בלעע...בא לי למות

MsUnderstood

New member
בלעע...בא לי למות

משום מה אני אומרת את זה
חשבתי שאני היומיים בת"א יהיו כ"כ טובים שאני אהנה ואשכח קצת מהצרות.. אבל במקום זה נזכרתי יותר מידי באנשים שיצאתי איתם\כמעט יצאתי איתם\היה לי איתם משהו\חבר לשעבר.. זה התחיל בזה שהגעתי פעם ראשונה אחרי שנפרדנו לת"א ועוד ממש קרוב לאיפה שהוא גר,ועוד עברתי בשני המקומות שמהם הלכתי אליו. אחרי זה פגשתי כאלו שיצא לי להיות איתם בקטנה,זה תמיד היה מוזר זה תמיד יהיה מוזר,למרות שחלקם ידידים טובים שלי,אחרי זה נודע לי שמישהו חיפש אותי ורצה להיפגש איתי ואני מתה לראות אותו,והוא עכשיו כועס עלי כי הוא חושב שבכוונה לא עניתי לו. ואז עוד תרומה לביטחון העצמי שלי זה שברור שהבנאדם לא ירצה,למה בכלל היו לי ספקות?! בכלל המפמח היה כיף,חוץ מכמה אנשים שציפיתי שיהיו נחמדים אלי אחרי שדיברתי איתם הרבה יחסית,וזה לא היה ככה..וזה פשוט הרס בחלק מהמקרים וזה הרע רק מיומיים.. כל השבוע הזה אני רק רבה עם אנשים,החבר הכי טוב שלי שוב פגע בי,הוא שוב שיקר לי,כמה אפשר להסביר לו?! דיברנו לא מזמן כמעט שעה בטלפון,על איך שהוא פוגע בי,הוא כבר אמר שלא מגיע לו להיות כ"כ קרוב אלי,אבל אני יודעת שהוא לא עשה את זה בכוונה,הוא הבנאדם הכי נפלא שיש בעולם! אז ככה נגמר לו עוד יום,יום שבא לי להעלם מהעולם,עוד יום שאני חושבת כמה שזה לא יפריע לאיש אם אני פשוט אמות.. לפחות חדשות טובות,אחד מהבני דודים שלי מתחתן,ולשני תיהיה ילדה בקרוב.. נותן לי תקווה,אולי גם ממני יצא מתישהו משהו טוב..למרות שאני בספק

וואו, תחזרי אחורה שניה..

ומה עם כל הפעמים שכן היה לך טוב? שעשה לך טוב לפגוש אנשים ולדבר איתם ולעשות איתם כיף? נכון, יש פעמים שרע לנו, זה חלק מהיותנו בני אדם, אבל יש גם המון פעמים שכיף וטוב לנו, ואל תשכחי את אותם רגעים אף פעם. נכון שעכשיו יש את הפגיעה בגלל החבר ושהכל משפיע עקב כך, אבל הזמן מרפא הכל, ועוד מעט הכל יסתדר. בקשר לחבר הכי טוב- אם את יודעת שהוא פוגע בך למרות שהוא אומר שלא מגיע לו להיות קרוב אליך, אז הבחירה כבר בידיך. אם להאמין לו שהוא לא יפגע ולהשאר איתו בקשר או לנסות לוותר עליו ולמצוא חברים טובים חדשים, כאלה שלא יגרמו לך להרגיש ככה. בכל מקרה, למות זה לא שווה, תנסי לחיות קודם
מזל טוב על החתונה ועל הלידה (שיהיו), ותאמיני לי שגם ממך יצא, יוצא ויצא [בעתיד] משהו טוב!

../images/Emo46.gif אוףף

אני ממש מגיבה לא טוב כשאומרים "בא לי למות" כמו "בא לי גלידה". הקלות הבלתי נסבלת בה מקלידים את המילים הללו מוציאה אותי משלוותי! ראי זאת כ-נו-נו-נו. אני מאוד מבקשת ממך לקחת קצת יותר אחריות למילים שיוצאות לך מהמקלדת ולא לכתוב "בא לי למות" כשבעצם מה שאת רוצה להגיד יותר דומה ל- "קשה לי" או "אני רוצה שהתקופה הנאחסית הזו תיגמר כבר".

MsUnderstood

New member
זהו..שאני לא סתם אומרת את זה..

זאת באמת ההרגשה שיש לי בזמן האחרון,וגם יצא לי לדבר על זה עם החבר הכי טוב שלי,ולא רק בגלל מה שכתבתי בהודעה למעלה אני אומרת את זה.. אני יודעת שקשה כרגע,אני יודעת שמתישהו זה יעבור,אבל ההרגשה שבא לי למות ושלאף אחד זה לא יזיז זה לא סתם בגלל כקשה כרגע..

קודם כל

"בא לי למות" זו לא הרגשה זו מחשבה... שאולי רוכבת על הרגשה כלשהי, אבל עליה את לא מדברת. גם "לאף אחד לא יהיה אכפת" זו מחשבה, בסטייל מחשבה נבואית. אולי גם המחשבה הזו רוכבת על הרגשה מסויימת, מה שבטוח גם עליה את לא מדברת. מותר לחשוב על המוות. אנשים עושים זאת כל הזמן, ובני נוער עושים זאת יותר מבכל גיל. כדי לדעת כמה צריך לדאוג לשלומך, צריך לדעת מה את מרגישה - לא רק מה את חושבת.

De-Panther

New member
גם לי זה היה ככה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הכמה ימים שהייתי בתלאביב אבל במקום הרגשת הבאלילמות חשבתי יותר בכיוון של יוווווווווו היה מצחיק כשהייתי עם הזו היה מצחיק מה שעשיתי עם ההיא היו לי רגעים מצחיקים עם זאתי היה כיף לפגוש את כל הפמחים... זה נכון שיש קשרים שחבל שהם נגמרו... אבל מכל דבר צריך לדעת מה לקחת איתך הלאה... הנה למשל ביום שישי נמחקה לי סיפריה במחשב עם עבודות שלי מ3 השנים האחרונות ואני רואה כרגע שהשחזור של הקבצים לא כל כך מצליח ברגע שזה נמחק הרגשתי הכי מבואס שבעולם כבר כמה לילות שאני לא מצליח לישון כמו שצריך ולא בגלל בעיות השינה הרגילות שלי אלא בגלל שכל הזמן אני חושב על הארדיסקים ומידע ונתונים (תנסי את לחלום על הארדיסקים גדולים שמנסים לאכול אותך או נתונים חשובים שנעלמים מסביבך
) כלמקרה... עכשיו... אחרי עוד לילה בלי שינה
אני כבר התחלתי לחשוב מה הלאה... איך אפשר לתקן את מה שקרה... מה עושים במקום מה שנהרס... איך מתקדמים מכאן... איזה לקחים יש לי לעתיד... בקיצור... במקום לחשוב על כמה רע... תחשבי על איך לשפר את זה... על הצדדים הטובים בזה...

למעלה