בלעע..פורום שווה!

הייי!..בהחלט יש...כנסוווו

אייסי - 240529448 [email protected] - מסנג'ר. תרגישו חופשי כולכם להיכנס ולשלוח לי הודעות באייסי...אני אשמח! וכולל גם במסנג'ר...חחח זה בגלל שאני לא מכירה הרבה אנשים שאוהבים ת'להקות האלו או בכלל שמעו עליהן...בלעט...אז יהיה נחמד אם יהיו סופסוף אנשים שאוכל לדבר איתם על הלהקות הנפלאות האלו! ווייפיייייייי...{קצת לא שלווה בנפשי...}

M o T e K 16

New member
וולקאםםםםםםםםם

אני חן בת 16 (עד חודש אנשיםםםםם) מראשון ואני גם מתה על באסטד ומקפליי איך אפשר שלא?! והוספתי אותך לאייסי תהנייייייייייייי

OCֹJB

New member
שלוםםםםםםם

ברוכה הבאה! הד נראה לי! אין לי זיכרון שמות כזה טוב =\ אבל אניווי! ברוכה הבאה! אין לי מסנג'יר יש לי איסי 301721330 אבל הוא מת כרגע! שאני אחזור.....לחיים אז אז... ואני אוהבת אותך מעכשיו! כןכן! את אוהבת את באסטד מקפליי בלו ואווריל והוונסנס! (אני לא מצליחה אף פעם לרשום ת'שם שלהם נכון..) ואילו להקות שאני חולה עליהם!!!!!!!! וגמני אוהבת את בליזין! אבל.. קצר כזה... הם באמת יותר מידי וזה מציק לי בעין! ושחר... כןכן.. ספרתי שוב בפוסטר של דניאל וזה 10.. בסדררררררר! ואני גם צריכה לבוא אליך לחהליף חולצות בחזרה! (לא נשמע טוב.. אבל לא ככה!) אני וצה את החולצת ברטניה שלייייייי!!!!!! אההאהא מחר יכול להיות רוב הסכויים שאני נוסעת לגאש!!!! ואני קונה חולצות בלינדדדדדדד!!!! ננה ננה נהה!!!!! אה ואני אוהבת אותך גם כי את אומרת הרבה בלעט! ועוד עם ע' ולא א' ! כמוני!!!! וגם את חמודה =] !!!! חחחחח.. אה לא נתתי פרטים עלי.. אני אוסי בת 14וחצי ככה... וגם מגבעת שמואל!!!!! ובאמת רשום גבעת שמואל באטלס!!!!! בדקתי את זה בערך בכיתה ד'...היה לי משעמם... אני הייתי משועממת בבצפר מגיל צעיר =] ! ו... אני מדברת\כותבת המון! ואני מאד שורטה נא לא להבהל! מתרגלים.... חהחהחחההה זהו! לאו יא! אוסי בארון! אני וג'ימס מזמן כבר התחתנו... חיחי... בורכה הבאה!

למעלה