במה שיחקתם השבוע?

אגב גבר, חשוב מאוד שתדע שפייר אמבלם לא יצא ל3DS האירופי

עדיין. ה3DS נעול אזורית זה אומר שאתה יכול לקנות משחקים רק בחנויות אירופיות או מאנשים שיש להם עותקים אירופים או בEshop של נינטנדו.

אלא אם כן קנית דגם אמריקאי ואז זה הפוך.
חשוב מאוד שלא תקנה בטעות פייר אמבלם למכשיר אמריקאי ואז המשחק לא יעבוד לך.
אין עדיין תאריך יציאה לאירופה.

תרגיש טוב גבר. אם אתה אוהב אנימה אלה המשחקים

שכדאי לך לשקול חלקם זמינים עכשיו/ חלקם בעתיד.
Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies
999 (משחק DS אבל אתה יכול לשחק בו על ה3DS )
Zero Escape: Virtue's Last Reward ההמשך של 999.
SMT 4 -JRPG שהוא כמו פוקימון אפל למבוגרים.גם הוא כמובן בסטיל אנימה
והוא ילמד אותך כל מה שאתה צריך על ז'אנר הJRPG
המשחקים האלה הם visual novel אתה בטח מכיר את הז'אנר כחובב אנימה
אבל אם לא זה ז'אנר שבעיקר קוראים בו והם מאוד עלילתים.
מעבר לזה, יש שני משחקי מריו על ה3DS ומאוד מאוד מומלץ שיהיה לך את super mario 3d land משחק מדהים.
בעתיד ממליץ לך לנסות את דרגון קווסט 7/8 לשניהם יש מראה של אנימה
בזכות אקאירה טוראימה שמצייר את הדמויות והמפלצות, הכול שם נראה כמו דרגון בול זי.

בנוגע לפייר אמבלם, כן אתה צודק Birthrigh הכי מומלץ, המשימות יותר סלחניות
הקושי יותר סביר וגם מסתבר שיש לו את העלילה הכי טובה מהאפשרויות.

מקווה שתתחבר לסגנון מקסימום אם יש לך שאלות (וגם אם אין לך)
אתה מוזמן להישאר כאן, הפורום הזה הוא חממת 3DS.להרבה מאיתנו יש אותו.

haim9798

New member
בנתיים התחלתי את tales

נראה די חמוד.
הגרפיקה לא מדהימה אבל הציורים בסגנון יפה.
מערכת הקרב עושה רושם קצת בסיסית , אבל אני מניח שיש עוד הרבה שעוד לא למדתי ובטח יוכל להסתבך בהמשך.
&nbsp
נראה נחמד בסה"כ והכי חשוב , הוא עושה לך את הרצון להמשיך ולהעמיק בו מה שמבטיח שאני אמשיך לשחק בו עכשיו רצוף כנראה.
&nbsp

סטריט פייטר 5.
משחק המכות הכי טוב שנוצר מעולם נקודה.

הגיימפלי שלו פשוט מושלם.כל הדמויות כל כך שונות אחת מהשניה. ולכל דמות יש buff ייחודי שאתם מפעילים בלחיצה פשוטה על שני כפתורים. אתם רוצים לתת לכדורי האש שלך יותר Omph ושיעשו יותר נזק? יש לריו buff כזה. אתם רוצים שהקומבאים שלכם יהפכו לארוכים יותר (וכמובן יעשו יותר נזק) לקאמי יש באף כזה.

כל שחקן יכול לעבור על כל דמות ולמצוא לו בדיוק את הדמות שמרגישה לו הכי טבעי ואת הbuff שמרגיש לו שהכי מתאים למי שהוא ואיך שהוא אוהב לשחק.

הbuff גם הופכים את כל הקרב למשחק שחמט מתוחכם כי גם אתם וגם היריבים שלכם יודעים שעוד לא השתמשתם בכל הנשקים שעומדים לרשותכם.

והכי חשוב? כולם יכולים להבין איך להשתמש במערכת הזו, לא צריך להיות statrix.

תיכננתי אתמול לשחק גם דיג'ימון אבל לא יכולתי לשחרר מהמשחק, המשחק הכי טוב לPS4 כרגע? you bet!

החיסרון היחיד שממש ממש מעיק? למשחק לוקח ממש ממש המון זמן. למצוא לך יריב, זה לרוב לוקח 5 דקות! והיו לי המון פעמים שזה לקח גם 8 דקות!

קפקום מבטיחים לסדר את זה, אבל זה ביזיון שלא יאמן, כי כל קרב הוא בלחץ 2-3 דקות.

ובSF4 אתה מוצא קרב תוך 5 שניות (ביום רע) נקווה שזה יסתדר כי זה הדבר היחיד שמכתים באמת את השלמות שהוא sf5.

מישהו 2

New member
5-8 דקות למצוא שחקן זה משמעותי

בסטרימים שיצא לי לראות דווקא נראה בסדר, אולי זאת הייתה איזו בעיה זמנית עם השרתים

זה לא בדיוק בעיה "זמנית" גבר חחחחח. זה ממש הורס.

זה קורה לרוב האנשים. זה קורה כל כך הרבה שקפקום כבר ביקשו סליחה והתנצלו על זה ויש להם טוויטר מיוחד לעדכונים לגבי השרת.
https://twitter.com/sfvserver

כמו שאתה יכול לראות הם מצהירים שהם סידרו את זה, סידרו בתחת שלי.
זה איום ונורא, אני מגיע למצב שאני הולך להכין קפה, בזמן שזה מחפש שחקן, עם כל הזמן שלוקח למכונה להידלק ועם האיטיות הבלתי נסבלת הטבעית שלי, ועדיין אחרי שסיימתי להכין ואני חוזר עדיין אין יריב.

למעלה