במיה פרסית

מליאל

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo47.gifאת גדולההההההההה, ענקית.........

נכון זה זה ואני עדיין מחפשת את זה מאז...איך מצאת? תודי שגם אני תרמתי לעיניין אז הזכויות של שתינו....במיה פרסי חחחחחח:)
 
איך מצאתי? המוח לא הפסיק לקדוח לי....

לא השארתי אדם שלא שאלתי והצקתי לו. ב-מ-ק-ר-ה... אחותי הקטנה זכרה, ורק על פי הדמיון לצ'ורוס שלנו. תקראי בבלוג שלי את כל הסיפור. העליתי היום רשומה עם המתכון והתמונות שאחותי שלחה לי... נשיקותתתת
 

ענתי42

New member
../images/Emo140.gifאריאלה כל הכבוד אני חולה על זה אך,,,,,,,

יש גם עוד דבר דומה מאוד רק שהצורות הם מין שבלול גדול כזה את יודעת מה זה? ואם כן זה אותו מתכון?
 
אריאלה היקרה יש מרשם עוגה בסוקיטים שמנת

בס"ד שתי שכבות עם שמנת מתוקה עם שוקולד וגם שמנת מתוקה עם וניל יש לך המון תודות לך פורים שמחחח לשמוח היוםםםםםםםםםםםםם
 
עוגת שמנת מתוקה וביסקוויטים

עוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים - ניקי ב כמה אפשרויות הכנה לשים לב: מצרכים: ביסקוויטים קילו גבינה לבנה, מסוננת מנוזלים 2 שמנת מתוקה אינסטנט וניל 3/4 כוס חלב 100 ג` חמאה רכה 200 ג` סוכר (כוס) חלב לטבילת הביסקוויטים ציפוי: 200 ג` שוקולד מריר 200 מ"ל שמנת מתוקה הכנה: לערבב גבינה, סוכר, חמאה. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב לקרם יציב. להוסיף את הגבינה לקרם הוניל. לטבול ביסקוויטים בחלב, לסדר שכבה בבסיס התבנית, למרוח מחצית מקרם הגבינה על הביסקויטים, לסדר עוד שכבת ביסקוויטים (טבולים בחלב), למרוח את המחצית השניה של הגבינה, להקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, ליצוק על קוביות השוקולד, לערבב לתערובת אחידה. ליצוק על שכבת הגבינה. לקרר 24 שעות. הערות: תבנית בינונית. כמה אפשרויות הכנה: להחליף את הביסקוויטים בבישקוטים. אם לא אוהבים את השילוב של גבינה ושוקולד לוותר על הציפוי. להכין שכבה נוספת של ביסקוויטים בחלק העליון. המתכונים של ניקי ידועים כטובים, כדאי לך לנסות.
 
והגירסה שלי לעוגת הביסקוויטים....

שמים בתבנית שכבת בסקוויטים טבולים בחלב עם תמצית וניל או יין למי שאוהב על זה מורחים שכבה של 2 שמנת מתוקה+2 אינסטנט פודינג+2 כוסות חלב(אפשר קצת פחות חלב) שהוקצפו במיקסר, על זה עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב עם תמצית וניל ועל זה קרם שוקולד (200 גר' שוקולד מריר משובח, או מריר וחלב, קצת חלב,(או מים או יין) קצת חמאה, ממיסים הכל על אש קטנה ושמעט מתקרר מורחים על העוגה
 

מיצלי2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gifקולולולו../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif

קודם כל סליחה על היעדרותי מהפורום.
. וואלה! זה זה.
לך אריאלה וכמובבבבן מגיע לך ולאחותך וגם למליאל המקסימה
תגידי, נכון שהבמיה (
) טעימה למות??? ונכון שהיא גם נראית מעוררת ריר???
את מבינה למה פינטזתי עליה כ"כ הרבה זמן...
רק תדעי שלא הפסקתי לצחוק מהתגובות ה"עדינות" שלך אליי
, אבל, נו, באמת, את עדיין לא רואה כמה שזה דומה גם לבמיה וגם לצ'ורוס?
נו, בחייך? נו, ברצינות?
. ומכל ה
, אני באמת מודה לך אריאלה, ממש התאמצת
בנחישות
ונדמה כאילו הקפת את ה
כדי להגיע לזה. כל הכבוד, את
גם לך מליאל, תודה על העזרה וההכוונה לצ'ורוס וכל השאר. אגב, הכנתי אתמול את המרק התימני שלך, מאד טעים. ובכלל אהבתי הרבה מהמתוכנים שלך, לא מורכבים מדי ומזכירים לי טעמים ונינוחות עליהם גדלתי
. לכל שאר הנשים המקסימות שהשתתפו וניסו ל"פענח" את העניין, לכולכן
. המתכון כבר הועתק וינוסה בקרוב בע"ה!
ות ו
ים למנהלת המקסימה (אה, גם תודה על ה
) ולכל המדהימות והמוכשרות של הפורום.
אמשיך לעקוב ולהתעשר מהפורום המקסים הזה. שלכן, מיצלי
 
מיצמיצונת...../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

הבמיה שלך גמרה לי ת'חיים. אבל...יגעת ומצאת תאמין, אמרו חכמינו, אז מי אני שאתווכח איתם?... תודה נשמתי על כל המילים היפות. ראית מה כתבתי אצלי בבלוג על הנושא? יפהההה. אז כעת את יודעת... מלי שיחקה אותה עם ההכוונה לצ'ורוס, ואת? כפרה, מהר, אבל מהר תשני את המילון הוורבלי שלך, ואם אי פעם אשמע ממך שוב תיאור מדוייק שכזה ...ישר למטחנת הבשר אני מכניסה אותך... יש לי טראומה מהמילה במיה... היית צריכה לתאר לי את זה כמו קקי של גמלים... לא מדוייק יותר? ואל תגידי לי איכססס... כי לא אומרים איכס על אוכל... זהו.. עכשיו תיזהרי ממני...
 

מיצלי2

New member
דיייי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובמענה לבולדוג (או וואטאבר זה אמור להיות) הרעב, קבלי את קייסי המופרע שלי, שכמובן מחליף ערוצים כרצונו...
 

מיצלי2

New member
איזו אהבלה, לא העליתי את התמונה הנכונה

ובמבט שני ראיתי שה"בולדוג" מתוק רק שצריך טיפול פה ולסת דחוף. קבלי את קייסי...
 

מיצלי2

New member
ורק כדי להוכיח שהוא למעשה הרבה יותר

יפיוף משהוא נראה עם השלט, קבלו... זהו.
 

מליאל

New member
אוי איזה חמודה..כמה כיף ו...

שתדעי לך שלי זה יצא ממש אבל ממש דומה לבמיה ולא הפסקתי לחשוב עלייך כל פעם שראיתי את הצורה (של הבמיה כמובן) משום שלא היה לי שק זילוף עם צנתר גדול....אבל הטעם אוי הטעם מדהים וזה מה זה קל להכין...טעים להפליא ועכשיו שאת יודעת איך קוראים לזה אז כבר לאכול את זה לא תיהיה לך בעיה....כי חוץ מלהכין אפשר למצוא במקומות רבים...אבל לא נעים ....לבקש משהו מתוק קטן, דומה לבמיה וזה קינוח פרסי.....ט ו ל ו מ ב ה !!!!
 

מיצלי2

New member
../images/Emo6.gif תודה נשמה שהצלת את כבודי עם התאור של במיה

ועכשו חברים... שיהיה לילה טוב לכוללללםםםם...
מיצלי
 

מליאל

New member
לילה טוב....ותפתיעי אותנו עם מתכון שלך.....

אחרי הצלחת הטולומבה....מוכנה לנסות לעשות עוד דברים שונים.!!!!!!!!!
 
למעלה