בלעע..פורום שווה!

בלעע..פורום שווה!

וואלה איך לא שמתי לב שיש כזה פורום אה? אני לתומי מחפשת אתרי אינטרנט ולא חושבת על פורום....בלעט. אנשים! ממצב??...שלומלום,אני הדר בת 15 וחצי מת"א{שמעתם על המקום הזה??} ואני גם מתה על באסטד!!!...יש להם השירים הכי יפים שישששש{אחרי אוונסנס ואבריל לווין שלי..} הם אחלה של להקה...חמוטים לאכול אותם אחד אחד! אההה...ואני גם מתה על מקפליי אבל לא חשבתי ששמעו עליהם בכלל בארץ.{מכירה אותם רק מערוץ mtv hits} בלעעע חיפשתי תמונות שלהם בכל המקומות אבל יש להם רק ת'אתר הרשמי והוא לא יפה במיוחד...אבל זה לא משנה עכשיו, מקווה לכתוב פה{אני נוטה לשכוח דברים...}.. ביושששש, ממני, הדר.

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה...

hello im shachar and i will be your HIR HOSTESS הי.. חח.. סתם משעמם לי.. מה קורה? אני שחר. .בת 16.. שרופה על באסטד.. ועל מקפליי.. בכלל!!! אני חולה עליהם!! ותאמיני לי.. שמעו עליהם פה.. טוב אולי לא מספיק! אבל כתבו עליהם בראש 1 עוד לפנ ישהן הןציחאו את הסינגל השני!! (על באסטד כתבו רק אחרי הדיסק השני)(למדו לקח) קיצר.. אם התכוונת לתמונות של באסטד יש פה.. ואם לתמונות של מקפליי.. כנסי לפה.. www.mcfly.up.co.il

fight star

New member
שלום לום לך!!!!../images/Emo140.gif

מה המצב???? אההה בקשר לתל אביב אני לא ממש בטוחה.. תזכירי איפה? חחחחחחח סתתתםםם! שיהיה לך כיףףףף ותהני! וולקאם!

fight star

New member
שישששש איזה פגרה אני..חח

קוראים לי דניאל, אני מכוכב יאיר-סביר להניח שאין לך באמת מושג איפה זה...חחח ואני שרופפפפפפפה על באסטד המותקקקקים -אחרת מה אני עושה פה? אהה.. לא משנה. אני עיפפה אז לא לשים לב...

תודע חמוטות!../images/Emo24.gif

אני בהחלט אוהבת את באסטד,על מקפליי שמעתי לא מזמן רק.{מצאת השיר "five colors in her hair"} ומאז ששמעתי ת'שיר חשבתי לעצמי: "גאד הם בחורים יפים! ויש להם מוזיקה טובה טובה!"...בדיוק כמו שאני חושבת על באסטד,לא רק יפים גם שרים!...מציאה לא?? חח נ.ב: שמעתי על כוכב יאיר...רק אין לי שמוץ איפה זה ואיך מגיעים לשם...

fight star

New member
חיחיחי ....שוב את עם גבעת שמואל!?

מכשילה! חחחחחחח בואי נעשה לה מבחן בגיאוגרפיה בתור מבחן קבלה...חחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםם

DesertRose7

New member
כן כן!!

אני אוהבת.. אני טובה!! טוב לפעמים.. תלוי במה!! טוב אני לעומתכן יודעת איפה זה גבעת שמואל!! ודרך אגב אם תפתחו את האטלס באיזור של המרכז כתוב גבעת שמואל (בדקנו!! חחח..)

חח.... ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

באמת אבריל לאבין הפכו להיות אמפריה
חחח... בתקווה שלא תשכחי...

maayansa

New member
ברוכית הבאית חחח ../images/Emo181.gif../images/Emo67.gif

אני הילה בת 14 מחיפה
חווווללהההה על באסטד וגם על מקפליי כמובן (הם תמיד באים ביחד חחחח) אקיצר כל המושלמיםםםםםםםםםם.. ואני גם מתה על בלו, אבריל, ווסטלייף, בלאזין סקואד(מישו פה שמע עלייהם?? הם טוביםםםם!!!) ואמ...... אני אוהבת את כל הזמרים בקיצור מה קורההה??

DesertRose7

New member
בלזין..

הם יותר מדי... יותר מדי!! יש להם שירים נחמדים אבל ממש לא אהבתי את היציאה האחרונה אבל אני ממש אהבתי את Flip Reverse הם חמודים בסך הכל.. אבל יותר מדי. למרות שאני ממש ממש מחבבת את סטריידר או איך שלא יקראו לו!

כן שמעתי על בלאזין סקואד...

הם באמת יותר מדי...חחחח כמה הם,איזה 10??..חחחח יש להם אחלה של שירים באמת... אבל לודעת,נראה לי הם תופסים מעצמם יותר מדי..לא נראה ככה??

DesertRose7

New member
הם 10!

מבחינת אחלה וכאלה.. הם 10 אנשים! אני ספרתי.. טוב אחרי שאוסי אמרה לי שהם 9 ואני הייתי חייבת להוכיח לה שאני צודקת.. זה כזה מצחיק.. לכל אחד יש סולו של שורה.. הם באמת קצת תופסים מעצמם.. טוב כי נראה לי שיש גם הרבה בבריטניה שתופסים סליחה.. תופסות מהם!! כי העיתונים הבריטים מוצפים בתמונות שלהם לפחות של 1 מהם.. ויש הרבה!

fight star

New member
היי אני שמעתי עליהם!

הם איזה חמשעשרה שם לא?! אני אף פעם לא מצליחה גם לזכור איך קוראים לכל אחד בגלל כל הניק ניימס שלהם...חחח

bustedsum41

New member
הייי!!!

אני קלר מחולון בת 15 גם חולה על באסטד (עם לא למה אני כאן?) תהני ברוכה הבאה! יש לך איי סי\ מסנגר ?

bustedsum41

New member
בלאזין!!!

הם כמו קיבוץ!! בקליפים שלהם זה כמו סרט מילחמה שיוצאים מכל חור אישש!! והם מתרבבביםםם!! *בדיחות אישיות שלי ושל חברות..חחח* אבל ראסמי הם אחלה יש להם שירים יפים!

hadardit

New member
הם עשרה ויש להם שירים יפים ויש שיר

אחד מה זה מצחיק שקוראים לו riders אני וחברה שלי גילינו שאו הם או בלו מעתיקים אחד מהשני כי לבלו וגם לבלזין סקווד יש שני שירים עם שמות דומים bounce ו- riders

למעלה