשב בעובדה שאני המצאתי ת'שאלהO:] בגלל שהקשית כל כך סקסית בעינייה, שהיא לא מצליחה להתרכז :] למה איצ'יגו פוזל?
הו, זה קל^^ [בהתחשב בעובדה שאני המצאתי ת'שאלהO:] בגלל שהקשית כל כך סקסית בעינייה, שהיא לא מצליחה להתרכז :] למה איצ'יגו פוזל?
M Mrs Osuwari New member 18/10/06 #74 בגלל הגנים של אבאשלו וכול מילה נוספת מיותרת >> למה לעזאזל קארין קוראת לאבא שלה פני עז? מילא פני דיונון אבל פני עז?
בגלל הגנים של אבאשלו וכול מילה נוספת מיותרת >> למה לעזאזל קארין קוראת לאבא שלה פני עז? מילא פני דיונון אבל פני עז?
ט טומויו האחת New member 19/10/06 #75 היא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים. אם יוזו והילד הזה מהחנות של אוראהארה [ג'ינטה?] יתחתנו, במה יוזו תלביש אותו?
היא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים. אם יוזו והילד הזה מהחנות של אוראהארה [ג'ינטה?] יתחתנו, במה יוזו תלביש אותו?
G Goggle Girl New member 19/10/06 #78 הוא מפחד שאחרת לא יזהו אותו כי הוא מסתיר כל הזמן את העיניים. מתי איצ'יגו ילמד קידו?!