במה שיחקתם השבוע ?

meishar84

New member
ומה בכיף בדיוק לשחק במשחק שהכי חוזר על עצמו? SF5

שעה שעתיים בSF5 ומיציתי אותו לכל החיים

וזה לא קשור טוב או לא טוב, זה פשוט משעמם וחוזר על עצמו.
בFPS אתה משתפר שאתה משחק יותר ולומד לשלוט בדמות, אבל צריך אינסטיקנטים מאוד טובים ולהיות ער לדברים. חשוב מאוד גם לשחק לפי אופי המפה\מצב משחק\משחק, כי המולטים מאוד שונים ומגוונים.
בלי קשר, FPS לפחות בסדרת BF זה יותר שחמט ופחות דמקה אם אתה משחק נכון אם קבוצה מגובשת.
דמקה זה CoD.

מה SF5 חוזר על עצמו? הצחקת אותי הסיבה שכולם משחקים FPS

זה כי FPS זה ז'אנר שמלטף לך את האגו כל שניה (לא לך אישית לכל מי שמשחק בו)
זה ז'אנר שמפחד לתת לשחקנים שלו להרגיש תסכול מפחד לדרוש מהם להתאמץ ולכן מליונים משחקים אותו בהמוניהם.

אתה גרוע? לא נורא מישהו בבאטלפילד/COD ילטף לך את האגו ויסחב אותך על הגב עד שתנצח, אתה אף פעם לא בצוות של המנצחים? לא נורא תכבה את הפלייסטישן אף אחד לא ישיים לב גם ככה שנעלמ, מחר יום חדש.

בSF לא משנה כמה משחקים תשחק ומול מי תשחק, בSF מי שמנצח זה מי שהצליח להיכנס לראש של השחקן לחזות את רוב המהלכים שהוא מתכנן לבצע ולהגיב להם בזמן הנכון וברגע הנכון ולנצל כל טעות שלהם.

אתה אף פעם לא יכול לחזות איך יתנהג השחקן השני שמולך, זה שאתה יודע שהוא יעשה לך כדור אש או יתן לך אגרוף או בעיטה או sweep או אחד מהתנועות האפשריות זה לא אומר שאתה תצליח לקרוא את הראש שלו ולחזות אותו, וזה לא אומר שאתה יודע איזה אס יש לו בשרוול. משחקי מכות זה הז'אנר הכי שחמט/משחק קלפים שיש בגיימינג, מי שלא מסכים סתם מדבר מתוך אגו או חוסר ידע.

אם היית אומר שאתה שונא שמשחקים מתסכלים אותך הייתי מסכים, בא לי לשבור את הפלייסטישן לפעמים, ולא מעט זמן אני מרגיש שאני לא מרוצה מעצמי או משיטת המשחק שלי, אבל להגיד שבאטלפילד יותר מעניין? ראיתי מה שידרו בערוץ הספורט האמריקאי וזה לא היה באטלפילד...

בבאטלפילד וCOD תכיר את המפה ואיפה שווה להיות בזמן וברגע הנכון וזהו, ושוב אם אתה גרוע אחרים ינצחו את המערכה בשבילך וילטפו את האגו.
SF ידרוך עליך, ולפעמים תרגיש כאילו אתה אוכל איזה פילפל חריף בהודו או משהו, אבל כשתרגיש שאתה משתפר ומנצח אנשים שפעם דרכו עליך, אין דבר כזה בבאטלפילד או בשום ז'אנר.
הז'אנר הכי אהוב עלי זה בכלל JRPG זה לא מונע ממני להודות שמשחקי מכות הם הז'אנר הכי מורכב שקיים.

מישהו 2

New member
ויכוח מיותר וטיפשי

כמובן שנארוטו סטורם זה ה- קינג של כל המשחקים

סתם וברצינות עכשיו, שני הז'אנרים גם של המכות וגם של היריות ייחודיים וכל אחד מהם הוא עולם ומלואו. בתור חובב גדול של שני הז'אנרים , אי אפשר להגיד שאחד עדיף על השני ולהפך. מה שבטוח בשניהם לא משנה כמה נהיית טוב במשחק, תמיד יהיה ילד אסייאתי קטן שיקרע אותך.
* ואוסיף הערה קטנה, שגם אני לא התחברתי בסוף לבאטלפילד 1, ובאופן אישי העדפתי את 4 בהרבה. וקשה לי להשים את האצבע על הבעיה שיש ב- 1, פשוט חסר לו קסם לדעתי.

amithas190

New member
בדיוק סיימתי את הקמפיין והתחלתי את המולטי - איזה משחק!

amithas190

New member
המצב משחק OPERATIONS זה הדבר הכי קרוב למלחמה אמיתית

תראה סרטונים

למעלה