במה שיחקתם השבוע ?

המבקרים אוהבים להתעלל בסדרה הזו.

לפעמים בצדק כמו המשחק הראשון שהיה גרוע, אבל הם ממש עשו עוול למשחק השני ובייחוד לשלישי.

CallMeCavanaugh

New member
The Last Guardian - מדהים מדהים מדהים!

סיימתי אותו אתמול, זכיתי בגביע של לסיים בפחות מ-15 שעות. יש גם גביע של לסיים בפחות מ-30 שעות, כך שכנראה שהמפתחים בנו גם על אנשים שייתקעו יותר ממני בריצה הראשונה אבל לא נראה לי שבפורום הזה יש כאלה. יש גם גביע של לסיים בפחות מחמש שעות אבל זה נראה לי כמו משהו שסביר להשיג רק כשעושים ספיד ראן כשאוספים גביעים.
&nbsp
אני אתחיל בהמלצה שלי לגביו: משחק חובה, אבל לא עכשיו. תוכלו לחכות לירידת מחיר, אבל כשהיא תקרה - קנו אותו בלי להסס.
&nbsp
המשחק עושה משהו שונה מכל משחק שראיתי עד עכשיו. הוא מתמקד בקשר רגשי עם דמות אחרת. הוא לא מספר לנו על הקשר הרגשי הזה - הוא יוצר אותו. הקשר הוא לא בין הילד וטריקו (כמובן שיש קשר בין הילד וטריקו) אלא בין השחקן וטריקו כשהילד הוא הכלי שדרכו הקשר הזה נוצר.
מבחינת ממשק הוא מאוד מינימליסטי. אין שום HUD, הדבר היחיד שמופיע הוא ציור של שלט עם פעולות שניתן לבצע בפינת המסך, בעיקר בזמן טיפוס על קירות.
שיטת הרמזים שלו מצויינת - יש את המספר הזקן שמספר את הסיפור, ואם נתקעים המספר אומר משפט שהוא חלק מהסיפור והוא למעשה רמז. למשל, אם מסתובבים ומחפשים רמזים בקומה כלשהי כשלמעשה צריך לטפס למעלה ולעשות שם משהו המספר יגיד משהו כמו "ואז עליתי למעלה". ממש אהבתי.
מבחינת סיפור, כמעט ואין. רוב המשחק הוא פשוט ההתקדמות של הילד וטריקו. הסיפור נחשף דרך cut scenes. הן די ארוכות אבל יש ממש ממש מעט מהן.
אני יכול לספר עוד אבל זה משחק שצריך לחוות, לא לשמוע עליו. אם בכל זאת יש נקודות ספציפיות שמעניינות אתכם, תשאלו.

מישהו 2

New member
מת לשחק בזה, למרות שנראה לי הבנתי מה קורה בסוף...

עד כמה שזה אולי צפוי , הייתי מעדיף להימנע מזה ומקווה שזה לא יהרוס לי את המשחק

העניין הוא שאתה לא יודע אם אתה צודק.

רק בשביל לגלות אם זה באמת מה שקורה בסוף שווה לשחק.
ואתה גם לא יודע איך הסוף ישפיע עליך אם בכלל, עוד סיבה טובה לשחק.

evilplate

New member
אני ממש מת לקנות אותו

אבל היה לי קשה להוציא עליו מחיר מלא כי זה הרגיש לי קצת גניבה מבחינת ערכי ההפקה שמקבלים, בכל זאת זה אולי המשחק היחיד שקיים שאני ממש מתרגש ממנו, כולם ציפו לזה שיהיה נפילה ויאכזב ומי בכלל מתלהב ממשחקי טים איקו ב 2016 כשיש היום המון אינדים וזה כבר לא מיוחד כמו פעם וכו׳ אבל אואדה לא אכזב והראה שגם היום הוא יוצר דברים שאין שני להם, כמה חסרים אנשים כמוהו בתעשייה הצפויה של היום.
&nbsp
יאללה רק שירד במחיר.
&nbsp
אה והרבה זמן לא הייתי פה אז מה קורה וזה ;)

אחויה מה שלומך :)

מבין אותך, אין משחק שיותר בוער לי לקנות כרגע, אבל המחיר הזה המחיר!
לפחות הבנתי שזה משחק יותר ארוך ממה שחשבנו שהוא יהיה ככה שזה קצת מעודד :)

באמת נעלמת להרבה זמן, לא יצא לי לשאול אותך אם אחרי כל מה שנחשף על הניאו אתה עדיין קונה אותו :)

evilplate

New member
מה קורה גבר

קצת אבד לי החשק למשחקים לאחרונה (חוץ מהשומר האחרון) אבל מקווה לחזור לזה, בקשר לפרו החלטתי לא לקנות אותו, לא מרגיש שהשדרוג מספיק משמעותי לבעלי טלוויזיות 1080P ואני בטח לא הולך לקנות בשבילו טלוויזיית 4K, לא שווה כזו הוצאה כדי לשחק באותם המשחקים שיש לי רק ברזולוציה יותר גבוהה (וגם לא נייטיב לרוב), הוצאה כזו אולי נשמור לפס5...
&nbsp
אולי אם כל משחק היה מציע מה שטומב ריידר החדש עושה עם הגדרות גבוהות יותר ב 1080P כמו שיש בכל משחק על ה PC עוד הייתי זורם, אבל איך שזה עכשיו אני ממש לא מרגיש שזה שדרוג משמעותי, סוני לדעתי ממש פישלה בלהעביר את האטרקטיביות של השדרוג הזה, זה נשמע כמו משהו ששווה לקנות למי שאין פס4 אבל ממש חסר טעם למי שיש כבר קונסולה עובדת בבית.

כן גם אני בעמדה הזו לגבי הפרו., אני מקווה שיחזור לך החשק.

אולי אתה צריך קצת להתאוורר עם כמה אינדים או איזה משחק בדיוק כמו הTLG שהוא לא AAA עולם פתוח שגרתי. או סתם לנסות את דאוס אקס החדש ולשחק בו העיקר לא איזה עולם פתוח עם ימבה משימות מפגרות.

סוני פישלו בענק עם הפרו בסוף יצא שאנחנו הרווחנו שקנינו בהשקה לא חיכינו 3 שנים כמו כולם וגם יש לנו אחלה דגם. GOW4 מתקרב אלינו כבר אפשר לשחק אותו מההתחלה עד הסוף, חסר לך שעד אז אתה לא מחזיר לעצמך את החשק, אתה די חסר פה :)

evilplate

New member
נכון זה באמת מה שאני צריך

אינסייד למשל מתאים לי בול אבל בגלל שלא הייתי הכי מעודכן פספסתי סייל שלו, מה שכן קניתי את בלאדבורן שזה בערך המשחק האחרון בעולם שיש לי סבלנות אליו עכשיו אבל הוא עלה 10$ שזה יותר זול מארוחה במקדונלדס אז לא יכלתי לוותר, בכל זאת נחשב על ידי הרבה כמשחק הכי טוב שיצא בדור עד עכשיו.
&nbsp
גם דאוס אקס כבד לי מדי אחי, המון טקסטים לקרוא ובכלל התגנבות זה ז׳אנר שיכול להיות טרחני כשאתה לא עם חשק... יהיה נחמד לשמוע את הרשמים שלך ממנו אם שיחקת בו בתור מישהו שאהב כמוני את הקודם.
&nbsp
מסכים איתך זו היתה החלטה טובה לקנות בהשקה בדיעבד, כל אלו שחגגו כששמעו על הניאו חגגו מוקדם מדי, אני קורא רשמים ולמרות שיש מן הסתם שיפור באיכות התמונה זה רחוק משמיים וארץ ולא מעט אומרים שהם צריכים השוואה של מסך לצד מסך כדי ממש להבחין, זאת אומר שמהזיכרון שלהם קשה להם לפעמים לראות הבדל ביחס לאיך שהמשחק היה נראה ממקודם, אולי אם סוני היו מחייבים להריץ הגדרות אולטרה לכל משחק לבעלי מסכים של 1080P אז היה יותר קל לראות, גם זה אולי, אבל כרגע בשביל עוד כמה פיקסלים לרזולוציה זה מרגיש ממש בזבוז. כאילו יש הרבה שמתלוננים על ה IQ של משחקי הפס4? ברוב המשחקים הוא מעולה בניגוד לדור הקודם שהקריבו אותו הרבה פעמים בשביל גראפיקה מתקדמת יותר ומשחקים היו מטושטשים ולא נעימים לעין בגלל זה לעיתים קרובות (כולל TLOU ו GTA5), אנצ׳רטד 4 נקי כמו רצפה של מוזיאון, למי כל כך חסרים עוד כמה פיקסלים שם? אולי רק לפריקים הכי כבדים.
&nbsp
כרגע זה נראה שסתם יוצאים ידי חובה עם משחקי הפרו ומשקיעים בדברים הכי קלים וצפויים כמו עוד פיקסלים, רק מפתחי טומב ריידר השקיעו קצת מאמץ ונתנו אקסטרה, ולא שזה עושה את טומב ריידר יפה יותר מאנצ׳רטד 4 בגרסה הפשוטה שלו עם כל ההשקעה ;)
&nbsp
אני גם מקווה שיחזור לי יותר החשק בקרוב, בכל מקרה כשיהיה סייל של TLG נדסקס עליו פה :) תודה אחי והתגעגעתי גם אני.

בלאדבורן גם מדכא עם הסביבות שלו.

ככה שאם אין לך חשק למשחקים כי הראש שלך בדברים אחרים או שאין לך מצברוח, הוא בהחלט לא המשחק שיעזור לך רק יהרוס לך את המצברוח עוד יותר. מסכים שבמחיר כזה חבל לא לקנות אותו, כי מתי שכן יהיה לך סבלנות למשחק מאתגר, אתה די תהנה מהבוסים שלו. הייתי ממליץ על R&C גם כן קליל וכייפי. או אפילו overwatch שאתה יכול לעשות כמה משחקים קצרים כל יום וללכת לישון.

אבל אולי הכי טוב לתת לזה זמן, אני בטוח שיש לך אחלה בקלוג שיחכה בסבלנות :)

evilplate

New member
הוא יותר מדכא מבחינת זה שמתים המון :)

זה דורש כרגע יותר מדי השקעה ומאמץ, אינסייד גם די מדכא בסביבות למשל אבל הוא משחק סייד סקרולר קליל עם פאזלים נחמדים מבחינת הגיימפליי שלו, זה יותר זורם ופחות מעיק כשרוצים כבר להפעיל את הסוני.
&nbsp
ראצ׳ט על הכוונת שלי במבצע הבא, לא אכפת לי ממשחקי מולטי ממש למרות שמאוד אהבתי את הבטא של אוברווטץ׳, זו היתה הבטא מולטי הכי טובה ששיחקתי מאז וולפנשטיין שהייתי חורש במחשב פעם, אם היה בחינם הייתי בכיף מריץ פה ושם כמה סיבובים אבל להתמקצע כבר אין סבלנות.
&nbsp
יש לי באמת חתיכת באקלוג, מקווה שאסיים אותו מתישהו.

amithas190

New member
אם אתה במשבר משחקים תביא את מאפיה 3

לא תתחרט- הסיפור והסאונד הכי טובים ב2016
בלאדבורן זה הדבר האחרון שאתה צריך.

evilplate

New member
לא יודע אחי גם עולם פתוח שזה תמיד טרחני

וגם שמעתי שהגיימפליי והמשימות והכל מרגיש מאוד רפטטיבי, בגלל זה לא התקבל יותר מדי בהתלהבות, למרות שהסיפור אחלה והכל.
&nbsp
וכן ברור שאין לי כל כוונה להתחיל את בלאדבורן :)

amithas190

New member
זה לא בדיוק עולם פתוח. העולם הוא פלטפורמה לעבור בין משימות

הגיימפליי ממש טוב וקליל . החלק שחוזר על עצמו הוא זה שאתה צריך לגרום נזק למאפיה כדי להוציא את הבוסים מהמסתור שלהם -אבל זה לא החלק העיקרי במשחק.
&nbsp
סתם שחטו את המשחק - מגיע לו 8.5-9 .

למעלה