בלי חולצה זה קול

Kalimac

New member
תלוי בטופ

רצוי שיהיה לבן מן הסתם וזה בונוס עם יש עליו את הלוגו.

"רצוי" - כלומר, בתכלס זה לא באמת חובה?

כי אני יכולה לספר לך, שלהתאמן עם טופ בצבע לבן כשמזיעים זה לא דבר רצוי, בטח לא כשזה בד בעובי מילימטר באיכות ברזילאית. (אני חושדת שזה "חוק" שנקבע רק כדי שהגברים יוכלו לבהות לבנות בפטמות בזמן האימון. ואולי גם בגלל זה הבד בכזאת איכות ועובי מינימליים)

Kalimac

New member
דיברנו על זה כבר

מהזכרון שלי, הטופים שראיתי שהיו בשימוש לא חשפו כלום. גם בברזיל וגם בארץ. אולי היה מסוג שונה או משהו.

Bodinho

New member
בתור אחד שהיה מתאמן בלי חולצה לרוב...

אני יודע בוודאות שלהתחיל אימון כבר בלי חולצה זה עיניין של "לראות את הנולד" לגמרי! בדיוק כמו שהמנוקדת אמרה... בתור אחד שמזיע באימון יותר מחנון מחשבים לפני דייט ראשון, אני יכול להגיד לכם שחולצה רטובה זה אחד הדברים הפחות נוחים... להוריד חולצה, אפילו בחורף, זה לא תמיד אופציה, זה חובה, במיוחד אם רוצים להשאיר את הריאות במצב ON... מה שכן, מהיום שהתחלתי לאמן, האופציה להוריד חולצה הפכה ללא רלוונטית... בתור מאמן אני לא רואה את עצמי מוריד חולצה, פשוט לא דבר שעושים... ובקטע קצת פחות רציני, ואחרי שחפרתי משהו טוב... להוריד חולצה זה כיף, אבל לא באימונים הפלות!!! בנות בלי חולצה זה כיף! אבל לא כשהם בחוף טופלס עם מישהו אחר... בנות בלי מכנסיים זה הכי טוב, תכלס... וסרדינה, את הכי יפה בלי חולצה, תשימי תמונה ותוכיחי לכולם! :) תיש

../images/Emo2.gif

אני עוד לא החלטתי אם לקבל את זה כמחמאה מה שאתה אומר. (
)

קפוארה בלי חולצה

אז מי שעושה קפוארה בלי חולצה לשלוח תמונה שלו עושה זאת בלי חולצה הוא יכול גם לשלוח תמונה שלו בלי חולצה סתם בשביל הכיף

ailag

New member
הנה שלי

לפני הירידה האחרונה במידות http://tinyurl.com/3donzl (אגב! ובלי קשר בכלל - שוב ירדתי במידה במכנסיים. ירדתי מידה פעמיים בזמן שאני בקפוארה, שזה לא ירידה מטורפת, אבל קודם לא ירדתי בכלל) (הירידה זה מ46 ל 42)

surpresa

New member
רק עם חולצה ...

לא סובל להתאמן בלי חולצה , בין אם זה בחום אימים או בקור כלבים לא קונה את התירוץ של איוורור... כשחם מזיעים ולוקח לגוף זמן להתאוורר ואני מעדיף לראות אנשים עם חולצה מיוזעת מאשר גוף חשוף מיוזע . ואם מדובר באימון הפלות או וינגצ'יבות או כשאתה מופל בהודה ונשארת שלולית של הזיעה שלך על הריצפה אז בכלל ... קחו מגבת , עוד חולצה ... נ.ב ההודעה אינה תקפה לגבי בנות ... תרגישו חופשיות ... תתפנקו =] סופרזה

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifסליחה אם השאלה נשמעת מאוד מטומטמת אבל זה

בגלל התשובות שלכם! אין בנות שמתאמנות בלי חולצה ובלי טופ, נכון?! :S בילבלתן אותי :S

קפוארה בלי חולצה ערום חופשי

אני התכוונתי לבים לבני חולצה שעושים קפוארה אז למי שעושה קפוארה בלי חולצה או מישהו שסתם יש לו תמונה בלי חולצה ורוצה להשוויץ בה מוזמן

../images/Emo7.gif

למה רק בנים?! למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אז מה, הנה בן אדם שמוכן ליישם את הרעיון המבחיל של קפוארה בחוף נודיסטים)

בלי חולצה

כל מי שרוצה מוזמן להשאיר תמונה בלי חולצה גם בנות אם כל כך מתחשק לכם תרווחו מזה כיף לבנים זה רק בלי חולצה זה לא סיפור גדול

נו חולצות מה נראה לכם

כיף להיות בלי חולצה רק ליד בנות זה לא קשור נגיד באיורור או משו אחר כל מי שמוריד חולצה זסה בעיקר בשביל בנות (אני אחד מהם) זה הכל

בלךי חולצה

אז בוא תשלח תמונה שלך בלי חולצה ונראה כבה אתה שווה בטוח הבנות ידלקו עליך כאן בפורום כל הגברים כאן בפורום מוזמנים להצשיךלשלוח תמונות שלהם בלי חולצה

למעלה