בלי לשים לב יש כבר מחלקת פלייווייט ב-UFC

LORSIN

New member
אני גבוה ממך ושוקל פחות ממך

אין פה שום דבר אישי, אני מודע לחלוטין שיש אנשים עם מבנה גוף רזה, מי כמוני יודע , אני אוכל, מתאמן , ובכל זאת משקל מאד נמוך. אבל.. אימונים של לוחם MMA מקצועי.. מעלים את המאסה באופן משמעותי, ואולי אפילו מעבים את העצמות. אני בספק אם יש לוחם MMA מקצועי, ברמות הגבוהות, ששוקל פחות מ60 ק"ג.

REL YESAYA

New member
איזה שטויות אתה רושם פה

" אבל.. אימונים של לוחם MMA מקצועי.. מעלים את המאסה באופן משמעותי, ואולי אפילו מעבים את העצמות. אני בספק אם יש לוחם MMA מקצועי, ברמות הגבוהות, ששוקל פחות מ60 ק"ג."

fatnoam

Active member
אני איתך גיסנו

אני בא לראות לוחמים, גלדיאטורים, ולא חבר'ה אתלטים וזריזים במשקלים כאלה נמוכים.

למה? מישהו עשה סטטיסטיקה של KO במשקלים הקלים? הרי יש פחות כח אבל הכל יחסי אני לא מאמין שלדומיניק קרוז יש לסת חזקה כמו שיש ללסנר או לקארווין אז נראה לי שתורת היחסות עובדת גם כאן קרב גלדיאטורים זה כיף לראות בשביל האקשן אבל אני רוצה לראות לוחמים סטייל אנדרסון סילבה(אמן יפסיד ב"ה) שמנצחים עקב היותם אומני לחימה בעלי טכניקה אדירה ולא סתם בראולרים אני אוהב לראות כל קרב עם הרבה טכניקה ולב העדיפות היא למשקלים הכבדים אבל גם הנוצות התרנגולים והזבובים באים בטוב נועד להט לשלטון!!!

fatnoam

Active member
לא חושב שצריך סטטיסטיקה אבל

אתה רואה קרבות פדרווייט שהלוחמים פשוט מפוצצים אחד את השני באוברהנדים ובהיי קיקס, ושניהם עומדים כאילו לא קרה כלום. אתה מקבל היי קיק טוב אתה אמור ליפול ולא לקום - ראה מקרה גונזגה - קרוקופ. לקבל היי קיק ולהחזיר קאונטר? כאילו מה? ובעניין הלסת החזקה, מדובר כאן יותר על מבנה עצם ושריר במקומות שאתה לא מפתח (בניגוד לגוף חזק או שמן), ככה שהבדלי משקל לא אמורים להשפיע כמעט על הלסת. זה למה יש אנשים במחלקות האלה עם לסת לא פחות חזקה משל לוחמי HW, אבל היא מעולם לא נוסתה מול מכות עם כח אמיתי. פעם היה באיזה תוכנית טלויזיה, על כמה כח רנדי קוטור מפעיל כשהוא נותן מרפק ב-GNP. זה היה איזה 900 קילו-כח או משהו כזה. זה לוחם אמיתי. זה לא ריקודים של פדרווייט. ועוד משהו קטן - אין לי בעיות עם LHW או MW. גם WW זה סבבה, סה"כ אנשים כמו פיץ' או אלבס הם לא קטנים בכלל. LW? לא אוהב אבל מילא. לפעמים יש שם הפתעות נעימות כמו אדגר, או הקרב הנהדר בין בנדרסון לגווידה. כל מה שמתחת לזה? נראה לי לא רלוונטי ולא מעניין.

מת על משקלים נמוכים

מעדיף לראות לוחמים טכניים עם כושר גופני גבוה וקרבות עם קצב מטורף ולא שחקני פוטבול לשעבר שאתמול למדו לתת ג'ב קרוס. עם על הכבוד למשקלים הגבוהים, מאגר הכשרון הגדול נמצא במשקלים הקלים וחלק מקרבות השנה היו במשקלים האלה

lionardo11

New member

אני לא מאמין שמישהו נהנה יותר מהקרב של JDS -ולאסקז או מהקרב של קארווין-מיר , לעומת הקרבות של בן הנדרסון, פייבר או חוזה אלדו ששם כל שניה קורה משהו ואין רגע דל.

למעלה