נכון זה באמת מה שאני צריך
אינסייד למשל מתאים לי בול אבל בגלל שלא הייתי הכי מעודכן פספסתי סייל שלו, מה שכן קניתי את בלאדבורן שזה בערך המשחק האחרון בעולם שיש לי סבלנות אליו עכשיו אבל הוא עלה 10$ שזה יותר זול מארוחה במקדונלדס אז לא יכלתי לוותר, בכל זאת נחשב על ידי הרבה כמשחק הכי טוב שיצא בדור עד עכשיו.

גם דאוס אקס כבד לי מדי אחי, המון טקסטים לקרוא ובכלל התגנבות זה ז׳אנר שיכול להיות טרחני כשאתה לא עם חשק... יהיה נחמד לשמוע את הרשמים שלך ממנו אם שיחקת בו בתור מישהו שאהב כמוני את הקודם.

מסכים איתך זו היתה החלטה טובה לקנות בהשקה בדיעבד, כל אלו שחגגו כששמעו על הניאו חגגו מוקדם מדי, אני קורא רשמים ולמרות שיש מן הסתם שיפור באיכות התמונה זה רחוק משמיים וארץ ולא מעט אומרים שהם צריכים השוואה של מסך לצד מסך כדי ממש להבחין, זאת אומר שמהזיכרון שלהם קשה להם לפעמים לראות הבדל ביחס לאיך שהמשחק היה נראה ממקודם, אולי אם סוני היו מחייבים להריץ הגדרות אולטרה לכל משחק לבעלי מסכים של 1080P אז היה יותר קל לראות, גם זה אולי, אבל כרגע בשביל עוד כמה פיקסלים לרזולוציה זה מרגיש ממש בזבוז. כאילו יש הרבה שמתלוננים על ה IQ של משחקי הפס4? ברוב המשחקים הוא מעולה בניגוד לדור הקודם שהקריבו אותו הרבה פעמים בשביל גראפיקה מתקדמת יותר ומשחקים היו מטושטשים ולא נעימים לעין בגלל זה לעיתים קרובות (כולל TLOU ו GTA5), אנצ׳רטד 4 נקי כמו רצפה של מוזיאון, למי כל כך חסרים עוד כמה פיקסלים שם? אולי רק לפריקים הכי כבדים.

כרגע זה נראה שסתם יוצאים ידי חובה עם משחקי הפרו ומשקיעים בדברים הכי קלים וצפויים כמו עוד פיקסלים, רק מפתחי טומב ריידר השקיעו קצת מאמץ ונתנו אקסטרה, ולא שזה עושה את טומב ריידר יפה יותר מאנצ׳רטד 4 בגרסה הפשוטה שלו עם כל ההשקעה

אני גם מקווה שיחזור לי יותר החשק בקרוב, בכל מקרה כשיהיה סייל של TLG נדסקס עליו פה
תודה אחי והתגעגעתי גם אני.