<<בלי נושא>>

<<בלי נושא>>

חמש סגולות לו לעוף הבודד: האחת, שהוא נוסק אל הגבוהות בפסגות; השניה, שאין הוא זקוק לחברת איש, אפילו לא לבני מינו; השלישית, שהוא מכוון את מקורו לשחקים; הרביעית, שאין לנוצותיו כל צבע ידוע; החמישית, ששירתו חרישית, חרישית. (סאן חואן דה לה קרוז, Dichos de Luz y Amor) תגובות? בקשות? שאלות? הארות? הערות? אל תחששו... הפחד הוא האוייב הראשון של איש הידע...

והתכונה השישית היא...

שהוא מאד טעים עם פפריקה. צר לי על הציניות, אבל בדיוק עכשיו יצאתי מחוויה מאד כואבת עם עוף בודד כזה בדיוק, שמכוון את מקורו לשחקים ולא מסתכל על מי הוא מלשלש שם למטה, אז דעתי על האידיאל הספציפי הזה היא די גרועה.

לא נכון!!!

התכונה השישית של העוף הבודד היא שהוא מאוד טעים עם סלט ירקות וחביתה ליד, אבל בתנאי שאינך צמחוני (כמוני). אבל זה לא נגמר בכך, יש לי אלייך שתי שאלות חשובות: 1. שאלה חשובה: האם את יודעת מהי התכונה השביעית של העוף הבודד? 2. מה קרה? מי "העוף" ומה הוא עשה לך? שלך בן

מה הוא עושה לה...

א. אם אתה צמחוני אני מאד מקווה שאתה דואג לעצמך להשלמות תזונה. יש כמה חלבונים וויטמינים שאי אפשר לקבל מן הצומח וחייבים לקבל מן החי או בכדורים. אז אני מקווה שאתה צימחוני אחראי, כן? ב. לא, אני לא יודעת מה התכונה השביעית. ג. ה"עוף" הוא סתם אחד שזרק אותי. סיפור חסר ייחוד ונטול עניין ציבורי.

עופות בפפריקה...

א. תודה על הדאגה, יא מעמידת פני רעה שכמוך, בטח, בטח שאת רעה, מאמינים לך, בטח. אני משתדל להיות צמחוני אחראי, מקווה שאני מצליח. לא מזמן בלעתי בקבוק שלם של ויטמינים B קומפלקס + C (לא בבת אחת!) ב. את לא רוצה לשאול מה התכונה השביעית? ג. אהה!! כאן את מה-זה טועה!!! זה סיפור בעל עניין ציבורי ממדרגה ראשונה! פורום דרך הלוחמים הולך להתעשר בקרוב מסיפור טפשותו של גבר חביב (אחרת היא לא היתה איתו מלכתחילה), שעשה טעות ו"זרק" (אין חשש, את טובה בגלגולי אייקידו) את מיתר נדיר. את בכלל לא צריכה לפרט יותר מדי, אני רק רוצה את...
כל הפרטים מהר
ועכשיו!!! שלך באהבה בן

הולה

כתבתי את כל סיפורי העצוב, ופתאום הכל נמחק. סימן מאלוהים!!! אם אתה באמת רוצה לדעת, ולא רק להעשיר את הפורום בוידויים נוסח אופרה וינפרי, שאל אותי שוב במייל. אה, ואני לא מפחדת ממך. יש לי מטאטא. חוץ מזה: בן, מהי התכונה השביעית של העוף שלך?

הופה הולה הולה הולה הופה הולה הולה

הולה הופה הו-לה הו-לה הו-פה-פה (וזה מה שהם ציפו שיביא את המקום הראשון באירוויזיון). מיתרושק´ה, אם בכל פעם שמשהו נמחק לנו אנחנו נחשוב שזה סימן מאלוהים, אנחנו לא נגיע רחוק... ובכלל, אין לאלוהים דברים יותר טובים לעשות??? משעמם לו??? אני מדמיין את אלוהים יושב לו למעלה, רואה את הודעתך קורמת עוד וגידים, שורה אחר שורה, פיסקה אחר פיסקה, רואה אותך מצפה, נמתחת, מחייכת... ואז הוא צועק לגבריאל: "גבר! מהר!! זוז - לפני שהיא חס וחלילה תצליח לשלוח את ההודעה! תמחוק לה, תמחוק לה!!!!" וגבריאל יורד, בשליחות האלוהים - ומוחק לך את ההודעה. צחוק מרושע מהדהד לו ברחבי המימד האחר של דירתך, צחוק שאינך יכולה לשמוע. את רק רואה לחרדתך שההודעה נעלמה... אכן, עסוק זה, האלוהים הזה. כל היום יושב למחוק הודעות לאנשים מהפורומים של "תפוז". בכלל, הוא מקדיש ל"תפוז" את רוב זמנו, כולל קריאת ההודעות של אנשים. לפעמים הוא ממש מתוסכל שהוא לא יכול להגיב. אז לפעמים הוא נכנס בניק ניים בדוי כזה, שלא ידעו מי זה באמת - וכותב את דעתו. לא תמיד מסכימים איתו. לרוב ממש קוטלים אותו. באמת מיתרוש!!! מה פתאום סימן?!?!? אם נמחקה לך ההודעה זה סימן ש... ובכן, הכל בהתאם להקשר. אם היא נמחקה לך בגלל שלחצת בטעות על מקש לא נכון במקלדת, זה סימן לאינספור דברים, בין היתר לכך שלא היית מספיק זהירה, לכך שיש ל"תפוז" מה לשפר בהגדרות הממשק שלהם, לכך שאת (עדיין) לא מושלמת, לכך שאינך שולטת לחלוטין במקלדת, לכך שאינך טורחת לבצע גיבוי להודעות שלך ועוד ועוד ועוד... שלך באהבה בן נ.ב. שלחתי לך מייל!

השיר הכי טוב מאז אבניבי

אלוהים לא יושב שם למעלה. הוא כאן ועכשיו בתוך כל אחד מאיתנו (גם האתאיסטים הקטנים והחמודים) וגם מסביבנו. וכן הוא מאד מתעניין בכל מה שאנחנו עושים, ויש לו דעה על כל דבר והוא גם אומר אותה לכל מי שמוכן להקשיב. ואם הוא יודע ששמעת את דעתו ובכל זאת אתה מתעלם ממנה, אז הוא גם נותן לך צ´פחה בריאה, בשביל למקד את הקשב (ולזה הכוונה בפסוק "את אשר יאהב יוכיח"). האמת, אני לא יודעת אם זה היה סימן, אבל אני יודעת שלא היה לי כח להקליד הכל עוד פעם

האושר המושלם...

מי שאינו זקוק לאחרים, ובכל זאת מרגיש דחף קדימה למעלה במרץ....זה מתאר מאוד את מצבי הנוכחי...יש סיפוק עצום בביצוע מסימות בכוחות עצמי, ללא עזרה , במיוחד כאלו שהרתיעו בעבר. אך...בכל זאת ישנה הגחלת שכמהה ל"מגע אנושי"... לאותו אחד שישלהב את ריגשותיי ותשוקותי באהבה גלית

שוב את פורטת לי על נימים עדינים...

על איזה משימות את מדברת, למשל? אשמח לשמוע... באהבה בן

משימות....

ובכן בן...כל דבר שחששתי לעשותו בכוחות עצמי, כגון לבנות מיזנון, לקדוח בקירות בטון, לתלות מדפים ווילון...אתה יודע הדברים הרגילים מחיי יומיום. באהבה גלית

ירדו לי דמעות.....

מתתי מצחוק מהשאלה...לא יודעת למה? אני היתי רצינית לגמרי, למרות החרוזים שנשארו איתי מפורום "סיפרות ושירה" כנראה. יש לי "בוש"...אחלה מקדחה. גלית-שם בדוי

הי, גם אני פחדתי פעם מהמקדחה

עד שעברתי פעם לדירה עם שני שותפים: אחד משקפופר חנון שפחד מהמקדחה עוד יותר ממני, ואחד כל כך טיפש שלא הייתי מוכנה לסמוך עליו עם מכשיר קטלני בפוטנציה כזה. אז נאלצתי לקדוח בעצמי בשביל לסדר את המדפים, וגיליתי שזה דווקא יכול להיות מאד משעשע. בכלל מדהים לראות כמה "לא יכול" מתמוססים ונעלמים ברגע שאין ברירה...

על זה נאמר.....

טובה האחת מן השניים. אכן מדהים! ומדהים עוד יותר לגלות כישרון חדש חבוי שמת מפחד, ולא עוד! גלית- שם בדוי

pinibs

New member
לו הייתי עוף בודד

הי בן, לו הייתי עוף בודד... הייתי נוסק גם אל הפסגות הגבוהות פחות. לפעמים אנחנו מכוונים גבוה, כשבעצם מה שאנו מחפשים נמצא ממש מולנו (או מתחתינו, או מצידינו...). הייתי מחפש את חברתם של אנשים, כי הם משלימים אותי והם חלק ממה שמגדיר אותי. הייתי מכוון מקורי לשחקים, לתהומות, למרחבים, למישורים... לחלק מנוצותי הייתי מוסיף צבע נעים שאנשים מכירים (כדי שהם יוכלו לומר "הנה העוף הזה עם צבע האפרסק והצבע השני הזה, נו איך קוראים לו...) וכך הייתי קצת מוכר וקצת מסתורי. הייתי ממשיך לשיר חרישית, ולפעמים גם הייתי צועק ושר בקולי קולות. פיני

דרדרית

New member
נזכרתי בשיר שכתבתי .. פעם... ../images/Emo39.gif

רוצה כמו ציפור, להגיע לשמים, רוצה כמו ציפור, לפרוש כנפיים, רוצה לראות מרחקים אחרים רוצה להגיע למחוזות רחוקים... יודעת שאני כבר כמו הציפור, יודעת שעם לבי כבר התעופפתי בינתיים, המחוזות הרחוקים- הם כאן בפנים, ולזה- לא צריך כנפיים... צריך לעצור לקחת פסק זמן, צריך להתבונן בכל מה שכאן ולראות שהכל כאן סביבי וכדי לקחת- הכל תלוי רק בי... דרדרית

shivalord

New member
האמת.. שכל פעם זה מזכיר לי....

האמת.. שכל פעם שאני רואה את הקטע הזה (או קטעים אחרים שמזכירים נשרים שמכוונים גבוהה מידי) אני ניזכר בסיפור הזה על "איקרוס" (אני חושב לפחות שככה קראו לו) בכל מקרה.. הסיפור הוא על אחד שהדביק לעצמו נוצות קסומות לגוף.. בעזרת שעווה. וכך בעזרת הנוצות הקסומות הוא יכל לעוף... { אני בטוח שאני ממש לא קשור לאגדה המקורית.. אבל אני אמשיך ברשותכם, אני חושב שהתוצאה תהיה זהה } בכל מיקרה .. הוא יכל לעוף.. והוא הגביהה עוף אל השמים גבוהה מכל איש ואפילו ציפור.. ואז הוא החליט שהוא רוצה לעוף לשמש {מעניין למה?} והוא הגביע עוף עוד ועוד.. עד שחומה של השמש המיס את השעווה ונוצותיו הקסומות התפזרו... ואז הוא נפל והתרסק... טוב אחרי שהפרזתי בסיפור לא מדויק {לדעתי בכלל לא מדיוק} אני אחלוק איתכם את מוסר ההשכל... בעצם לא.. אני לא... הייתי רוצה לשמוע אותכם ... ואגב.. אם מישהו יודע איך באמת הולך הסיפור הזה....... שיווא

למעלה