במה אתם צופים בימים אלה של המתנה?

Apple Scruff

New member
Oragne

אני כל כך לא חשבתי שאני אתמכר לסדרה הזאת. סיימתי אותה בשלושה ימים, ואני פשוט צריכה את העונה השנייה לוריד. פשוט סדרה מעולה ומרעננת ובדיוק מה שצריך.

לעומת זאת, הסינדקייט... לא יודעת. היא הייתה לי כבר כל כך בריטית וצפויה. ראיתי הסוף מגיע, וגם את הצורה שהציגו את הסוף מגיע. נחמדה, אבל אני לא בטוחה אם אני מחכה לעונה השנייה.

BloodyRose

New member
למי יש זמן?

אז בין לבין אני רואה את העונה הרביעית של משפחה בהפרעה, התחלתי לראות couplings (שני פרקים עד כה, הצחוק המוקלט מוציא אותי מדעתי. אבל הנה פריט טריוויה מיותר אך נחמד: בפרק השני הם מדברים על הרגלים מוזרים בסקס, והבחורה אומרת שהיא יצאה עם בחור שבשיא היה אומר ג'רונימו. מופאט כנראה ממש ממש ממש רצה להחזיר את המילה הזו לאופנה). התחלתי גם באפי (כן, אף פעם לא ראיתי, והפיילוט מצחיק מרוב שהוא גרוע. זה כל מה שראיתי).
חוצמזה - דקסטר. וזהו בערך.

זה כשיש לי זמן כשאני לבד בבית. מעבר לזה, הבחור כבר התמכר לדוקטור, הוא כבר בעונה הרביעית (ורק היום הוא הודה: "טוב, בסדר. התמכרתי!!!"
) אז מדי פעם אני רואה איתו פרק או כל פרק אחר שהוא פתאום מזכיר לי בשיחה (כמו Utopia, שבאמצע הלילה הוא שלח לי משהו נוסח "מת ללכת לישון, אבל איזה קליף האנגר!! איך מרתה זיהתה את הקול של המאסטר?!?" ואז הייתי חייבת לראות את הפרק. למחרת כבר התקבלה הודעה בסגנון "ג'ק! הפנים של בו!", אבל כבר לא היה לי כח לפרקי הסיום
). כמה כייף שהוא התמכר...

בנוגע לשאלות שלך - אני חושבת שהמברג מופיע כבר עם הדוקטור השני, אבל אולי אני טועה. אין לי מושג בנוגע לשני לבבות...

ailag

New member
ג'רונימו

מופאט אמר (בקומיק קון?) שזאת היתה סתם מילה ששמו שם כי היה צריך לשים משהו, ואז מאט התלהב ממנה ודחף אותה למקומות.

והוא גם המציא את COME ALONG POND.

jacobyd

New member
הקומדיה האהובה עלי...

אני מכיר את רובה בעל פה...
העונה הרביעית חלשה יחסית אבל השלוש הראשונות הן יצירת מופת.
עוד פריט מידע נחמד הוא השמות של שתי הדמויות הראשיות סטיב וסוזאן
ללא ספק מבוססים על השמות של סטיבן מופאט ואשתו (והמפיקה) סו וירטיו...
וריצ'ארד קויל (ג'פרי) חוץ מזה שהוא נורא נחמד הוא מדבר במבטא אנגלי סטנדרטי. הוא עשה מבטא וולשי לאודישן והם אהבו את זה
:)

Apple Scruff

New member
בעיקר הסדרות שמשודרות בהוט כרגע,

העונה השלישית של הבורג'אס, העונה השנייה של בית השקרים (|מאוהב) וכתום זה השחור החדש שכבר הרחבתי כאן שאני מכורה.

למעלה