במה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
פולאאוט 4

סוף סוף הוא הגיע ..
&nbsp
מצד אחד אני מבין את כל מי שירד על המשחק הזה - חלק מהטקסטורות מתאימות למשחקים מלפני חמש שנים , והקטע המעצבן שיש מצב טעינה בכל פעם שנכנסים למבנה גדול... וכמובן חוסר סנכרון בין שפתיים לסאונד.
בנוסף העלילה לא הכי זורמת ורוב המשימות מסתכמות ב- לך לבנין הזה ,תהרוג את כולם ותביא את הרכיב הזה אלינו..
&nbsp
אבל מצד שני העולם שהם יצרו מאוד מאוד מעניין ואני מוצא את עצמי חוקר כל מבנה שאני רואה בדרך.יש מגוון רציני לנשקים ולשידרוגים וגם היכולות שאתה צובר לדמות ממש מגניבות .
&nbsp
בגדול זה משחק בינוני סטייל שדואו אוף מורדור.. שווה את ה 140 שח ששילמתי עליו.
מי שקונה אותו בלי לצפות לרמה של הוויצ'ר 3 יכול להפיק ממנו שעות של הנאה

ומה חשבת על הgunplay והביצועים?

למרות שיצא לך טוב, כי המשחק הגיע לך אחרי שיצאו כל מיני פאצ'ים אז עכשיו המשחק בטח יותר שחיק.

באמת משחק בינוני ובאמת שווה 140 שקלים, רק אני שילמתי עליו מעל 300 שקלים בהשקה.

לעזאזל.

amithas190

New member
אני מאמין שהפאצ'ים תיקנו את הירי

דבר ראשון מאוד כיף להשתמש במערכת של ה VATS לירי בתורות
מבחינת הקרב הרגיל - הנשקים מרגישים טוב - השיפור היחיד שהייתי רוצה זה מערכת כיוון אוטומטי כמו שיש בכל משחק יריות לקונסולות.
&nbsp
למי שמשחק את זה במחשב אין בעיה בכלל- העכבר מספיק נוח לכיוונון וגם מבחינה גרפית -יש מודים שישפרו את הגרפיקה.
&nbsp
אני עדיין לא מבין איך עזבת את הוויצ'ר בלי לסיים

amithas190

New member
הבעיה של בתסדה היא שהם שיווקו אותו בתור משחק העשור

ואז אנשים באו עם ציפיות גבוהות

כמעט בחיים לא סיימתי WRPG. :) אבל אני כן אסיים את המכשף 3.

זה פשוט משחק שאני מחכה איתו למוד המתאים :) אני אסיים אותו ועוד יצא לנו לדבר על העלילה שלו. זה פשוט משחק שהוא השקעה ענקית מבחינת זמן. אם הייתי הולך לפי החוק שלך של "לא לקנות שם משחק עד שאתה מסיים את המשחק שקנית"
אז הייתי מסיים אותו, אבל אני לא מצליח להפסיק לקנות חחח ואז אני מתפתה להתחיל משחקים חדשים.

אני אתקין מחדש את פולאאוט 4 מתישהו ונראה איך הוא רץ :)

גם אני כמוך חושב שהעולם עצמו מאוד מעניין ושווה לחקור אותו זה בעצם החוזק שלהם, בניית עולמות וLore.

PlayGirl3

New member
יאקוזה ודיג'ימון

לקראת סוף הסיבוב השני ביאקוזה גיליתי שכן אפשר לדלג על סצינות אם משנים בהגדרות (היה יכול לחסוך לי חצי מהזמן
). את הסיבוב השלישי כבר סיימתי בכמה שעות וקיבלתי סוף סוף את הפלטינום.

התחלתי לשחק בדיג'ימון כמו שכבר כתבתי בשרשור אחר. בא לי בדיוק בזמן, במיוחד עם הדחייה של פרסונה 5. משחק מאוד ממכר וכיפי. נראה מדהים על הויטה. תמיד כיף לשחק על הויטה משחקים צבעוניים כמו זה, מסך ה-OLED גורם להם להיראות מצויין.
שתי הטענות העיקריות שלי הן שבגלל הרבה סיפורים צדדיים העלילה הראשית מתניעה קצת לאט. לא שהסיפורים הצדדיים לא מעניינים, אבל יש מרווח די גדול בין הקווסטים הראשיים. חוץ מזה היו יכולים להשקיע יותר במשימות שמקבלים מהחווה אבל זה אופציונלי לגמרי.
הייתי רוצה שיהיו שם גם הדיג'ימונים מהעונה האחרונה והמסריחה ומהסדרה החדשה שהיא המשך של העונה הראשונה, אבל נראה שנקבל אותם רק במשחק הבא.

PlayGirl3

New member
אני מכורה בטירוף

אני כבר בשלב שאני יכולה בקלות לאמן דיג'ימונים לדרגת מגה וכל היום אני רק מחשבת ומתכננת איך להגיע לדיג'ימון שאני רוצה עם המתקפות שאני רוצה שילמד. ההרכב של הקבוצה שלי לא מפסיק להשתנות.
ככל שמתקדמים הבוסים גם נהיים יותר קשים ואני כבר צריכה להתאמן מלא או להחליף דיג'ימונים כדי לנצח אותם.

מגניב :) זה נשמע ממש כמו SMT.

יש גם הרבה דיג'ימונים לא? איזה 300 ומשהו. ככה שיש המון מבחר. נראה לי שקיבלתי את הדיג'ימונים השחורים שדיברת עליהם כי קניתי בזמן של ההשקה פחות או יותר.אזה כל כך בא בזמן טוב.
פעם לא הייתי אוהב לשנות הרכבים חחח, אחרי SMT ראיתי את האור והבנתי שזו כל ההנאה במשחקים שיש בהן הרבה מפלצות.

לא יכול לחכות לערב. והסיפורים הצצדים האלה באמת טובים?
זה לא סטייל "תביא לי 12 שיקויי ריפוי ותחזור?"

PlayGirl3

New member
תוריד גם את ה-DLC החינמי

הוא מוסיף לך עוד סייד קווסטים ועוד שתי התפתחויות מיוחדות מהסדרה.
אתה מקבל חוץ מאגומון וגבומון שחורים גם כמה אגומונים עם בגדים מיוחדים, אם אתה לוקח אותם אז אל תפתח אותם כי הם יאבדו את הבגדים. הם רק ליופי.
יש בסביבות 250 דיג'ימונים ולא, אין שם fetch quests.

haim9798

New member
שאלה מחובב jrpg מתחיל

קניתי את המשחק tales of Zestiria , שווה להתחיל לשבת אליו ואז לעבור לדיגימון ?
&nbsp
שמעתי הרבה על הסדרה והמשחק היה במבצע טוב ,אז החלטתי לנסות.
&nbsp
יש רשמים או משהו שכדאי שאני אדע לגבי המשחק ?
&nbsp

PlayGirl3

New member
לא שיחקתי עדיין בזסטיריה

שיחקתי כמעט בכל סדרת tales of אבל אליו עוד לא הגעתי אז אין לי רשמים אישיים.

אתה תמיד יכול להתחיל ואם לא ימצא חן בעינייך לעבור הלאה...

הם שונים מאוד :) אתה אוהב JRPG בתורות?

אם אתה אוהב משחקים מבוססי תור, אז דיג'ימון זה אחלה משחק, במיוחד אם התחברת למשחקים סטייל פוקימון.

כמובן שהחסרון גם של טיילס וגם של דיג'ימון הוא ששניהם נראים כמו משחקי PS3.

haim9798

New member
כן , אני מאוד נהנה ממשחקים סטייל פוקימון

נראה לי שאני פשוט ישים אותו ברשימת המתנה שלי.
ברגע שהוא יירד במחיר אני אקנה אותו בטח.
יש לי עוד לקנות את dragon quest heroes ברשימה.
&nbsp

מאיפה הגעת אלינו? תישאר כאן. ואל תקנה את dragon quest heroes

קשה לי (מאוד) לראות מישהו מעוניין לקנות משחק דרגון קווסט ולהיות זה שמשכנע אותו לא לקנות. דרגון קווסט הירוז משחק רע מאוד. אין לנו הרגשה של JRPG אמיתי, הוא קל מאוד, אין לך ערים ללכת אליהן אין לך מבוכים אין לך כלום במשחק הזה שיגרום לנו להרגיש דרגון קווסטי.

אם עוד לא שיחקת דרגון קווסט בבקשה אל תשחק בהירוז בפעם הראשונה.
הוא יגרום לך לחשוב שהסדרה גרועה.

אם אתה רוצה לנסות דרגון קווסט ולא ניסית אני ממליץ לך לנסות את דרגון קווסט 5 בפלאפון שלך, יש לו עלילה נהדרת (הכי טובה בסדרה) והמון המון מפלצות לתפוס
ככה שהוא הדרגון קווסט הכי "פוקימון" שיש.

אם אתה חייב משחק JRPG לPS4 תלך באמת על דיג'ימון הכי עדיף כרגע.

LAX1M

New member
אם כבר יש כאן דיון על JRPG אז יש לי שאלה

בידיוק יצאתי מבית חולים אחרי כמעט חודשיים אישפוז ולפני שנכנסתי קניתי את ה3DS החדש בשביל להעביר לי שם את הזמן בכיף.
קניתי שני משחקים של מריו ועוד אחד של דונקי קונג, כי כילד היה לי סופר נינטנדו ומאוד רציתי לשחק משהו שאני כבר פחות או יותר מכיר בשביל הנוחות והנוסטלגיה.

עכשיו אני רוצה לנצל עוד את המכשיר וחשבתי לקנות את Fire Emblem Fates.
העניין הוא שמעולם לא שיחקתי פייר אמבלם וגם JRPG אני מכיר רק את סדרת פוקימון.
אני לא יודע אם זה כדאי לי ישר לקפוץ למשחק הזה ללא כל ניסיון קודם.

המשחק הזה מאוד מעניין אותי כי ראיתי את הביקורות שהוא קיבל וכאחד שאוהב אנימה הקטעי מעבר שלו נראים לי מאוד יפים.

ראיתי שיש Revelation,Birthright,Conquest ואני לא יודע מה ההבדלים בין השלוש ועם מה כדאי להתחיל.

נראה לי שזה מקום טוב לקבל עזרה
בטח בעתיד יהיו לי עוד שאלות בנושא.

LAX1M

New member
קראתי עכשיו Kotaku ונראה לי שבערך הבנתי.

כתוב שם ש-Birthright הכי מתאים לשחקנים חסרי ניסיון יחסית וש-Revelation זה בכלל DLC.

למעלה