בלי חולצה זה קול

../images/Emo6.gif ניצחת,

השאלה הכי הזויה שנשאלה פה. למה? :) אתה רוצה לבוא לבהות בחלקי גוף עליונים? :)

בתור אחת שרקדה סלסה,

(לפני הרבההההההה שנים, בערך בתקופת ריקודי שנות ה70 שלי וריקודי עם), איזו סלסה את מתכוונת? שורות או זוגות?

Kalimac

New member
אה, ובנושא השרשור

לא אוהב, כל היופי החיצוני נמצא בלבוש הלבן בעיניי. וזה גם מסודר ונקי ככה.

אני ../images/Emo10.gif

מתגעגעת לימי האימונים בטופים. אין מה לעשות, להתאמן זה חם, ועם חולצה חם עוד יותר. אבל אין פה עניין של "אני אוהבת להתאמן בלי חולצה" - זה קטע פונקציונלי. כשחם, אז פחות חם בלי חולצה (או בטופ). בחורף למשל זה דבר שהיה יותר נדיר. לא הבנתי מה יש "לאהוב" בלהתאמן בלי חולצה... זה לא שהיא מפריעה למשהו מלבד לאוורור. אבל איפה שאני מתאמנת עכשיו, להתאמן עם פחות בד זו פריבילגיה של גברים בלבד
ובאותו נושא - תגידו, מה הקטע של אלה שעדיין לא התחיל האימון בכלל והם כבר בלי חולצה?

הם רואים את הנולד,

מה הקטע של להתחיל את האימון עם חולצה ארוכה? אחרי שניה נהיה חם.

אבל בהתחלה עוד קר

ויש כאלה שלא עושה טוב לשרירים שלהם להפעיל אותם כשהם קרים. בחורף למשל את אולי תראי אותי מתחילה אימונים עם גרביים עד שאני אתחמם, בגלל הבעיות שלי ברגליים - אם אני קופצת/רצה וכו' כשכפות הרגליים קרות ו/או על רצפה קרה, הסיכוי שלי לכאבים ומתיחות גדל משמעותית.

../images/Emo7.gif סיפור קורע לב.

פעם הלכתי יחפה והרבה לפני האימון(לא משנה איזה אימון....) ואז התחיל החימום, ועקב הקור איבדתי תחושה בזרת של הרגל(יש לה שם?!) וזה ממש כאב כל האימון :(

אני פעם ניגנתי בברימבאו הודה שלמה

ואיבדתי תחושה בזרת לכמה ימים
(ומאז זה קרה עוד איזה פעמיים)

ailag

New member
מה הקטע עם אלו שבאמצע האימון עדיין עם ארוך?

ועוד כאלו כמעט סווטשירטים, לא תגידו חולצה סתווית.

ToryMaster

New member
לא יודעת איך אצלם

אבל אצלי, אם אני עושה כל סוג ספורט עם בגדים קצרים [בעיקר בחורף] השרירים נתפסים מיד, בגדים ארוכים מונעים את זה.

Kalimac

New member
תתחילי שוב

אולי האחרות ילמדו ממך. ולא תהיי לבד בעניין.

למעלה